hantagri illikdunya.biz sohpat
  • «
  • 1
  • 2
  • »
  • Pages: 2/2     Go
دەرتمەن
قەدىرلە ، قەدىرىڭنى بىلگەنلەرنى
دەرىجىسى : تۆھپىكار ئەزا


UID نۇمۇرى : 1074
نادىر تېما : 0
يازما سانى : 115
شۆھرىتى: 1185 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 1000 دوللار
تۆھپە: 3 ھەسسە
ياخشى باھا: 124 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 95(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-09-01
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-09-05
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

نەقىل
بۇ مەزمون4قەۋەتتىكىگۈلقەنىتنىڭ2010-10-31 01:45دە يوللىغان يازمىسى  :
لەغمەن خېمىرىغىمۇ تۇخۇم قۇشىمىزمۇ  ؟ نىمە ئۈچۈن  ؟ئۈزىلىپ كەتمەمدا؟

لەغمەن خېمىرىغا توخۇم قۇشسا قانداق بولدىغانلىقىنى بىلمەيدىكەنمىز ھە ...
چوققا [10 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-04-01 17:37 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( دەرتمەن ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

56tori
كۈنقىز
دەرىجىسى : ئوت يۈرەك


UID نۇمۇرى : 2721
نادىر تېما : 0
يازما سانى : 109
شۆھرىتى: 1090 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 1090 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 109 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 17(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-03-29
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-05-20
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

لەغمەن خىمىرنى  يۇغۇرۇش جەرياندا ياخشى پىشۇرساقلا   لەغمەن يىيىشلىك ھەم  خىمىرمۇ چىڭ ياخشى چىقدۇ . خىمىر يۇغۇرغاندا خىمىرنى چالا يۇغرۇپ سالدۇقمۇ بولدى لەغمەن ئوخشىمايدۇ .
udum
چوققا [11 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-04-01 17:54 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( كۈنقىز ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

تەنھاگۈل
دەرىجىسى : ئوت يۈرەك


UID نۇمۇرى : 1964
نادىر تېما : 0
يازما سانى : 310
شۆھرىتى: 3170 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 3230 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 345 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 30(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-12-21
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-05
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

لەغمەن خىمىرىنى تەييارلاشتا ئادەتتە بىر خالتا ئۇنغا ياز كۈنلىرى 5دىن 8غىچە تۇخۇم چىقىپ يۇغۇرسىڭىز بولىدۇ
چۈنكى بەك جىق بولوپ كەتسە خىمىر ئاسانلا كۆپۆپ قالىدۇ .
قىش كۈنلىرى بىر خالتا ئۇنغا 15تىن 20غىچە تۇخۇم چىقىپ يۇغۇرسىڭىز بولىدۇ .
ئامال بار خمىرنىڭ ئىتىنى چىڭ ئىلىپ قولنى سۇلاپ تۇرۇپ يۇغۇرساق تىخمۇ ياخشى بولىدۇ .
ياز كۈنلىرى ئامال بار خىمىرنى سوغوقراق ئوروندا قويۇپ تىندۇرغان ياخشى ،بولسا بىر دەمدىن كىيىن ئىشلىتىدىغان خىمىرنى توڭلاتقۇنىڭ سوغوق ساقلايدىغان يىرىگە سىلىپ قويغان ياخشى .
http://bilimzar.com
چوققا [12 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-04-19 16:53 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( تەنھاگۈل ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

56tori
تەنھاگۈل
دەرىجىسى : ئوت يۈرەك


UID نۇمۇرى : 1964
نادىر تېما : 0
يازما سانى : 310
شۆھرىتى: 3170 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 3230 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 345 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 30(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-12-21
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-05
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

لەغمەن خىمىرىغا تۇخۇم ئارلاشتۇرۇپ يۇغۇرغاندا ئاش جانلىق ھەم يىيىشلىك چىقىدۇ
ئوتنى ياخشى كۆيدۇرۇپ قازاننى ئوبدان قاينىتالىسىڭىزلا
چوققا [13 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-04-19 16:55 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( تەنھاگۈل ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

كۆرۈلگەن تېما خاتىرىسى كۆرۈلگەن سەھىپە خاتىرىسى
  • «
  • 1
  • 2
  • »
  • Pages: 2/2     Go
ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى » ئائىلىدە بۈغداي ئۇن تائاملىرىنى تەييارلاش