250گىرام. گۇرۇچ
2 تۇخۇم
250گىرام قىيما چانالغان بولسۇن
1 پىيالە قايماك
2قۇشۇق سارىماي
1 باش پىياز
1 تۇخۇمنىڭ ئېقى
1 ياكى 2 پىيالە ئىزىلگەن نان
تۇز
قىزارتماق ئۇچۇن سارى ماي
ئىتىش ئۇسۇلى.
گۇرۇچنى تۇزلۇغ ئىسسىق سۇدا 30 منت چالاپ قۇيىمىز،
تۇخۇمنى ۋە قايماكنى ئرلاشتۇرۇپ
پىيازنى توغراپ كازانغا سېلىپ سارىماي بىلەن كورۇڭ
قىيمىنى مۇ سېلىپ قورۇشنى داۋاملاشتۇرۇڭ تۇز ۋە قارمۇچ سېلىڭ
1قۇشۇق ەۇرۇچنى .اقىنىڭىز غا ئېلىپ ئوتتۇرسىنى بېسىپ ئېچىڭ.
قورۇلغان كىيمىنى ئىچىگە سېلىڭ ئۇستىنى ەۇرۇچ بىلەن يېپىڭ.
يۇمۇلاقلاڭ ۋە ئاستاغىنا قۇيماق شەكلىگە كەلتۇرۇڭ.
ئۇلارنى قايماق بىلەن ئېلىشتۇرغان تۇخۇمغا چىلاپ ،
سارى ماي بىلەن سارغايتڭپ ھلسىڭىز بۇلىدۇ.
ئۇف......................بۇلارنى يازغىچە ھېرىپ كەتتىم يەنە تۇلا ئاچچىقىمنى كەلتۇرۇپ ۇندقكەن مۇنداق كەن دىمەڭ لار جۇمۇ.....
