ماتىرىيالى:شىكەر500گىرام،سۇماي100گىرام،تۇز50گىرام،
تەييارلاش ئۇسۇلى:ساپلىقنى ئىسىپ ماي قۇيۇپ،ماي قىزىغاندا،شىكەرنى سىلىپ توختىماستىن،
قوچۇپ،4جى رەسىمدىكىدەك بولغاندا تۇزسىلىپ يەنە توختىماستىن،قوچۇپ،6جى رەسىمدىكىدەك،
ھالەتكە كەلگەندەتۈمۈرقاچىغا تۆكۈپ 20مىنۇت قويۇپ قويىسىڭىز ياغاچتەك قىتىدۇ،ئاندىن ئۇنى،
گۇلا چوڭلۇقىدا ئىزىپ قۇتىغا ئىلىپ قۇيۇپ ھەرقىتىم سەي قورىغاندا گۇلا چوڭلۇقىدا سالسىڭىز بولىدۇ.
ئەسكەرتىش:تەييارلاش داۋامىدائوت كۈچىنى بوش قىلىسىز،كۆيدىرۋىتىشكە بولمايدۇ،رەسىمدىكىدەك،
ھالەتكە كەلگەندە ئالسىڭىز بولىدۇ.
ئالاھىدىلىكى:سەينى سارغايتىش،تەملىك قىلىش ،رولى بار.بۇنى جاڭيۇ ئورنىدا ئىشلەتسىڭىز بولىدۇ،
ھەقىقى ئىشەنچىلىك.
[ بۇ يازماaxtuziتەرپىدىن2011-08-20 13:45دە قايتا تەھ ]