گۈزەل باي تورى

 پارول قايتۇرىۋېلىش
 تىزىملىتىش

QQغا كىرىش

دەھشەت قولاي، باشلايلى

ئىزدەش
جەمئىي يوللانغان مىكروبلوگ 275 تال  

مىكروبلوگ يېڭىلىقلىرى

كۆرۈش: 179|ئىنكاس: 0

تـاۋۇز يېيىـش ۋە قــان بېـسىم تۆۋەنـلەش [ئۇلانما كۆچۈرۈش]

Rank: 3Rank: 3

يوقلىما
40
تېما
37
قىزغىنلىق
446
تىللا
1090
تۆھپە
210
توردا
116 سائەت

 ئۇلگىلىك ئەزا تىرىشچان ئەزا تۆھپىكار ئەزا مائارىپچى شەرەپلىك ئەز

يوللىغان ۋاقتى 2011-7-30 00:01:15 |ھەممە قەۋەتنى كۆرۈش
تاۋۇز بولسا ئامىنو كىسىلتاسى ئىچىدىكى سىترۇلىنىنىڭ  ئەڭ ياخشى كىلىش مەنبەسى . ئادەم بەدىنى  سترولىن ئارقىلىق  باشقا بىر خىل ئامىنو كىسلتاسى _ ئارگىننىن ياساپ چىقىدۇ . ئارگىنىننىڭ  ھۈجەيرىلىرنىڭ پارچىلىنىشىغا ،يار ئېغىزىنىڭ ئەسلىگە كىلىشىگە  ۋە بەدەندىكى ئارتۇقچە ئاممىياكنى  تازلاشقا پايدىسى بار . ئامىرىكىدىكى بىر قانچە چوڭ تەتقىقات ئورگانلىرىنىڭ  تەتقىقاتىدا  كۆرسىتىشچە ؛ تاۋۇز تەركىبىدىكى سترولننى ئادەم بەدىنى ناھايىتى تېز قوبۇل قىلالايدىكەن .ھەم پايدىلىنىدىكەن .   
  تەتقىقاتتا قاتناشقان پىدائىيلار ئالدىنقى ئۈچ ھەپتە ھەر كۈنى ئۈچ ئىستاكاندىن تەخمىنەن 227 گىرام تاۋۇز شىرنىسى ئىچكەن . كېيىنكى ئۈچ ھەپتىدە ئىچىكەن تاۋۇز شىرنىسى ئالدىنقى ئۈچ ھەپتىدە ئىچكەننىڭ ئىككى ھەسىسچىلىك بولغان ،سىلىشتۇرۇشقا قولايلىق بولسۇن ئۈچۈن باشقا تاۋۇز شىرنىسى ئىچمىگەن ، ھەم تاۋۇزمۇ يېمىگەن ،ھەتتا تەتقىقات نەتىجىسىگە تەسىر كۆرسىتىدىغان باشقا يېمەكلىكلەرنىمۇ يېمىگەن.   تەتقىقاتچىلار ئاخىرى ،تاۋۇزنىڭ تەركىبىدىكى  ئامىنو كىسىلتاسىنىڭ  ئادەم بەدىنىدە  ھاسىل قىلغان ئارگىنىننىڭ يۇقىرى قان بىسىم كېسەللىكلىرى ،ئورغاقسىمان ھۈجەيرە كېسەللىكىگە مۇناسىۋەتلىك بولغان  قان تومۇرلارنىڭ قالايمىقانلىشىشى  قاتارلىق كېسەللىكلەرنى داۋالاشتا  پايدىسى بارلىقىنى  بايقىغان .   ماگىنىي كەملىك بەدەننىڭ قېرىشىنى تېزلەشتۈرۋىتىدۇ.   
  ئامىرىكا  تەتقىقاتچىلىرىنىڭ يېقىندا ئېلان قىلغان دوكىلاتىدا كۆرسىتىلىشىچە ، ماگىنىيننىڭ كەم بولۇشى بەدەن ھۈجەيرىلىرىنىڭ قېرىشىنى تېزلەشتۈرۋىتىدىكەن . بۇ تەتقىقات نەتىجىسى  ئۇزۇن مۇددەت ماگىنىي كەم بولۇش بىلەن بىرگە ياشانغانلار كېسەللىكىگە گىرىپتار بولۇش خەۋپىنىڭ كۈچەيگەنلىكى مۇناسىۋتنى شەرھىلەپ بەرگەن . ماگىنىي ئادەم بەدىنىدىكى نۇرغۇن فىزىئولۇگىيلىك .خىمىيىلىك ئىنكاسلارغا قارتا  موھىم رول ئوينايدۇ . ئۇ نورمال مۇسكۇل ۋە نېرۋا ئىقتىدارنى ،يۈرەك سوقۇشنىڭ نورماللىقىنى ،سۆڭەكنىڭ  چىڭ بولىشىنى ساقلاشقا ياردەم بېرىدۇ .   ماگىنىي تەركىبىي مول بولغان يېمەكلىكلەر دىن پالەك تۈرىدىكى يېشىل كوكتاتلار  ،پۇرچاق تۈرىدىكى يېمەكلىكلەر  ،قاتتىق پۇستىلۇق مېۋە ۋە قارا ئاشلىق قاتارلىقلار بار .
مەنبە ؛<< پەن ۋە تۇرمۇش  >> ناملىق ژورنالدىن ئىلىندى.




http:www.sayram.biz/ تورىغا مەرھەمەت
كىرگەندىن كىيىن ئىنكاس يازالايسىز كىرىش | تىزىملىتىش

ئەسكەرتىش : گۈزەل باي توربىتىدە ھەرقانداق بىر كىشىنىڭ دۆلەت قانۇنىغا خىلاپ بولغان ، مىللەتلەر ئىتتپاقلىقىنى بۇزىدىغان ، مىللى بۆلگۈنچىلىك خاراكتىرىدىكى ، باشقا شەخس ياكى ئورۇنلارنىڭ مەنپەئەتىگە دەخلى قىلىدىغان ، قورقۇتۇش ياكى تەھدىت سېلىش خاراكتىرىدىكى ، ساختا ياكى ئالدامچىلىق مەقسىتىدىكى ئېلان قاتارلىق مەزمۇنلارنى يوللىشى قاتتىق چەكلىنىدۇ ، مەيلى تىما ئىنكاس ياكى قىسقا ئۇچۇردا بولسۇن يوقارقىدەك ئەھۋاللار كۆرۈلسە ، بىكىتىمىز شۇ كىشىنىڭ بارلىق ماتىرىيالى ۋە تورغا چىققاندىكى IP سىنى جامائەت خەۋىپسىزلىك ئىدارىسىگە تاپشۇرۇپ بىرىدۇ. !!!!!!!!!!!!! 24سائەتلىك نازارەت ۋە پاش قىلىش قوللىنىلغان.ئەرىز -شىكايەت ۋە قانۇسىز يوللانما ئۇچۇر پاش قىلىش تېلىفۇن نۇمۇرى :13999989457

يانفۇندا چىقىش ئادىرسى|گۈزەل باي تورى

GMT+8, 2011-11-21 17:00 , Processed in 0.096729 second(s), 27 queries .

Powered by Discuz! X2(NurQut Team) Licensed

© 2001-2011 Comsenz Inc.

چوققىغا قايتىش