ئالدى بىلەن گۈرۈچنى يۇيۇپ سۇغا چىلاپ سۇ يىگۈزىمىز سەل ئىسىلگەندىن كىيىن ،لىگەنگە يېيىپ قۇيىمىز.
ئاندىن مايلىقراق قوي گۈشىدا قىيما تەييارلاپ ياڭاقتىن چوڭراق كۈمۈلاش قىلىمىز.كۇمۇلاچنى لىگەنگە يېيىلغان گۈرۈچ ئۇستىدە دۇمۇلىتىمىز .گۈرۈچ كۈمۈلاچ ئۇستىگە تەكشى چاپلىشىپ قىيمىسى كۈرۈنمىگۈدەك ھالەتكە كىلىدۇ ئاندىن ئۇنى قاسقانغا سېلىپ ھوردا پۇشۇرىمىز.كىرپىسىمان گۆش كۇلاچ تەييار بولدى دىگەن سۆز .قارىسىلا ئىشتىھانى ئاچقۇدەك گۈرۈچ تامىقى بۇ.قىيمىنى ئۈزىمىز ياقتۇرغان كۆكتات ئارلاشتۇرۇپ كۆكتات تەملىك قىلساق ،ياكى شىكەر قوشۇپ تاتلىق قىلساقمۇ بۇلىدۇ.
[ بۇ يازماناۋاتتەرپىدىن2010-09-21 11:25دە قايتا تەھر ]