oznur.cn vip
ئاشپەز
ئويغۇر تائاملىرىنى دۇنياغا يۇزلەندۇرەيلى

دەرىجىسى : مۇنبەرباشلىقى


UID نۇمۇرى : 2
نادىر تېما : 71
يازما سانى : 1881
شۆھرىتى: 214748364 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 2147483647 دوللار
تۆھپە: 2147483647 ھەسسە
ياخشى باھا: 8388607 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 1386(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2009-02-12
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-12-15
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

باشقۇرۇش ئەسكەرىتمىسى :
بۇ يازمىنى شىرىن نادىرلىدى .(2011-07-22)
چۇچۇمەل ئاچچىق بېلىق شورپىسى تەييارلاش(麻辣鱼)
ئاساسى ماتىريالى:ئوتخور بېلىق بىر دانە ،يۇملاق ماش ئويما(سوجۇ)،نىپىز ماش ئويما،مايلىق يېسۋېلىك،قۇشۇمچە:(چېچەكگۇل موگو)،


تەم خۇرۇچلىرى:سۇيېغى،تۇز،.ئاقمۇچ،زەنجىۋىل،كاۋاۋىچىن، قاقمۇچ، سامساق، غولپىياز، كۇنجۇت،يۇمشىتىلغان قىزىلمۇچ،لاچىندانە،قۇشۇمچە:(پۇرچاق بوتقىسى،قىزىلمۇچ قىيامى ،قىزىلمۇچ مېيى،تېتىتقۇ)
تەييارلاش ئۇسۇلى:بېلېقنى پاكىز يۇيۇپ توغرايمىز ،باشقا ماتىرياللارنىمۇ رەسىمدە كورسىتىلگەن ئۇسۇل بۇيىچە توغرىۋالساق بۇلىدۇ،


شورپىسىنى تەييارلاش:قازانغا يېرىم چۇمۇچ ياغ قۇيۇپ قىزىغاندا غولپىياز.سامساق ،زەنجىۋىل،كاۋاۋىچىن ،يۇمشىتىلغان قىزىلمۇچ ۋە قۇشۇمچە تەم خۇرۇچلارنى سېلىپ مەزلىك پۇراق چىققىچە قورۇپ تۇز سېلىپ  يەتتە چۇمۇچ سۇ قۇيۇپ بوش ئوتتا قاينىتىمىز .


  

  


يۇملاق ماش ئويما،نىپىز ماش ئويما،مايلىق يېسۋېلىكلەرنى شورپىغا سېلىپ بىر قاينىتىپ سورپا قاچىسىغا سۇزۋالىمىز .
ئاندىن بېلىقنى سېلىپ 5مىنۇت ئەتىراپىدا بوش ئوتتا قاينىتىپ سورپا قاچىسىغا ئالىمىز.


شورپىنىڭ تۇز تەمىنى تېتىپ بېلىقنىڭ ئۇستىگە قۇيىمىز .
شورپا ئۇستىگە كۇنجۇت، چانالغانسامساق ،غولپىياز(كىچىك غولپىياز بولسا تېىخى ياخشى )سىپىمىز
قازانغا ئازراق قىزىلمۇچ مېيى قۇيۇپ قىزىغاندا شورپىنىڭ ئۇستىگە قۇيۇپ پەردازلاپ مېھمانلارنىڭ ئالدىغا ئېلىپ چىقساق بۇلىدۇ.


ئالاھىدىلىكى :تەمى ئوزگىچە بۇلۇپ ئاچچىق چۇچۇك ،يىيىشلىك شەكلى كوركەم ،ئوزۇقلۇق قىممىتى يۇقىرى .
مەزكۇر شورپا 2011-يىلى7-ئاينىڭ 21كۇنى سەلتەنەت تاماقخانىسىدا تەييارلىنىپ كەسىپداش دوسلارنىڭ ۋە شۇنداقلار كەڭ تورداشلارنىڭ پايدىلىنىشىغا سۇنۇلدى
چوققا [باش يازما] ۋاقتى : 2011-07-21 11:49 | ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئاشپەز ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

ھۆكۈمران
دەرىجىسى : يېڭى ئوگەنگۇچى


UID نۇمۇرى : 1397
نادىر تېما : 0
يازما سانى : 9
شۆھرىتى: 90 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 90 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 9 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 1(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-10-23
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-12-14
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

ئاشپەز ئۇستامنىڭ ئۇيغۇر تائام مەدىنىيىتى ئۈچۈن چوڭقۇر ئىزدىنىپ بىزگە تائام تەييارلاشنىڭ ھەرخىل ئۇسۇللىرىنى تونۇشتۇرۇپ كېلىۋاتقانلىقىغا كۆپ رەخمەت ئېيتىمەن .
چوققا [1 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-07-29 11:22 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ھۆكۈمران ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

كۆرۈلگەن تېما خاتىرىسى كۆرۈلگەن سەھىپە خاتىرىسى
ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى » شورپا تەييارلاش
ئۇيغۇرچە كۇنۇپكا


'; ShowAd(); /**/