ماتىريالى:توخوتاشلىقى 500گىرام سۇماي كىراخمال
تەم خۇرۇچلىرى: ئارلاشما تەم جەۋھىرى(تۇز،ئاقمۇچ،،زىرە،كاۋۋىچىن
تەييارلاش ئۇسۇلى: توخۇ تاشلىقىنى قىيپاچ شەكىلدە توغراپ ئوتتۇردىن ئىككى قىلىپ
كىراخمال بىلەن ئارلاشتۇپ تەييارلىۋالىمىز .
قازانغا ماي قۇيۇپ ماي قىزىغاندا تەييارلانغان توخۇ تاشلىقىنى قازانغا چېچىلدۇرۇپ سېلىپ
مايدا پىشۇرىمىز نۇرمال مايدا چۇرۇك بولغۇچە پىشۇرساق ياخشى پىشقاندا مايدىن سۇزىۋېلىپ
ئارلاشما تەم جەۋھىرىنى ئۇستىگگە سىپىپ ئىستىمال قىلساق بۇلىدۇ

بو قورىما ئائىلىلەردە تەييارلاپ يىيىشكە قولايلىق ھەم ئاسام مېھمانلار ياقتۇرۇپ يەيدىغان
قورىمىلارنىڭ بىر تۇرى
ئەسكەرتىش تور بېتىمىزگە يوللانغان تىمىلار توردىن يىغېۋىلىنمىغان باشقا توربەتلەرگە
يوللىغاندا مەنبەنى ئەسكەرتىڭ ئەمگىكىمىزگە ھورمەت قىلىڭ
كىراخمالغا ئائىت مەزمۇنلار بۇيەردە بار
/bbs/read.php?tid-1418.htmlتور بېتىمىزنىڭ تەرەقىياتى ئۇچۇن ئېلاننى چىكىشنى ئۇنۇتماڭ!!!!!