|
|
|
|
جۇڭخۇا خەلق جۇمھۇرىيىتىنىڭ يېمەكلىك بىخەتەرلىكى قانۇنى جۇڭخۇا خەلق جۇمھۇرىيىتى رەئىسىنىڭ پەرمانى 9-نۇمۇرلۇق ‹‹جۇڭخۇا خەلق جۇمھۇرۇيتىنىڭ يىمەكلىك بىخەتەرلىكى قانۇنى ››2009 -يىل 2 – ئاينىڭ 28 – كۈنى جۇڭخۇا خەلق جۇمھۇرىيىتى 11 – نۆۋەتلىك مەملىكەتلىك خەلق قۇرۇلتىيى دائىمىي كومىتېتىنىڭ 7 – يىغىنىدا ماقۇللىنىپ ھازىر ئېلان قىلىندى، 2009 – يىل 6 – ئاينىڭ 1– كۈنىدىن باشلاپ يولغا قويۇلسۇن. جۇڭخۇا خەلق جۇمھۇريتىنىڭ رەئىسى خۇجىنتاۋ 2009 – يىل 2 – ئاينىڭ 28 – كۈنى
( 2009 – يىل2 – ئاينىڭ 28 – كۈنى11 –نۆۋەتلىك مەملىكەتلىك خەلق قۇرۇلتىيى دائىمىي كومىتېتىنىڭ 7 –يىغىنىدا ماقۇللاندى ، 2009 –يىل 2 –-ئاينىڭ 28 –كۈنى جۇڭخۇا خەلق جۇمھۇرىيىتى رەئىسىنىڭ 9 – نومۇرلۇق پەرمانى بىلەن ئېلان قىلىندى )
مۇندەرىجە
1-بان ئۇمۇمىي پىرىنىسىپ
2-باب يېمەكلىك بىخەتەرلىكىخەۋپ – خەتىرىنى كۆزىتىش ۋە باھالاش
3-باب يىمەكلىك بىخەتەرلىك ئۆلچىمى
4-باب يىمەكلىك ئىشلەپچىقىرىشى ۋە تىجارىتى
5-باب يىمەكلىك پىرىيومى
6-باب يىمەكىلىك ئىمپورىت -ئېكىسپورتى
7-باب يىمەكلىك بىخەتەرلىك ھادىسىسىنى بىز تەرەپ قىلىش
8-باب نازارەت قىلىپ باشقۇرۇش
9-باب قانۇن جاۋاپكارلىقى
10 -باب قۇشۇمچە پىرىنسىپ
تورداشلارنىڭ 1-بۇلۇپ دۆلىتمىزدىكى يىمەكلىك بىخەتەرلىكى قانۇنىنىڭ ئېلان قىلىنغان ۋاقتى ۋە يولغا قۇيۇلغان ۋاقتىنى ئېنىق بىلىۋېلىش مەقسىتىدە ئالدى بىلەن مۇشۇلارنىڭ يوللاپ تۇردۇم قالغىنى ئەتە يوللايمەن تورداشلارنىڭ ھەركۈنى تورمۇشىمىزغا كىچىك مەسىلەرنى قانداق بىر تەرەپ قىلىش توغىرسىدىكى بىلىملەرنى يوللاپ تۇرىمەن ھەركۈنى بىر ماددا ئۆگۈنىشىڭلارنى ئۈمىت قىلىمەن .
بۇ يازمىنى ئاخىرىدا كەپتەر تەھرىرلىگەن. ۋاقتى 2012-3-14 02:00 PM
|
|
|
|
|
|