illikdunya.biz abduheni
  • «
  • 1
  • 2
  • »
  • Pages: 1/2     Go
ئازاپ

دەرىجىسى : ئاشپەز ئۇستام


UID نۇمۇرى : 897
نادىر تېما : 22
يازما سانى : 252
شۆھرىتى: 3185 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 3870 دوللار
تۆھپە: 23 ھەسسە
ياخشى باھا: 425 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 75(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-08-07
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-09-27
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

باشقۇرۇش ئەسكەرىتمىسى :
بۇ يازمىنى شاھ تائام نادىرلىدى .(2011-06-11)
رەسىم:
رەسىم:
رەسىم:
رەسىم:
رەسىم:
رەسىم:
رەسىم:
رەسىم:
ماتىريالى:韭苔(有人也叫韭菜花)香干     كۈدە تاياقچىس ،پۇشۇرۇلغان پۇرچاق ئۇيۇتمىسى  ، قۇرۇتۇلغان قىزىل مۇچ. سامساق، زەنجىۋىل.سۇڭپىياز
دورادەرمەكلىرى: تۇز. جاڭيۇ ياكى ئاچچىسۇ.
تەييارلاش ئۇسۇلى: كۆكتاتلارنى پاكىز يۇيىمىز،،پۇشۇرۇلغان پۇرچاق ئۇيۇتمىسى  سىر توغرايمىز ، كۈدە تاياقچىس نى4-5سايتىمىتىرقىلىپ توغرايمىز،زەنجىۋىل.سۇڭپىياز نى ئۇششاق دىڭ-دىڭ قىپ توغرايمىز،سامساقنى ياپىلاق توغرايمىز.
قورۇش ئۇسۇلى؛   كۈدە تاياقچىس قايناغ سۇدا بىر قاينىتىىپ ئېلۋالمىز،ئاندىن قازانغا ياغ قۇشۇپ قىززىغاندا ،پۇشۇرۇلغان پۇرچاق ئۇيۇتمىسى  زالە قىلىپ پۇشۇرۋالىمىز
ئاندىن قازانغا ئازراق ياغ قۇشۇپ قىززىغانداقۇرۇتۇلغان قىزىل مۇچ. سامساق، زەنجىۋىل.سۇڭپىياز سېلىپ قورۇپ پۇراق چىققاندا   كۈدە تاياقچىس سېلىپ ئاستاقۇرۇپ تۇز سالىمىز ئاندىن ،پۇشۇرۇلغان پۇرچاق ئۇيۇتمىسى  سېلىىپ تىز قورۇيمىز ئاندىن تۇز تەمىنى تەڭشەپ  جاڭيۇ ياكى ئاچچىسۇ بىرىپ ئالساق بۇلىدۇ
بۇسەينى يەنە  韭苔炒肉丝   قىلىپ قورۇساقمۇ بۇلىدۇ  قۇرۇش ئۇسۇلى ئوخشاش پەقەتلام كالاگۈشىنى سىر توغراپ بەنلە قىلىپ ،پۇشۇرۇلغان پۇرچاق ئۇيۇتمىسىنى زالە قىلغان زالا قىلساق بۇلىدۇ
بۇسەينى يەنە گۈش سېلىپ 韭苔炒香干肉丝  قىلساقمۇ بۇلىدۇ
