hantagri illikdunya.biz sohpat
  • «
  • 1
  • 2
  • »
  • Pages: 1/2     Go
ئازاپ

دەرىجىسى : ئاشپەز ئۇستام


UID نۇمۇرى : 897
نادىر تېما : 19
يازما سانى : 242
شۆھرىتى: 2985 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 3590 دوللار
تۆھپە: 23 ھەسسە
ياخشى باھا: 391 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 67(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-08-07
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-16
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

باشقۇرۇش ئەسكەرىتمىسى :
بۇ يازمىنى axtuzi نادىرلىدى .(2011-03-16)
رەسىم:
رەسىم:
رەسىم:
ئاساسلىق ماتىريالى: پىدىگەن  كالاگۈشى تۇخۇم پۇرچاق ئۇنى پۇرچاق بوتقۇسى  دورا دەرمەك ھارىقى يەنى料酒 زەنجىۋىل سۇڭپىياز سامساق تۇز.تېتىتقۇ   شېكەر  تۇخۇتەن جەۋھىرى جاڭيۇ  ئۇششاق سۇڭپىياز  يەنى香葱
تەييارلاش ئۇسۇلى:پىدىگەن نى قەنىت شەكىلدەقىلىپ4 چاسا توغرايمىز ئاندىن بىر قاچىغا سۇقۇيۇپ ئازراق تۇزسېلىپ چىلاپ قۇيىمىز
كالاگۈشىنى مۇ پىدىگەنگە ئوخشاش توغراپ قاچىغا سېپ تۇخۇم ئېقى دورا دەرمەك ھارىقى يەنى料酒 تۇز سېلىپ پۇرچاق ئۇنى بىلەن ئارلاشتۇرۇپ تەم لەندۇرىمىز  زەنجىۋىل سۇڭپىياز سامساق نى ئۇششاق سۇڭپىياز  يەنى香葱 ئۇششاق توغرايمىز  
قورۇش ئۇسۇلى: پىدىگەننى سۈزۇپ ئلىپ پاكىز چايقاپ ئاززاق  پۇرچاق ئۇنى سېپىپ تەييارلايمىز
قازانغا پىدىگەن چىلاش قىدەك ياغ قۇشۇپ ياغ قىززىغاندا پىدىگەننى سېلىپ ئاستا-ئاستا سارغايتىپ پۇشۇرۇپ سۇزۋېلىپ كالاگۈشىنى سېپ پۇشۇرۇپ چالا پىشقاندا ياغنى ياغ كۇرۇسىغا ياندۇرۋېتىپ ئاستا پۇشۇرىمىز ئاندىن  زەنجىۋىل سۇڭپىياز سامساق  نى كالاگۈشى بىلەن قورۇيمىز مىزلىڭ پۇراقچىقاندا تۇز سېلىپ  پۇرچاق بوتقۇسى  دىن يېرىم چۈمۈش سېپ قورۇپ ئازراق جاڭيۇ قۇشۇش بىلەن بىرگە پۇشۇرۇپ
سۇزۋالغان پىدىگەننى سېلىپ ئاستا قۇرۇيمىز ئاندىن تۇز.تېتىتقۇ   شېكەر  تۇخۇتەن جەۋھىرى سېلىپ تەمىنى تەڭشەپ ئۇششاق سۇڭپىياز  سېلىپ بىرئۆرۈپ تەخسىگە ئالساق بۇلىدۇ  
ئەسكەتىش: يىنىڭ ئوتتا قورۇڭ پىدىگەن بەك ئىزلىپ كەتمىسۇن  پۇرچاق بوتقۇسى  ئاز ئىشلىتىڭ  ياغلىقراق بولسۇن
[ بۇ يازماaxtuziتەرپىدىن2011-03-16 19:45دە قايتا تەھ ]
چوققا [باش يازما] ۋاقتى : 2011-03-14 22:25 | ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئازاپ ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

56tori
چوپان

دەرىجىسى : تۆھپىكار ئەزا


UID نۇمۇرى : 2328
نادىر تېما : 1
يازما سانى : 369
شۆھرىتى: 3710 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 3840 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 382 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 72(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-02-16
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-07-22
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

مەن پىدىگەنگە بەك ئامراق ئىدىم سىناپ كۆرسەم بولغۇدەك!
udum
چوققا [1 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-03-15 10:40 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( چوپان ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

ئائىيشە
دەرىجىسى : ئوت يۈرەك


UID نۇمۇرى : 2273
نادىر تېما : 0
يازما سانى : 225
شۆھرىتى: 2250 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 2310 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 226 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 15(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-02-11
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-23
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

