hantagri illikdunya.biz sohpat
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
  • Pages: 2/3     Go
گۈلقەنىت
كۈڭۈلنىڭ كەينىگە كىرمەڭ كۈڭۈل ھەرجايغا باشلايدۇ ..

دەرىجىسى : ئالىي ئەزا


UID نۇمۇرى : 737
نادىر تېما : 8
يازما سانى : 2345
شۆھرىتى: 24215 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 35580 دوللار
تۆھپە: 123 ھەسسە
ياخشى باھا: 2478 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 846(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-07-07
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-11
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

بۇسەينىڭ تەمى ئاچچىق چۈچۈك . ئارىسدا سەلپەل تاتلىق تەممۇ بار ، ئىشقىلىپ مەن مۇشۇ تەمگە بەك ئامراق ،
چوققا [10 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-03-16 18:27 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( گۈلقەنىت ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

56tori
گۈلقەنىت
كۈڭۈلنىڭ كەينىگە كىرمەڭ كۈڭۈل ھەرجايغا باشلايدۇ ..

دەرىجىسى : ئالىي ئەزا


UID نۇمۇرى : 737
نادىر تېما : 8
يازما سانى : 2345
شۆھرىتى: 24215 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 35580 دوللار
تۆھپە: 123 ھەسسە
ياخشى باھا: 2478 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 846(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-07-07
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-11
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

[  قار شېكەر يىگىلى بولمايدىغان بىرنەرسە بولمىغاندىن كىيىن ،ئارلاشتۇرسا ئۆزگىچە تەم قۇشۇدۇ ، quote]بۇ مەزمون10قەۋەتتىكىگۈلقەنىتنىڭ2011-03-16 18:27دە يوللىغان يازمىسى  :
بۇسەينىڭ تەمى ئاچچىق چۈچۈك . ئارىسدا سەلپەل تاتلىق تەممۇ بار ، ئىشقىلىپ مەن مۇشۇ تەمگە بەك ئامراق ،
[/quote]
udum
چوققا [11 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-03-16 18:30 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( گۈلقەنىت ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

چوپان

دەرىجىسى : تۆھپىكار ئەزا


UID نۇمۇرى : 2328
نادىر تېما : 1
يازما سانى : 369
شۆھرىتى: 3710 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 3840 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 382 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 72(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-02-16
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-07-22
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

ئوبدان يوللاپسىز .رەھمەت سىزگە
http://bilimzar.com
چوققا [12 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-03-16 19:04 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( چوپان ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

56tori
سۈبىھى
دەرىجىسى : ئوت يۈرەك


UID نۇمۇرى : 1080
نادىر تېما : 0
يازما سانى : 138
شۆھرىتى: 1425 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 1660 دوللار
تۆھپە: 3 ھەسسە
ياخشى باھا: 153 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 54(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-09-02
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-12
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

يەنە باشقا سەيلەرنى چىلاش ئۇسۇلىنى بىلدىغانلار بولسا يوللاپ قويساڭلار ،بەلكىم باشقلار لوبۇ ،سامساق بىلەن قلىغاننلا  ئەمەس يەنە لازا،ياڭيۇ،جاڭدۇ ...............قاتارلىق كۆكتاتلار بىلەن چىلغاننى ياقتۇردىغاندۇ .ئاڭلىسام چىلغان سەي قاندىكى ماي ماددىسى ئىشىپ كەتكەنلەرگەپايدىلىق ئىكەن ، ھازىر بۇ كىسەل بەكلا كۆپيىپ كەتتى ،ھەمممىزگە پايدىسى بۇلۇپ قالار دەيمەن.
چوققا [13 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-03-17 11:56 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( سۈبىھى ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

گۈلىرەيھان
دەرىجىسى : ئوت يۈرەك


UID نۇمۇرى : 2505
نادىر تېما : 2
يازما سانى : 234
شۆھرىتى: 2380 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 2379 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 250 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 41(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-03-09
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-06-10
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

ئۇزۇندىن بىرى قىلىشنى ئويلاپ كەلگەن ئەمما قىلالماي يۈرگەنتىم.ئاشپەز مۇنبىرگە رەھمەت.
چوققا [14 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-03-17 16:27 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( گۈلىرەيھان ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

گۈلقەنىت
كۈڭۈلنىڭ كەينىگە كىرمەڭ كۈڭۈل ھەرجايغا باشلايدۇ ..

