ماتىريالى:ئوتخوربېلىق پۇرچاق ئۇندۇرمىسى يۇمران يېسۋىلەك 小白菜 پۇرچاق بوتقوۇسى لازا قىيامى 麻辣酱香辣酱 كاۋاۋىچىن 8قۇلاق سوگو قوۋزاق داچىن قورۇتۇلغان قىزىل مۇچ
كۈنجۈت .كۈنجۈت مېيى ئۇششاق سۇپپىياز سامساق زەنجىۋىل پۇرچاق ئۇنى كۆك سامساق 2تال تۇخۇم ئېقى
ماتىيالنى تەييارلاش ئۇسۇلى. بېلىقنى ئادالاپ سۆڭەكلىرىنى ئاجرىتىپ نىپىز پىيەر توغرايمىز پۇرچاق ئۇندۇرمىسى يۇمران يېسۋىلەك 小白菜 پاكىز يۇيىمىز كاۋاۋىچىن بىلەن قورۇتۇلغان قىزىل مۇچ ئازراق ياغدا قورۇپ ئۇششاق چايايمىز بېىلىق گۈشىنى تۇخۇم ئېقى پۇرچاق ئۇنى بىلەن بەنلەقىلىمىز ئۇننى ئاز ئىشلىتىمىز سۇپپىياز سامساق زەنجىۋىل ئۇششاق كىچىك پىيەر توغرايمىز ئازراق سامساق سوقمىسى تەييارلايمىز
دورا دەرمەكلەر: تۇز تېتىتقۇ تۇخۇتەن جەۋھىرى
قورۇش ئۇسۇلى :قازان ياغ قوشۇپ سۇپپىياز سامساق زەنجىۋىل سېپ پۇراپ چىققاندا 麻辣酱香辣酱 پۇرچاق بوتقوۇسى لازا قىيامى سېپ قىزارتىىپ پۇرچاق ئۇندۇرمىسى يۇمران يېسۋىلەك سېپ قورۇيمىز ئاندىن سۇ قۇيۇمىز پۇرچاق ئۇندۇرمىسى يۇمران يېسۋىلەك نى سۇزۇپ ئېلىپ تاڭقاچىسىغان سالىمىز ئاندىن بەنلەقىلغان بېىلىق گۈشىنى كاللىسىن سۇدا ئاستا قاينىتىپ پۇشۇرۇپ پۇرچاق ئۇندۇرمىسى يۇمران يېسۋىلەك نىڭ ئۇستىگە ئالىمىز ئانددىن قازاندا قالغان تاڭغا تۇز تېتىتقۇ تۇخۇتەن جەۋھىرى تەمىنى تەڭشەپ قاچىغا ئېلىپ ئۇستىگە قورۇۋالغان كاۋاۋىچىن قورۇتۇلغان قىزىل مۇچ سامساق سوقمىسى تەكشى سېپىمىز ئاندىن قازانغا سۈزۈك ياغ قۇيۇپ قىز زىتىىپ ئۇستىگە قويىمىز ئاندىن كۈنجۈت ئۇششاق سۇپپىياز سېپىپىپ كۈنجۈت مېيى تىمىتساقلام بۇلىدۇ
干炒麻辣鱼نى قورۇش ئۇسۇلى ئوتخوربېلىق پۇرچاق بوتقوۇسى لازا قىيامى 麻辣酱香辣酱 كاۋاۋىچىن قورۇتۇلغان قىزىل مۇچ كۈنجۈت ئۇششاق سۇپپىياز. سامساق زەنجىۋىل پۇرچاق ئۇنى كۆك سامساق 2تال ت تۇخۇم ئېقى كۆكلازا
دورا دەرمەكلەر: تۇز تېتىتقۇ تۇخۇتەن جەۋھىرى
ماتىيالنى تەييارلاش ئۇسۇلى. بېلىقنى ئادالاپ سۆڭەكلىرىنى ئاجرىتىپ نىپىز پىيەر توغرايمىز بېىلىق گۈشىنى تۇخۇم ئېقى پۇرچاق ئۇنى بىلەن بەنلەقىلىمىز زالا قىلىمىز
سۇپپىياز سامساق زەنجىۋىل ئۇششاق كىچىك پىيەر توغرايمىز
كۆك سامساق كۆكلازا كۈئەر توغرايمىز
قورۇش ئۇسۇلى قازانغا تاغ قوشۇپ سۇپپىياز سامساق زەنجىۋىل سېپ پۇراپ چىققاندا كاۋاۋىچىن قورۇتۇلغان قىزىل مۇچ 麻辣酱香辣酱 پۇرچاق بوتقوۇسى لازا قىيامى سېپ قىزارتىىپ كۆك سامساق كۆكلازا قورۇپ بېىلىق گۈشىنى قورۇپ تۇز تېتىتقۇ تۇخۇتەن جەۋھىرى بىرىىپ تەمىنى تەڭشەپ كۈنجۈت ئۇششاق سۇپپىياز سىپىپ ئاساق بۇلىدۇ
ئەسكەر تىش : ئاساسەن 麻辣鱼نى ئۈستىدىكى ئۇسۇل بىلەن قىلىدۇ قۇرغاق قورۇپ بىرىڭ دىسە 2جى ئىش تەرتىپ بىلەن قىلساڭلا بۇلىدۇ يەنە بەك ئاچچىق بولسۇن دىسە شورپىسىغا
قىزىل مۇچ يېغى قۇيساڭلا بۇلىدۇ
[ بۇ يازمائازاپتەرپىدىن2011-02-23 18:02دە قايتا تەھر ]