illikdunya.biz abduheni
  • «
  • 1
  • 2
  • »
  • Pages: 1/2     Go
ئۇيغۇرىيە
دەرىجىسى : *


UID نۇمۇرى :
نادىر تېما : *
يازما سانى : *
شۆھرىتى: * كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: * دوللار
تۆھپە: * ھەسسە
ياخشى باھا: 36 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : (سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:*
ئاخىرقى كىرگىنى:*
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

باشقۇرۇش ئەسكەرىتمىسى :
بۇ يازمىنى ئاشپەز قوي گۆشى قورىمىلارنى تەييارلاش دىن بۇ سەھىپىگە يۆتكەپ كەلدى(2010-11-06)
        خۇرۇچلىرى : قوغۇن ئېتىدىن 100 گىرام ، توخۇ گۆشىدىن 200 گىرام ، سۇ يېغىدىن 100 گىرام ، سېرىق ھاراقتىن ئۈچ گىرام ، تېتىتقۇدىن بىر گىرام ، جىياڭيۇدىن ئىككى گىرام ، غول پىياز ، زەنجىۋىل ، سۇيۇقلاندۇرۇلغان كىراخمال ، قايناق سۇ ، تۇز قاتارلىقلاردىن مۇۋاپىق مىقداردا .
  
    ئېتىش ئۇسۇلى : توخۇ گۆشى ۋە قوغۇن ئېتىنى مۇنەك - مۇنەك توغرايمىز . قازانغا ياغ قۇيۇپ ياغ چۇچىگەندە غولپىياز ، زەنجىۋىل سېلىپ ، مەززىلىك پۇراق چىققاندا توخۇ گۆشىنى سېلىپ قورۇپ ، سېرىق رەڭگە كىرگەندە ، تەمىنى تەڭشەپ قايناق سۇ قۇيۇپ دۇملەپ پىشۇرىمىز. ئاندىن قوغۇننى سېلىپ ئۈستىگە سۇيۇقلاندۇرۇلغان كىراخمال قۇيۇپ ، قۇيۇقلاشقاندا ياغ تېمىتىپ ، تەخسىگە ئاالساق بۇلىدۇ .
بۇ يازمىنىڭ يېقىنقى باھالىنىش ئەھۋالى :
  • شۆھرىتى:+80(ئەزىز) ئەجرىڭىزگە ب ..
  • چوققا [باش يازما] ۋاقتى : 2010-10-09 00:42 | 新疆阿克苏地区 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئۇيغۇرىيە ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    56tori
    شاھ تائام
    ماڭا بىرنى ئويلىساڭ، اللا ساڭا ئوننى بەرسۇن.
    دەرىجىسى : مۇنبەرباشقۇرغۇچى


    UID نۇمۇرى : 882
    نادىر تېما : 1
    يازما سانى : 569
    شۆھرىتى: 5945 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 5499 دوللار
    تۆھپە: 3 ھەسسە
    ياخشى باھا: 628 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 194(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-08-03
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-09-18
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    مەن ئاڭلىمىغانلا بىر قورۇما ئىكەنغۇ بۇ، ئۇگۇنىۋالسام بولغۇدەك.
    چوققا [1 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-10-09 22:34 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( شاھ تائام ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    يۈسۈپجان
    ئىرىشمەكچى بولسىڭىز  يۈتۈرۈپ كۈرۈڭ
    دەرىجىسى : مۇنبەرباشقۇرغۇچى


    UID نۇمۇرى : 1174
    نادىر تېما : 4
    يازما سانى : 1394
    شۆھرىتى: 59540 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 59978 دوللار
    تۆھپە: 138 ھەسسە
    ياخشى باھا: 825 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 337(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-09-25
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-09-15
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    بۇلىدىغان قۇرۇما ئىكەن ،لىكىن چۈشەنمىدىم<< سېرىق ھاراق>>دىگىنىڭىز زادى نىمە
    چوققا [2 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-10-09 22:41 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( يۈسۈپجان ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    56tori
    مەمەتچان
    دەرىجىسى : ئوت يۈرەك


    UID نۇمۇرى : 1130
    نادىر تېما : 0
    يازما سانى : 150
    شۆھرىتى: 1580 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 1600 دوللار
    تۆھپە: 0 ھەسسە
    ياخشى باھا: 179 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 13(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-09-14
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-09-12
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    قورما بۇلدكەن لىكىن ھاراق بىلەن قوردىغان سەينى يوللمىساك
    udum
    چوققا [3 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-10-10 00:23 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( مەمەتچان ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    مۇبارەك
    دەرىجىسى : ئوت يۈرەك