بۇسەينى قو رۇغاندا ئازراق شورپا سۈيى قۇيساق تەمى تېخىمۇ ياخشى بۇلىدۇ
ماتىريالى:韭苔(有人也叫韭菜花)香干     كۈدە تاياقچىس ،پۇشۇرۇلغان پۇرچاق ئۇيۇتمىسى  ، قۇرۇتۇلغان قىزىل مۇچ. سامساق، زەنجىۋىل.سۇڭپىياز
دورادەرمەكلىرى: تۇز. جاڭيۇ ياكى ئاچچىسۇ.
تەييارلاش ئۇسۇلى: كۆكتاتلارنى پاكىز يۇيىمىز،،پۇشۇرۇلغان پۇرچاق ئۇيۇتمىسى  سىر توغرايمىز ، كۈدە تاياقچىس نى4-5سايتىمىتىرقىلىپ توغرايمىز،زەنجىۋىل.سۇڭپىياز نى ئۇششاق دىڭ-دىڭ قىپ توغرايمىز،سامساقنى ياپىلاق توغرايمىز.
قورۇش ئۇسۇلى؛   كۈدە تاياقچىس قايناغ سۇدا بىر قاينىتىىپ ئېلۋالمىز،ئاندىن قازانغا ياغ قۇشۇپ قىززىغاندا ،پۇشۇرۇلغان پۇرچاق ئۇيۇتمىسى  زالە قىلىپ پۇشۇرۋالىمىز
ئاندىن قازانغا ئازراق ياغ قۇشۇپ قىززىغانداقۇرۇتۇلغان قىزىل مۇچ. سامساق، زەنجىۋىل.سۇڭپىياز سېلىپ قورۇپ پۇراق چىققاندا   كۈدە تاياقچىس سېلىپ ئاستاقۇرۇپ تۇز سالىمىز ئاندىن ،پۇشۇرۇلغان پۇرچاق ئۇيۇتمىسى  سېلىىپ تىز قورۇيمىز ئاندىن تۇز تەمىنى تەڭشەپ  جاڭيۇ ياكى ئاچچىسۇ بىرىپ ئالساق بۇلىدۇ
بۇسەينى يەنە  韭苔炒肉丝   قىلىپ قورۇساقمۇ بۇلىدۇ  قۇرۇش ئۇسۇلى ئوخشاش پەقەتلام كالاگۈشىنى سىر توغراپ بەنلە قىلىپ ،پۇشۇرۇلغان پۇرچاق ئۇيۇتمىسىنى زالە قىلغان زالا قىلساق بۇلىدۇ
بۇسەينى يەنە گۈش سېلىپ 韭苔炒香干肉丝  قىلساقمۇ بۇلىدۇ
بۇسەينى قو رۇغاندا ئازراق شورپا سۈيى قۇيساق تەمى تېخىمۇ ياخشى بۇلىدۇ
بەنلە قىلىشتا تۇز، پۇرچاق ئۇنى، تۇخۇم، ياغ بىلەن بەنلە قىلىمىز، كالا گۈشى بولسا تۇخۇمنىڭ ئېقىنىلام  قوي گۈشىگە  ئېقى سېرىقىنى ئىشلەتسە بۇلىدۇ`
بۇ يازمىنىڭ يېقىنقى باھالىنىش ئەھۋالى :
  • تۆھپە:+10(ئاشپەز) مۇنبەرئۈچۈن ..
  • مۇنبەرپۇلى:+30(شاھ تائام) ئېسىل قورىما
  • چوققا [باش يازما] ۋاقتى : 2011-06-10 23:06 | ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئازاپ ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    56tori
    مەمەتۋاقى
    دەرىجىسى : تۆھپىكار ئەزا


