hantagri illikdunya.biz sohpat
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
  • Pages: 1/3     Go
گۈلقەنىت
كۈڭۈلنىڭ كەينىگە كىرمەڭ كۈڭۈل ھەرجايغا باشلايدۇ ..

دەرىجىسى : ئالىي ئەزا


UID نۇمۇرى : 737
نادىر تېما : 8
يازما سانى : 2345
شۆھرىتى: 24215 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 35580 دوللار
تۆھپە: 123 ھەسسە
ياخشى باھا: 2478 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 846(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-07-07
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-11
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

باشقۇرۇش ئەسكەرىتمىسى :
بۇ يازمىنى ئاشپەز نادىرلىدى .(2011-03-16)
رەسىم:
ئەسىلام ئاشپەز مۇنبىردىكى كونا يېڭى مۇنبەرداشلار
تۈنۈگۈن سۈبىھ سىز مەندىن چىلىغان سەينى قانداق تەييارلايدۇ  دەپ ،ئۇچۇر ئەۋەتىپتىكەنسىز  ،،
شۇ تەلىپىڭىزگە ئاساسەن مەن ئادەتتە ئۈزەم ياقتۇرۇپ يەيدىغان ھەم شۇنداقلا ، ئۈزەم ئائىلىدە داۋاملىق تەييارلاپ يەيدىغان لوبو سامساق چىلاش ئۇسۇلى  دەپ بىرەي  ،ياقتۇرسىڭىز مۇشۇ بۇيىچە قىلىپ يىسىڭىز بۇلىدۇ
بىرىنچى  500گىرام  يېڭى سامساقنى تېشىدىكى بىرقات شۇپۇرىنى ئېلىۋېت  5كۈندىن 7كۈنگىچە سۇغا چىلاپ قۇييىسىز  ،بۇجەرياندا بىر كۈندە بىرقېتىم سۈينى يەڭگۈشلەپ تۇرىسىز  
ئاندىن ئۇنى يەنە 3كۈن تۇزغا چىلايسىز ، ئاندىن كىيىن  سۇيىنى قۇرۇتقاندىن كىيىن ، ئادەتتە بىز شېكەر ياكى تۇز سالدىغان ئەينەك شىشە كومزەككە ،ياكى ئۈزىڭىزنىڭ ئېھتىياجغا قاراپ چوڭ كىچىكلىكىنى بەلگىلەپ سەي چىلايدىغان كوزىلارغا  300گىرام قارا شېكەر  300گىرام جىيڭايۇ  600گىرام ئاچچىقسۇ 500گىرام سۇ ئاندىن ئازىراق خۇجىياۋ ، باجاۋ سېلىپ ئاغىزىنى ئىتىپ 10 كۈندىن كىيىن ئىستىمال قىلسىڭىز بۇلىدۇ راس ئۇنىڭغا بىر چوڭ لوبونى 2سانتىمىتىر قېلىنلىقتا توغراپ بىركۈن تۇزلىغاندىن  كىيىن سامساق بىلەن بىللە ئېچىتسىڭىز بۇلىدۇ
بۇ چىلىغان سامساق نى داۋاملىق ئىستىمال قىلىپ بەرسىڭىز كېسەلگە قارشى تۇرۇش كۈچىڭىزنى ئاشۇرۇپلا قالماستىن ئىشتىيارىڭىزنى ئاچىدۇ
بۇ يازمىنىڭ يېقىنقى باھالىنىش ئەھۋالى :
  • مۇنبەرپۇلى:+30(axtuzi) بەك ياخشى
  • چوققا [باش يازما] ۋاقتى : 2011-03-15 00:01 | ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( گۈلقەنىت ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    56tori
    ئائىيشە
    دەرىجىسى : ئوت يۈرەك


    UID نۇمۇرى : 2273
    نادىر تېما : 0
    يازما سانى : 222
    شۆھرىتى: 2220 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 2280 دوللار
    تۆھپە: 0 ھەسسە
    ياخشى باھا: 223 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 15(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-02-11
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-12
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    ئاپاممۇ مۇشۇخىلدىكى چىلىغان سەينى قىلساق بۇلاتتى دىگەن ئىدى.. رەھمەت سىزگە گۈلقەنىت.
    udum
    چوققا [1 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-03-15 11:54 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئائىيشە ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    غەيرىتەم

    دەرىجىسى : چولپان ئەزا


    UID نۇمۇرى : 2417
    نادىر تېما : 8
    يازما سانى : 743
    شۆھرىتى: 7700 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 10230 دوللار
    تۆھپە: 10 ھەسسە
    ياخشى باھا: 841 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 153(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-02-28
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-10
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    پاھ مۇنداقمۇ ھۈنەرلىرىم با دەڭا ...........

