كېرەكلىك ماتىرىياللار :
بەرەڭگە بىر دانە ، تۇخۇم بىر دانە ، ئۇن مۇۋاپىق مىقداردا . تۇز ، پەمىدۇر قىيامى ، ئاق شېكەر .
تەييارلاش باسقۇچلىرى :
1. بەرەڭگىنى ئىنچىكە سىز توغرىۋالغاندىن كىيىن ، قاچىغا سېلىپ ، تۇخۇم بىلەن مۇۋاپىق مىقداردا ئۇن ، تۇز بېرىپ ، تەكشى ئارلاشتۇرىمىز .
2.قازاننى قىزىتىپ ، ئازراق ماي قويىمىز .( تېگىنى تۇتىۋالماسلىقى ئۈچۈن )
3. تەييارلانغان قىيامنى تۆكۈپ ، ئىككى يېقى تەكشى قىزارغۇچە پىشۇرىمىز .
4. پىششىپ چىققان قاتلىمىنى توغراپ تەخسىگە تىزىپ ، ئۈستىگە ئازراق پەمىدۇر قىيامى ۋە ئاق شىكەر سالىمىز . تامام .
قېنى مۇنبەرداشلار ، مەرھەمەت !