1يانتو توغراش ۋە تاغاقسىمان توغراشنىڭ ھەر قايسىنىڭ قانداق ياخشى تەرەپلىرى بار؟
2سەيلەرنى قوروغاندا نىمە ئۈچۈن ئەڭ ئاخىردا سەينى قازاندىن ئېلىشتىن ئىلگىرى ۋېيجىڭ يەنى:< تېتىتقۇ >قۇشىمىز؟
3>خۇڭشاۋ يۈ بىلەن گەنشاۋ يۈنىڭ قانداق پەرقى بار؟
4>بېلىقنى مايدا پىشۇرۇش بىلەن مايدا داغلاپ پىشۇرۇش يەنى<زالەقىلىش>نىڭ قانداق پەرقى بار؟
[ بۇ يازمامەمەتجان88تەرپىدىن2011-09-02 10:31دە قايتا ]