    UID نۇمۇرى : 2256
    نادىر تېما : 4
    يازما سانى : 741
    شۆھرىتى: 7620 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 7760 دوللار
    تۆھپە: 0 ھەسسە
    ياخشى باھا: 831 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 98(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-02-09
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-09-25
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    ئوخشىغاندەك قىلىدۇ، تىتىپ باقسام بولامدۇ
    چوققا [1 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-06-10 23:12 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( مەمەتۋاقى ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    گۈلقەنىت
    كۈڭۈلنىڭ كەينىگە كىرمەڭ كۈڭۈل ھەرجايغا باشلايدۇ ..

    دەرىجىسى : ئالىي ئەزا


    UID نۇمۇرى : 737
    نادىر تېما : 9
    يازما سانى : 2349
    شۆھرىتى: 24555 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 35920 دوللار
    تۆھپە: 123 ھەسسە
    ياخشى باھا: 2516 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 857(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-07-07
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-09-27
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    مەن ئامراق سەيلەرنىڭ بىركەن
    ئەجىرىڭىز گە كۆپ رەخمەت
    چوققا [2 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-06-11 00:27 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( گۈلقەنىت ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    56tori
    ئارمان

    دەرىجىسى : چولپان ئەزا


    UID نۇمۇرى : 2715
    نادىر تېما : 1
    يازما سانى : 859
    شۆھرىتى: 8760 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 8870 دوللار
    تۆھپە: 0 ھەسسە
    ياخشى باھا: 912 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 178(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-03-28
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-19
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    كوپ ئەجىر قىپسىز. رەخمەت
    چوققا [3 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-06-11 02:02 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئارمان ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    شاھ تائام
    ماڭا بىرنى ئويلىساڭ، اللا ساڭا ئوننى بەرسۇن.
    دەرىجىسى : مۇنبەرباشقۇرغۇچى


    UID نۇمۇرى : 882
    نادىر تېما : 1
    يازما سانى : 579
    شۆھرىتى: 6075 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 629 دوللار
    تۆھپە: 3 ھەسسە
    ياخشى باھا: 642 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 200(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-08-03
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-09-27
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    ئىسىل قورىما ئىكەن ، تىمىڭىزغا كۆپ رەخمەت.
    چوققا [4 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-06-11 10:07 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( شاھ تائام ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    axtuzi
    باينىڭ  ياتقۇسى  كەلمەيدۇ ، گاداينىڭ  قوپ ..

    دەرىجىسى : مۇنبەرباشقۇرغۇچى


    UID نۇمۇرى : 64
    نادىر تېما : 36
    يازما سانى : 2825
    شۆھرىتى: 214748364 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 2147483647 دوللار
    تۆھپە: 2147483647 ھەسسە
    ياخشى باھا: 8388607 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 817(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2009-02-18
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-09-27
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    تەييارلىنىش  جەريانىنى بەكمۇ  تەپسېىلى  يوللاپسىز  ،  رەھمەت  ئەجرىڭىزگە !
    چوققا [5 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-06-11 11:00 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( axtuzi ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    ۋەفا
    دەرىجىسى : تۆھپىكار ئەزا


    UID نۇمۇرى : 731
    نادىر تېما : 0
    يازما سانى : 252
    شۆھرىتى: 2545 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 2530 دوللار
    تۆھپە: 8 ھەسسە
    ياخشى باھا: 259 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 135(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-07-06
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-09-27
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    رەھمەت، لىكىن ئاشپەز ئۇستام ئۇ سىز دىگەن كالا ياكى قوي گۈشىنى -بەنلە- قىلىشنى قانداق بەنلە قىلىمىز.........
    شۇنى چۈشەندۈرۈپ قويغان بولسىڭىز!
    چوققا [6 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-06-11 15:19 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ۋەفا ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    ئائىيشە
    دەرىجىسى : ئوت يۈرەك


    UID نۇمۇرى : 2273
    نادىر تېما : 1
    يازما سانى : 274
    شۆھرىتى: 2810 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 2930 دوللار
    تۆھپە: 0 ھەسسە
    ياخشى باھا: 292 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 22(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-02-11
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-09-27
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    رەھمەت سىزگە.
    چوققا [7 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-06-11 20:38 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئائىيشە ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    مۇقام
    دەرىجىسى : ئاشپەز ئۇستام


    UID نۇمۇرى : 552
    نادىر تېما : 0
    يازما سانى : 687
    شۆھرىتى: 7015 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 7210 دوللار
    تۆھپە: 8 ھەسسە
    ياخشى باھا: 722 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 300(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2009-05-18
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-09-08
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    كۆپ رەخمەت ئەجىرىڭىزگە
    چوققا [8 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-06-11 21:53 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( مۇقام ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    ئاشپەز
    ئويغۇر تائاملىرىنى دۇنياغا يۇزلەندۇرەيلى

    دەرىجىسى : مۇنبەرباشلىقى


    UID نۇمۇرى : 2
    نادىر تېما : 69
    يازما سانى : 1794
    شۆھرىتى: 214748364 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 2147483647 دوللار
    تۆھپە: 2147483647 ھەسسە
    ياخشى باھا: 8388607 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 1243(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2009-02-12
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-09-28
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    ئىسىل قورىما بىر تەخسە كەلتۇرۇلسۇن
    چوققا [9 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-06-12 05:07 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئاشپەز ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    كۆرۈلگەن تېما خاتىرىسى كۆرۈلگەن سەھىپە خاتىرىسى
    • «
    • 1
    • 2
    • »
    • Pages: 1/2     Go
    ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى » ئائىلىدە بۈغداي ئۇن تائاملىرىنى تەييارلاش
    ئۇيغۇرچە كۇنۇپكا