 |
 |
 |
 |
تاۋۇز يېگەندە دىققەت قىلىشقا تېگىشلىك ئىشلار
تاۋۇز يېگەندە
مەركىزى تېلېۋىزىيە ئىستانسى خەۋىرى :
يېقىندىكى مەلۇم بىر ئاخباراتتا دېيىلىشىچە، تاۋۇزنى پىچىپ بولۇپ، بىر كېچە ئۆتكەندىن كېيىنكى باكتېرىيەنىڭ سانى نەچچە يۈز مىلىيونغا يېتىدىكەن،
شۇڭلاشقا كۆپچىلىكنىڭ يېمەسلىكىنى تەۋسىيە قىلغان.
ئەمما سىز بىلەمسىز؟ تاۋۇزنى پىچىشتىن ئىلگىرى ھېچقانداق باكتىرىيە بولمايدۇ، تەكشۈرۈپ چىقىلغان باكتىرىيەلەر بەلكىم پىچاق
ياكى يېڭى ساقلاش پەردىنىڭ پاكىز بولماسلىقى سەۋەبىدىن بولۇشى مۇمكىن.
تاۋۇز
شۇڭلاشقا كۆپچىلىكنىڭ تۆۋەندىكىدەك بىر قانچە نۇقتىغا دىققەت قىلىشىنى ئەسكەرتىمىز:
1.تاۋۇزنى پىچىشتىن ئىلگىرى پىچاقنى پاكىز يۇيىۋېتىڭ.
2.ئادەتتىكى تىمپىراتۇرىدا ئەڭ ئۇزۇن بولغاندىمۇ تۆت سائەتتىن ئارتۇق قويماڭ.
3.پىچىپ بولغاندىن كېيىن دەرھال پاكىز بولغان يېڭى ساقلاش
پەردىسى يېپىپ توڭلاتقۇغا سېلىپ ساقلاڭ.
. 4.يىيىشتىن بۇرۇن ئۈستۈنكى قىسمىدىن نىپىز بىر قەۋىتىنى كېسىۋىتىپ ئاندىن ئىستىمال قىلىڭ.
مەنبە:
مەركىزى تېلېۋىزىيە ئىستانسى خەۋىرى
بۇ يازمىنى ئاخىرىدا artes8 تەھرىرلىگەن. ۋاقتى 2014-10-6 11:22 PM
|
 |
 |
 |
 |
|