hantagri illikdunya.biz sohpat
ئىلى~بۆرىسى
دەرىجىسى : يېڭى ئوگەنگۇچى


UID نۇمۇرى : 3588
نادىر تېما : 0
يازما سانى : 3
شۆھرىتى: 30 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 30 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 4 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 0(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-07-18
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-07-22
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

ياخشىمۇسىلەر ئاشپەز تورىدىكى تورداشلار ، ئۇستاملار ..
مەن سىلەردىن بىر قانچىلىغان چىلىغان سەيلەردىن مەسلىھەت ئالاي دىگەن ، بۇ مەن ئاساسەن بىر ئىككى قىتىم يەپ ياقتۇرۇپ قالغان چىلىغان سەيلەر .
1 . سىركىگە چىلانغان تەرخەمەك ، مۇشۇ چىلىغان سەي ئۈچۈن بۇيىل تەخەمەتكنىمۇ خېلە كۆپ تەردىم جۇمۇ .
2 . تۇزلانغان پۈتۈن لازا . بۇ لازىنىڭ تەمى بەك ئۆزگىچە ئىدى ، توغرالماي تەييارلانغان ، تۇز تەركىبىمۇ ئانچە كۆپ ئەمەس ، بىراق ئىسمىنى مەن تولۇق ئۇقمىغاشقا مۇشۇنداق ئاتىدىم .
مۇشۇ ئىككىسىلا . ياردەم قىلساڭلا ..
تېما تەستىقلىغۇچى : ئاتەش رەنا
تەستىقلانغان ۋاقىت : 2011-07-18, 16:02

تېمىنى تەۋسىيە قىلىڭ:   

( ئىلى~بۆرىسى )-يوللىغان بۇتىمىنى   دوستىڭىزغا يوللىسىڭىز بىر تۆھپە قوشۇلۇپ ،دەرىجىڭىز تېز ئۆسىدۇ
چوققا [باش يازما] ۋاقتى : 2011-07-18 19:04 | ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئىلى~بۆرىسى ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

56tori
ئىلى~بۆرىسى
دەرىجىسى : يېڭى ئوگەنگۇچى


UID نۇمۇرى : 3588
نادىر تېما : 0
يازما سانى : 3
شۆھرىتى: 30 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 30 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 4 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 0(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-07-18
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-07-22
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

ھېچكىم ئىنكاس يازماپتىغۇ .......
xukran
چوققا [1 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-07-22 16:50 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئىلى~بۆرىسى ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

ئىلى~بۆرىسى
دەرىجىسى : يېڭى ئوگەنگۇچى


UID نۇمۇرى : 3588
نادىر تېما : 0
يازما سانى : 3
شۆھرىتى: 30 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 30 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 4 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 0(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-07-18
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-07-22
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

راسلا ياردەم قىلىدىغانلار يۇقما ..........
http://bilimzar.com
چوققا [2 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-07-22 23:13 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئىلى~بۆرىسى ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

56tori
مەمەتۋاقى
دەرىجىسى : تۆھپىكار ئەزا


UID نۇمۇرى : 2256
نادىر تېما : 2
يازما سانى : 505
شۆھرىتى: 5120 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 5270 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 564 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 63(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-02-09
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-07-23
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

                                                           قىزىلمۇچ چىلانمىسى

خۇرۇچلىرى:ئۇچلۇق قىزىلمۇچتىن1كىلوگىرام،تۇزدىن 200گىرام،زەمچىدىن40گىرام.

تەييارلاش ئۇسۇلى:1-قىزىرىپ پىشقان ئۇچلۇق قىزىلمۇچنى پاكىز يۇيۇپ ،شامالدىتىپ قۇرۇتۇپ ،ساپىقىنى
ئىلىۋىتىپ،تەم ئاسان سىڭىش ئۈچۈن زىخ بىلەن ھەربىرقىزىلمۇچنىڭ بىرنەچچە يىرىگە سانجىپ تۆشۈك ئاچىمىز.
2-قىزىلمۇچنى چۆككۈدەك سۇنى قاينىتىپ،سۇۋۇغانداتۇزبىلەن زەمچىنى سىلىپ قوچۇپ ئىرىتىپ،قىزىلمۇچ
چىلايدىغان كوزىغا قۇيۇپ،ئۈستىگەتەييارلانغان قىزىلمۇچنى سىلىپ كوزىنىڭ ئىغىزىنى ھىم ئىتىپ يىرىم
ئايدابىرقىتىم ئاغزىنى ئىچىپ تەكشۈرۈپ،بۇزۇلغانلىرىنى ئىلىۋىتىپ ئالتە ئايدىن كىيىن ئىستىمال قىلساق بولىدۇ.

بۇ،سىز دىگەن تۇزلانغان پۈتۈن لازا شۇمىكىن بىلمىدىم. شۇ بولسا پايدىلىنارسىز!
چوققا [3 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-07-23 00:06 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( مەمەتۋاقى ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

كۆرۈلگەن تېما خاتىرىسى كۆرۈلگەن سەھىپە خاتىرىسى
ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى » سوغۈق يىمەكلىكلەرنى تەييارلاش
ئۇيغۇرچە كۇنۇپكا