    ئەجىرىڭىزگە رەخمەت.
    http://bilimzar.com
    چوققا [2 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-03-15 12:02 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( غەيرىتەم ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    56tori
    ئەلىف
    دەرىجىسى : چولپان ئەزا


    UID نۇمۇرى : 611
    نادىر تېما : 1
    يازما سانى : 844
    شۆھرىتى: 8495 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 8590 دوللار
    تۆھپە: 3 ھەسسە
    ياخشى باھا: 859 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 332(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-06-02
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-05
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    توۋا........................   بىز ئائىلىدە ئەزەلدىن چىلىغان سەي ئىشلەتمەيمىز............. پايدىسى كۆپكەن بۇچىلىغان سەينىڭ بولمىسا............ بۇنى قانداق تاماق بىلەن يەيمىز؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    چوققا [3 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-03-15 12:24 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئەلىف ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    غەيرىتەم

    دەرىجىسى : چولپان ئەزا


    UID نۇمۇرى : 2417
    نادىر تېما : 8
    يازما سانى : 743
    شۆھرىتى: 7700 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 10230 دوللار
    تۆھپە: 10 ھەسسە
    ياخشى باھا: 841 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 153(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-02-28
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-10
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    نەقىل
    بۇ مەزمون3قەۋەتتىكىئەلىفنىڭ2011-03-15 12:24دە يوللىغان يازمىسى  :
    توۋا........................   بىز ئائىلىدە ئەزەلدىن چىلىغان سەي ئىشلەتمەيمىز............. پايدىسى كۆپكەن بۇچىلىغان سەينىڭ بولمىسا............ بۇنى قانداق تاماق بىلەن يەيمىز؟؟؟؟؟؟؟؟؟



    كۆڭلىڭىز قانداق تاماققا تاتسا قوشۇپ ئىستىمال قىلسىڭىز بولىۋىرىدۇ.
    بۇنداق تۇزلىمىنى ئادەتتە قوساق تويغۇزۇش ئەمەس ئىشتەي ئېچىش ئۈچۈن
    ئىستىمال قىلىمىز.  خەنزۇچە<开胃菜> دەيمىز
    چوققا [4 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-03-15 13:14 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( غەيرىتەم ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    ئارمان(رۇزى)
    دەرىجىسى : تۆھپىكار ئەزا


    UID نۇمۇرى : 2104
    نادىر تېما : 0
    يازما سانى : 325
    شۆھرىتى: 3440 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 3400 دوللار
    تۆھپە: 0 ھەسسە
    ياخشى باھا: 398 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 101(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-01-15
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-04
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    مەن چىلىغان سەيىگە بەك ئامىراق رەخىمەت سىزگە....     
    چوققا [5 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-03-15 15:50 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئارمان(رۇزى) ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    ئىمامجان
    دەرىجىسى : ئالىي ئەزا


    UID نۇمۇرى : 2395
    نادىر تېما : 0
    يازما سانى : 258
    شۆھرىتى: 2580 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 2580 دوللار
    تۆھپە: 10 ھەسسە
    ياخشى باھا: 288 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 31(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-02-26
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-05
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    رەھمەت!!
    ئانامغا  دەپ بەرسەم بولغۇدەك. چوقۇم قىلالايدۇ.
    چوققا [6 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-03-15 17:51 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئىمامجان ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    ئاشپەز
    ئويغۇر تائاملىرىنى دۇنياغا يۇزلەندۇرەيلى

    دەرىجىسى : مۇنبەرباشلىقى


    UID نۇمۇرى : 2
    نادىر تېما : 67
    يازما سانى : 1725
    شۆھرىتى: 214748364 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 2147483647 دوللار
    تۆھپە: 2147483647 ھەسسە
    ياخشى باھا: 8388607 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 1159(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2009-02-12
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-09
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    نۇرغۇن مۇنبەرداشلار ئوگۇنۋالدىغان بولدىدە بۇ كارامەتنى
    چوققا [7 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-03-16 01:27 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئاشپەز ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    سۈبىھى
    دەرىجىسى : ئوت يۈرەك


    UID نۇمۇرى : 1080
    نادىر تېما : 0
    يازما سانى : 138
    شۆھرىتى: 1425 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 1660 دوللار
    تۆھپە: 3 ھەسسە
    ياخشى باھا: 153 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 54(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-09-02
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-12
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    بەكمۇ تەپسلى يوللاپسىز رەھمەت سزگە،ئەمدى بىلۋالدىم،تەييارلاپ باقاي .
    چوققا [8 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-03-16 15:37 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( سۈبىھى ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    ئەلىۈ

    دەرىجىسى : چولپان ئەزا


    UID نۇمۇرى : 2447
    نادىر تېما : 1
    يازما سانى : 578
    شۆھرىتى: 5800 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 5799 دوللار
    تۆھپە: 0 ھەسسە
    ياخشى باھا: 587 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 169(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-03-03
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-07-01
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    چىلىغان سەيگە قارا شېكەرمۇ سالامدۇ؟ئاڭلاپ باقماپتىكەنمەن، بەلكىم تاتلىق بولسا كېرەك ،سىناپ باقاي.
    چوققا [9 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-03-16 16:37 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئەلىۈ ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    كۆرۈلگەن تېما خاتىرىسى كۆرۈلگەن سەھىپە خاتىرىسى
    • «
    • 1
    • 2
    • 3
    • »
    • Pages: 1/3     Go
    ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى » سوغۈق يىمەكلىكلەرنى تەييارلاش
    ئۇيغۇرچە كۇنۇپكا