چاي زاۋۇتى قۇرۇش لايھە ئانالىزى
بىر چاي زاۋۇتى قۇرىمەن دەيدىغانلار تۆۋەندىك قۇلارغا نەزەر سېلىڭ.
1. چاي زاۋۇتى قۇرۇشقا كىتىدىغان ئورۇن ئۆلچەم بۇيىچە ئەڭ كىچىك بولغاندىمۇ كۆلىمى 2 مو بۇلۇش كېرەك .
2. بىر قۇرتۇش ئۆيى، بىر قاچالاش ئۆيى، بىر ئىشخانا، بىر تەجىربىخانا، بىر ماتىريال ئۆيى بۇلۇش لازىم.
3. قۇرتۇش ئۆيى ياكى سېخىنىڭ كۆلىمى 200-300 كۇۋادىرات مىتىر، دېزىنپىكسىيە ئۆلچىمىگە ئويغۇن بولۇش لازىم.
4. بىر دانە ئوراپ قاچىلاش ماشىنىسى قوش قاپ قاچىلايدىغان تىپتىكىسى بولسۇن .
5. بىر دانە تەجىربە ئۆيى ، چاينىڭ تەبئىتى ۋە تەمىنى تەڭشەيدىغان ئورۇن دىگەن گەپ.
6. ماتىريال ساقلاش ئامبار ۋە مەھسۇلار ئامبار
7.بىر يۈرۈش ئىشخانا ۋە ئەسلىھەلەر كىتىدۇ
8. باشقا ئەسلىھەلەر...
ئەڭ ئاز بولغاندىمۇ مۇشۇ شەرتلەر ئادا بۇلۇش كېرەك.