كىتەرلىك خۇرۇچلار.... ئاق ئۇن ، ئېچىتقۇ، تۇخۇم ،قۇرۇق ئۈزۈم - ياڭاق - ئۈرۈك ياكى بادام مېغىزىمۇ بۇلىدۇ .
ئالدى بىلەن خېمىرغا مۇۋاپىق ئېچىتقۇ خېمىرغا ئۈزۈمنى ئۇششاقلىغان مېغىزنى سېلىپ بوشراق لەڭمەننىڭكىدەك يۇغۇرىمىز. ئاندىن ئۆلىگەن تۇخۇمنى ئۈزىمىزنىڭ ئىستىمالىغا قاراپ ،خېمىرغا تۇخۇمنى ئىلەشتۈرۈپ خېمىرنى بۇشىتىمىز ، بۇشىغان خېمىرنى يەنە بىردەم تىندۇرۇپ يۆگەپ قۇيىمىز .تىندۇرۇلغان خېمىرىمىز 30 مىنۇت ئەتراپىدا بولسۇن . تىندۇرۇلغان خېمىرنى چوڭراق چۇمۇچ بىلەن قىزىغان ياققا سالىمىز ، ئىھتىيات قىلىڭ ياغ بەك قىزىڭپ كەتمىسۇن بولمىسا سالغان نېنىڭىز قارامتۇل بۇلۇپ قالىدۇ .