hantagri illikdunya.biz sohpat
مەمەتجان88
دەرىجىسى : ئوت يۈرەك


UID نۇمۇرى : 3514
نادىر تېما : 0
يازما سانى : 34
شۆھرىتى: 360 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 461 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 58 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 36(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-07-09
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-07-22
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

خۇرۇچى:كۆك قاپاق لازا ،20تال،پۇرچاق ئۇنى بىر سەر،لوق قوي گۆشى 2جىڭ،كۈنجۈت يېغى 2مىسقال.تۇخۇم 2دانە.سۇ يېغى 2سەر.پىياز 5مىسقال.زىرە 1مىسقال.قارمۇچ1مىسقال.تۇز مۇۋاپىق .
   ئېتىش ئۇسۇلى:1>گۆشنى ماشىنىدىن ئۆتكۈزۈپ،ياكى ئۇششاق چاناپ،ئىسسىق سۇ يىدۈرۈپ،ئۇنىڭغا ئۇششاق چانالغان پىياز،سوققان قارمۇچ،زىرە ئارلاشتۇرۇپ قورۇپ،پىششىق قىيما تەييارلايمىز.
2>ئوتتۇرا چوڭلۇقتىكى كۆك لازىنى تاللاپ ئېلىپ،ئىلمان سۇ بىلەن يۇيۇپ،بېغىش تەرەپتىن كېسىپ،ئۇرۇق ۋە ئاچچىق تۇمۇرلىرنى ئېلۋېتىپ،ئىچىگە تەييارلانغان پىششىق قىيمىنى تولدۇرۇپ،ئاغىزىنى تۇخۇم شىرنىسى بىلەن يەملەپ تەييارلايمىز.
3>قازانغا ياغ قۇيۇپ،6--7دەرىجە قىزىتىپ،قىيمىلىق لازىنى سېلىپ،پىشۇرۇپ تەخسىگە ئالىمىز.
تېما تەستىقلىغۇچى : ئاتەش رەنا
تەستىقلانغان ۋاقىت : 2011-07-17, 10:15

تېمىنى تەۋسىيە قىلىڭ:   

( مەمەتجان88 )-يوللىغان بۇتىمىنى   دوستىڭىزغا يوللىسىڭىز بىر تۆھپە قوشۇلۇپ ،دەرىجىڭىز تېز ئۆسىدۇ
چوققا [باش يازما] ۋاقتى : 2011-07-17 16:29 | ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( مەمەتجان88 ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

56tori
غەيرىتەم

دەرىجىسى : چولپان ئەزا


UID نۇمۇرى : 2417
نادىر تېما : 8
يازما سانى : 724
شۆھرىتى: 7510 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 10040 دوللار
تۆھپە: 10 ھەسسە
ياخشى باھا: 822 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 146(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-02-28
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-07-22
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

2 جىڭ گۆش ، 2 سەر پىيازدا قىيما قىلساق ، 20 تال لازىنىڭ ئىچىگە تىقىپ
ئېشىپ قالغاننى نەگە ئىشلىتەمىز؟  ئۆلچەم بىرلىگى تازا مۇۋاپىق بولمىدىمۇ نىمە؟
xukran
چوققا [1 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-07-17 18:26 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( غەيرىتەم ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

مەمەتجان88
دەرىجىسى : ئوت يۈرەك


UID نۇمۇرى : 3514
نادىر تېما : 0
يازما سانى : 34
شۆھرىتى: 360 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 461 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 58 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 36(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-07-09
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-07-22
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

گۆشنى 1جىڭ ياكى ئەھۋالغا قاراپ ئىشلەتكەن ئۇستاملار ئازراق قىلسا بۇلىدۇ.مەن پەقەت ئاساسى خۇرۇچىنىلا دوسلارغا سۇندۇم.ئىشلەتكەندە ،سەل ئازراق قىلالا غەيرىتەم ئۇستام.چاقچاق:
http://bilimzar.com
چوققا [2 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-07-17 18:45 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( مەمەتجان88 ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

56tori
خوشامەت
دەرىجىسى : تۆھپىكار ئەزا


UID نۇمۇرى : 3224
نادىر تېما : 3
يازما سانى : 567
شۆھرىتى: 5760 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 5810 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 636 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 98(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-06-02
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-07-22
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

نەقىل
بۇ مەزمون1قەۋەتتىكىغەيرىتەمنىڭ2011-07-17 18:26دە يوللىغان يازمىسى  :
2 جىڭ گۆش ، 2 سەر پىيازدا قىيما قىلساق ، 20 تال لازىنىڭ ئىچىگە تىقىپ
ئېشىپ قالغاننى نەگە ئىشلىتەمىز؟  ئۆلچەم بىرلىگى تازا مۇۋاپىق بولمىدىمۇ نىمە؟



ئېشىپ قالغىنىنى ئەتە يەنە پۇشاماملا ئۇستام
چوققا [3 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-07-18 02:13 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( خوشامەت ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

كۆرۈلگەن تېما خاتىرىسى كۆرۈلگەن سەھىپە خاتىرىسى
ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى » ياردەم مەركىزى...
ئۇيغۇرچە كۇنۇپكا