oznur.cn vip
ئازاپ

دەرىجىسى : ئاشپەز ئۇستام


UID نۇمۇرى : 897
نادىر تېما : 22
يازما سانى : 256
شۆھرىتى: 3245 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 3930 دوللار
تۆھپە: 23 ھەسسە
ياخشى باھا: 433 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 77(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-08-07
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-12-16
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

باشقۇرۇش ئەسكەرىتمىسى :
بۇ يازمىنى axtuzi نادىرلىدى .(2011-01-14)
ئۈچ خۇرۇچلۇق تۇرمەل(三丝春卷 )
ئاساسلىق ماتىريالى: ئۇن كۈدە پۇرچاق ئۈندۇرمىسى پۇچاق ئۈگرىسى يەنى
پىيتوزا تۇخۇم ھۆل كىراخمال. تۇز.پېتىر جىلتە. زىرە قارمۇچ ئاقمۇچ قاتالىقلار



    
ئىشلەش ئۇسۇلى: ماتىرياللارنى يۇيۇپ تەييارلايمىز. ئاندىن ئۇششاق توغرايمىز. تۇخۇمنى ياغدا پۇشۇرۇمىز ئاندىن ئۇششاق توغرايمىز.ئۇندىن خېمىر يۇغۇرىمىز.چۇقۇم پېتىر بۇلۇشى كېرەك. مۇۋاپىق ئۈزۈپ جىلتە ئاچىمىز . توغرالغان ماتىر ياللارنىڭ تەمىنى تېتىپ تەملەندۇرىمىز.ئاندىن تۇگىمىز.2بارماق شەكىلدەبولسابۇلىدۇ. خېمىرنىڭ ياخشى چاپلىشى ئۈچۇن ھۆل كىراخمال بىلەن ھۆل لەيمىز.
تۇگۈپ بولغان تۈرمەلنى تەخشىگە تىزىمىز
پۇشۇرۇش ئۇسۇلى:قازانغا ماي قۇيۇپ پەس ئوتتا قۇيۇپ بىر-بىرلەپ زالە قىلىپ پۇشۇپ ئېلىپ  زىرە قارمۇچ ئاقمۇچ بىرىكمە سىپىپ ئىستىمال قىلساق بۇلىدۇ




بۇ تائامنىڭ ئالا ھىدىلىكى.ئا ئىلىدە ئىتىشكە ئەپلىك. چۇرۇك كۆرگەنلە ئادەمنىڭ يىگۈسى كېلى رەگگى كۆركەم. ئۇزۇقلۇق مىقدارى ياخشى
دوسلارنىڭ سىناپ بېقىشىنى ئۈمۈد قىلىمەن
تېما تەستىقلىغۇچى : ئەزىز
تەستىقلانغان ۋاقىت : 2011-01-14, 11:35

تېمىنى تەۋسىيە قىلىڭ:   

( ئازاپ )-يوللىغان بۇتىمىنى   دوستىڭىزغا يوللىسىڭىز بىر تۆھپە قوشۇلۇپ ،دەرىجىڭىز تېز ئۆسىدۇ
بۇ يازمىنىڭ يېقىنقى باھالىنىش ئەھۋالى :
  • مۇنبەرپۇلى:+80(يۈسۈپجان) ئەجرىڭىزگە ب ..
  • چوققا [باش يازما] ۋاقتى : 2011-01-14 02:02 | ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئازاپ ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    گۇلخان
    دەرىجىسى : چولپان ئەزا


    UID نۇمۇرى : 1288
    نادىر تېما : 2
    يازما سانى : 461
    شۆھرىتى: 4870 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 5101 دوللار
    تۆھپە: 0 ھەسسە
    ياخشى باھا: 526 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 149(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-10-09
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-12-09
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    رەھمەت،ناھايىتى ياخشى تېما يوللاپسىز.
    چوققا [1 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-01-21 16:30 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( گۇلخان ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    كۆرۈلگەن تېما خاتىرىسى كۆرۈلگەن سەھىپە خاتىرىسى
    ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى » ئائىلىدە گۇرۇچ تائاملىرىنى تەييارلاش
    ئۇيغۇرچە كۇنۇپكا


    '; ShowAd(); /**/