    UID نۇمۇرى : 1098
    نادىر تېما : 0
    يازما سانى : 297
    شۆھرىتى: 3115 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 3210 دوللار
    تۆھپە: 3 ھەسسە
    ياخشى باھا: 323 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 41(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-09-07
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-09-18
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    مەن ئاڭلىمىغان قورۇمكەن ھەقىقەتەن يىيشلىك قورۇمكەن.
    چوققا [4 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-10-10 20:57 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( مۇبارەك ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    مۇبارەك
    دەرىجىسى : ئوت يۈرەك


    UID نۇمۇرى : 1098
    نادىر تېما : 0
    يازما سانى : 297
    شۆھرىتى: 3115 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 3210 دوللار
    تۆھپە: 3 ھەسسە
    ياخشى باھا: 323 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 41(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-09-07
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-09-18
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    بۇ قورۇمنى قوغۇن بىلەن قورىسا تەمى ئۆزگىرەپ كەتمەمدۇ چۈنكى قوغۇنىڭ سۈيى چىقىدىغان تۇسا  
    چوققا [5 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-10-10 21:03 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( مۇبارەك ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    ئۇيغۇرئاي
    كۆكلەي دىسەڭ ئۇيغۇرۇم،سۇ بولايمۇ يىلتىزمۇ؟

    دەرىجىسى : ئالىي ئەزا


    UID نۇمۇرى : 957
    نادىر تېما : 2
    يازما سانى : 2028
    شۆھرىتى: 20780 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 21969 دوللار
    تۆھپە: 108 ھەسسە
    ياخشى باھا: 2180 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 451(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-08-18
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-19
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    ياخشى قۇرۇما بۇ .قايسى بىر تاماق ئىتىش ئۇسۇللىرى دىگەن كىتاپتا  بار بۇ تاماق.
    چوققا [6 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-10-10 21:58 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئۇيغۇرئاي ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    1981912
    دەرىجىسى : *


    UID نۇمۇرى :
    نادىر تېما : *
    يازما سانى : *
    شۆھرىتى: * كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: * دوللار
    تۆھپە: * ھەسسە
    ياخشى باھا: 2 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : (سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:*
    ئاخىرقى كىرگىنى:*
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    سېرىق ھاراقنىڭ قانداق رولى بار؟ بىز ئۇيغۇرلار تاماققا ئىشلەتسەكمۇ بۇلامدا؟
    چوققا [7 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-10-15 18:04 | 新疆阿克苏市

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( 1981912 ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    گۈلقەنىت
    كۈڭۈلنىڭ كەينىگە كىرمەڭ كۈڭۈل ھەرجايغا باشلايدۇ ..

    دەرىجىسى : ئالىي ئەزا


    UID نۇمۇرى : 737
    نادىر تېما : 9
    يازما سانى : 2363
    شۆھرىتى: 24625 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 35990 دوللار
    تۆھپە: 123 ھەسسە
    ياخشى باھا: 2523 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 857(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-07-07
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-09-11
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    سېرىق ھاراق دىگەن گۆشلەردىكى بەزىبىر پۇراقلارنى يۇقىتىدۇ
    ھازىر نۇرغۇن رىستۇران ئاشخانلاردا ئىشلىتىدۇ
    مەن سوراپ باقسام [قۇغۇن ئېىدىن}دىگەن نىمە ئۇ
    چوققا [8 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-10-15 21:23 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( گۈلقەنىت ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    ئۇيغۇرىيە
    دەرىجىسى : *


    UID نۇمۇرى :
    نادىر تېما : *
    يازما سانى : *
    شۆھرىتى: * كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: * دوللار
    تۆھپە: * ھەسسە
    ياخشى باھا: 36 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : (سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:*
    ئاخىرقى كىرگىنى:*
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

         قوغۇن ئېتى دىگەن ئادەتتە قوغۇننىڭ ئۇرۇقى ۋە شاپىقىنى ئېلىۋېتىپ قېلىپ قالغان قىسمى(بىز يەيدىغان قىسمى) نى كۆرسىتىدۇ .
        ئەھۋالدىن قارىغاندا گۈلقەنت قوغۇننىڭ ئېتىنى يىمەيدىغان ئوخشىمامدۇ؟ (چاقچاق)
    چوققا [9 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-10-16 12:00 | 新疆

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئۇيغۇرىيە ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    كۆرۈلگەن تېما خاتىرىسى كۆرۈلگەن سەھىپە خاتىرىسى
    • «
    • 1
    • 2
    • »
    • Pages: 1/2     Go
    ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى » توخۇ گۆشىدە تەييارلىندىغان قورىمىلار
    ئۇيغۇرچە كۇنۇپكا