مەنمۇ سىناپ باقاي.
http://bilimzar.com
چوققا [2 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-03-15 11:57 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئائىيشە ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

56tori
گۇلخان
دەرىجىسى : تۆھپىكار ئەزا


UID نۇمۇرى : 1288
نادىر تېما : 2
يازما سانى : 427
شۆھرىتى: 4320 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 4521 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 466 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 130(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-10-09
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-25
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

يىمەك-ئىچمەك دىگەن تېمىدا جاڭيۇنىڭ پاكىز ئەمەسلىگى ئېيتىلغان ئىكەن يەنە نىمە ئۈچۈن بارلىق سەيلىرىمىزگە جاڭيۇ،تېتىتقۇ ئىشلىتىمىز؟
چوققا [3 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-03-15 13:02 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( گۇلخان ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

ئازاپ

دەرىجىسى : ئاشپەز ئۇستام


UID نۇمۇرى : 897
نادىر تېما : 19
يازما سانى : 242
شۆھرىتى: 2985 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 3590 دوللار
تۆھپە: 23 ھەسسە
ياخشى باھا: 391 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 67(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-08-07
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-16
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

بىزنىڭ رېستۇراندا ئىشلەتمىسە بەزەن قورۇمىلارنى تۇلۇق تەمگە كىرگۈزۈش قىيىن ياكى كرمەيدۇ شۇنىڭ ئۈچۈن ئائىلىدە ئىشلەتمىسەكلام بۇلىدۇ
چوققا [4 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-03-15 13:57 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئازاپ ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

ئارمان(رۇزى)
دەرىجىسى : تۆھپىكار ئەزا


UID نۇمۇرى : 2104
نادىر تېما : 0
يازما سانى : 325
شۆھرىتى: 3440 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 3400 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 398 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 101(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-01-15
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-04
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

بەك ياخىشىكەن...
چوققا [5 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-03-15 17:01 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئارمان(رۇزى) ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

گۇلخان
دەرىجىسى : تۆھپىكار ئەزا


UID نۇمۇرى : 1288
نادىر تېما : 2
يازما سانى : 427
شۆھرىتى: 4320 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 4521 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 466 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 130(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-10-09
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-25
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

ئۇنداقتا،رېستۇرانگە بارغاندا ئۆيدە قورساقنى تويغۇزىۋېلىپ بارساق بولىدىكەندە.炒烤肉غا جاڭيۇ،تېتىتقۇ سالامدۇ؟干炸鱼گىچۇ؟
چوققا [6 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-03-15 17:58 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( گۇلخان ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

ئازاپ

دەرىجىسى : ئاشپەز ئۇستام


UID نۇمۇرى : 897
نادىر تېما : 19
يازما سانى : 242
شۆھرىتى: 2985 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 3590 دوللار
تۆھپە: 23 ھەسسە
ياخشى باھا: 391 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 67(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-08-07
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-16
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

نەقىل
بۇ مەزمون6قەۋەتتىكىگۇلخاننىڭ2011-03-15 17:58دە يوللىغان يازمىسى  :
ئۇنداقتا،رېستۇرانگە بارغاندا ئۆيدە قورساقنى تويغۇزىۋېلىپ بارساق بولىدىكەندە.炒烤肉غا جاڭيۇ،تېتىتقۇ سالامدۇ؟干炸鱼گىچۇ؟

ياك سالمايمىز  مىلىلىي سەيگە ئۇنداق دورادەرمەكنى سالمايمىز  بولمىسا مىلىلىي پۇرقى ھەم خاسلىقى يۇقاپكىتىدۇ
چوققا [7 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-03-16 12:58 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئازاپ ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

گۇلخان
دەرىجىسى : تۆھپىكار ئەزا


UID نۇمۇرى : 1288
نادىر تېما : 2
يازما سانى : 427
شۆھرىتى: 4320 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 4521 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 466 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 130(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-10-09
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-25
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

رەھمەت
چوققا [8 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-03-17 12:12 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( گۇلخان ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

تەنھاگۈل
دەرىجىسى : ئوت يۈرەك


UID نۇمۇرى : 1964
نادىر تېما : 0
يازما سانى : 310
شۆھرىتى: 3170 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 3230 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 345 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 30(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-12-21
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-05
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

مەن بىلىۋالدىم سىناپ باقاي
چوققا [9 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-03-31 12:57 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( تەنھاگۈل ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

كۆرۈلگەن تېما خاتىرىسى كۆرۈلگەن سەھىپە خاتىرىسى
  • «
  • 1
  • 2
  • »
  • Pages: 1/2     Go
ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى » ئائىلىدە بۈغداي ئۇن تائاملىرىنى تەييارلاش
ئۇيغۇرچە كۇنۇپكا