دەرىجىسى : ئالىي ئەزا


UID نۇمۇرى : 737
نادىر تېما : 8
يازما سانى : 2345
شۆھرىتى: 24215 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 35580 دوللار
تۆھپە: 123 ھەسسە
ياخشى باھا: 2478 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 846(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-07-07
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-11
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

ياڭيودا سەي چىلىغاننى ئاڭلاپ باقماپتىكەنمەن
چوققا [15 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-03-17 16:34 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( گۈلقەنىت ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

ھۇزۇر
دەرىجىسى : چولپان ئەزا


UID نۇمۇرى : 2254
نادىر تېما : 0
يازما سانى : 376
شۆھرىتى: 3770 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 3840 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 399 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 203(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-02-09
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-12
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

ياز كىلۋاتدۇ قىلامىز ئەمدى.رەخمەت تىمىڭىزغا
چوققا [16 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-03-17 16:42 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ھۇزۇر ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

سۈبىھى
دەرىجىسى : ئوت يۈرەك


UID نۇمۇرى : 1080
نادىر تېما : 0
يازما سانى : 138
شۆھرىتى: 1425 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 1660 دوللار
تۆھپە: 3 ھەسسە
ياخشى باھا: 153 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 54(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-09-02
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-12
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

ھە! ياڭيۇدا چىلغىلى بولمامدۇ،  .........ئەمىسە باشقا سەيلەردىچۇ ؟ قانداق تەييارلىساق بۇلار
چوققا [17 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-03-18 16:02 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( سۈبىھى ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

ئۇيغۇرئاي
كۆكلەي دىسەڭ ئۇيغۇرۇم،سۇ بولايمۇ يىلتىزمۇ؟

دەرىجىسى : ئالىي ئەزا


UID نۇمۇرى : 957
نادىر تېما : 2
يازما سانى : 2048
شۆھرىتى: 20740 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 21929 دوللار
تۆھپە: 108 ھەسسە
ياخشى باھا: 2176 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 449(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-08-18
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-10
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

گۇلقەنىتنىڭ بۇ سېيى بەكلا ئۆزگىچىكەن ،مەن ئەمدى ئاڭلىشىم...كوپ رەھمەت...بىزنىڭ تەرەپلەردە ئادەتتە كۇز كەلسە كۆكتاتنى پاكىزە يۇيۋېتىپ،تۇزغا بىسىپ قۇيىدۇ،تەخمىنەن 20 كۇنلەردە تەييار بولامدىكىن،بۇنىڭدا كۆكتاتنىڭ قايسى خىلدىكى كۆكتات ئىكەنلىكىگە قارايمىزدە ئەلۋەتتە.
مىنڭچە سۇبىھى دىگىنى مۇشۇ خىلدىكىسى بولسا كىرەك...جىياڭدۇ،بەسەي،جۇسەي لوبۇ قاتارلىقلار ھەممىسى بار مۇشۇ تۇردە...بەكمۇ يىيىشلىك...
چوققا [18 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-03-18 16:14 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئۇيغۇرئاي ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

تەنھاگۈل
دەرىجىسى : ئوت يۈرەك


UID نۇمۇرى : 1964
نادىر تېما : 0
يازما سانى : 310
شۆھرىتى: 3170 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 3230 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 345 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 30(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-12-21
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-05
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

رەھمەت سىزگە مەن بۇھونەرنى ئۈگنىۋالدىم . سىناپ كۆرۈپ باقاي چۇ ......
چوققا [19 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-03-18 17:23 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( تەنھاگۈل ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

كۆرۈلگەن تېما خاتىرىسى كۆرۈلگەن سەھىپە خاتىرىسى
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
  • Pages: 2/3     Go
ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى » سوغۈق يىمەكلىكلەرنى تەييارلاش
ئۇيغۇرچە كۇنۇپكا