oznur.cn abduheni
غەيرىتەم

دەرىجىسى : چولپان ئەزا


UID نۇمۇرى : 2417
نادىر تېما : 8
يازما سانى : 786
شۆھرىتى: 8420 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 10950 دوللار
تۆھپە: 10 ھەسسە
ياخشى باھا: 920 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 167(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-02-28
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-12-09
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

باشقۇرۇش ئەسكەرىتمىسى :
بۇ يازمىنى ئاشپەز نادىرلىدى .(2011-06-27)
( 八宝饭 )





ئاساسى ماتىريال: ئۇزۇنچاق گۈرۈچ < 耨米 >  150 گىرام ،
قوشۇمچە خۇرۇچلار: ئۈرۈك قېقى، ئۈزۈم قېقى، بادام مېغىزى، چىلان، ئانار دانىسى
قارا ئۈرۈك قېقى، ئالقات، قوغۇن قېقى قەلەمچىسى، شىكەر ، سۇ يېغى ئىھتىياجغا قاراپ

ئىشلەش ئۇسۇلى: ئالدى بىلەن سەككىز خىل يىمىشنى ئىھتىياج بويىچە تەييارلاپ ئىلىمان
سۇغا چىلاپ قويىمىز ، ئاندىن گۈرۈچنى پاكىز يۇيۇپ قويۇپ ، چىلاپ قويغان يىمىچلەرنى
سۇسىزلاندۇرۇپ  يايپاڭراق چىنە ئىچىگە چىرايلىق شەكىل چىقىرىپ تىزىمىز، ئاندىن گۈرۈچنى
تىزىلغان يىمىچلەرنىڭ ئۈستىگە ئاۋايلاپ سېلىپ ئۈستىگە شىكەر سىپىپ،
ئازراق سۇيېغى تېمىتىپ ئۆز مۆلچەرىمىزدە
ئىھتىياجغا لايىق سۇ قۇيۇپ قاسقانغا سېلىپ 25 مىنۇت ئەتىراپىدا دۈملەپ ئېلىپ ئۈستىگە
تەخسىنى يېپىپ تۇرۇپ ئاۋايلاپ ئۆرۈپ تەخسىگە چۈشىرىۋالىمىز،
كەينىدىن ئىستىمال ئىھتىياجىمىزغا قاراپ ھەر خىل مىۋە شەربەتلىرىدە شىرنە تەييارلاپ
ئۈستىگە قۇيۇپ ئىستىمال قىلساق بولىدۇ ،

قېنى مەرھەممەت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ئەسكەرتىش : سۇ يېغى تېمىتىشتا مەخسەت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ئۆزەڭلا جاۋاپ بىرىپ بېقىڭلار!!!!!!!!!!!!!!!!


تېما تەستىقلىغۇچى : شاھ تائام
تەستىقلانغان ۋاقىت : 2011-06-25, 15:36

تېمىنى تەۋسىيە قىلىڭ:   

( غەيرىتەم )-يوللىغان بۇتىمىنى   دوستىڭىزغا يوللىسىڭىز بىر تۆھپە قوشۇلۇپ ،دەرىجىڭىز تېز ئۆسىدۇ
بۇ يازمىنىڭ يېقىنقى باھالىنىش ئەھۋالى :
  • تۆھپە:+10(ئاشپەز) ئەجرىڭىزگە ب ..
  • چوققا [باش يازما] ۋاقتى : 2011-06-25 18:30 | ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( غەيرىتەم ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    ئىپپارخان
    دەرىجىسى : ئوت يۈرەك


    UID نۇمۇرى : 2733
    نادىر تېما : 1
    يازما سانى : 311
    شۆھرىتى: 3210 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 3441 دوللار
    تۆھپە: 0 ھەسسە
    ياخشى باھا: 334 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 54(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-03-30
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-12-12
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    ئانار دانىسى تاماق پىشىپ تەخسىگە ئۆرۈلگەندە  ئەڭ ئاخىردا چېچلىدىغۇ دەيمەن ھە  
    چوققا [1 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-06-26 17:55 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئىپپارخان ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    كۆرۈلگەن تېما خاتىرىسى كۆرۈلگەن سەھىپە خاتىرىسى
    ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى » ئائىلىدە گۇرۇچ تائاملىرىنى تەييارلاش
    ئۇيغۇرچە كۇنۇپكا


    '; ShowAd(); /**/