پەمىدۇر تەملىك ئىتالىيە چۆپى
5 f! x2 \3 p; U' s. Bخام ماتېرىيالى :ئىتالىيەچۆپى،قوي گۆشى،قىزىلمۇچ،كۆكمۇچ،پەمىدۇر،غولپىياز،سامساق،كۆك پىياز
, o0 B8 P) ^9 G) o& K
M' m9 g' h# L5 [1 Xتەم خۇرۇچلىرى: تۇز،تېتىتقۇ،توخۇ تەم جەۋھىرى،ئاقمۇچ،ئاچچىقسۇ،جاڭيۇ،پەمىدۇر قىيامى
7 X; l r1 C) O& c( _+ f$ B
تەييارلاش ئۇسۇلى: قازانغا سۇ قۇيۇپ، ،قازان قاينىغاندىن كىيىن ، ئىتالىيە چۆپىنى سېلىپ پۇشۇرىمىز.پىشقان ئىتالىيە چۆپىنى سۈزۈپ ، سۇغۇق سۇداچايقايمىز
; f6 f8 @, J- r
قوي گۆشى،كۆكمۇچ،قىزىلمۇچلارنى ئۇزۇنچاق قىلىپ تەكشى توغرايمىز.پەمىدۇر،غولپىياز،سامساقنى ئۇششاق توغرايمىز.
[8 d+ s) y1 w( B) p5 B" w
3 J, K2 D z1 y* Q) r; a1 b3 |' Gقورۇش ئۇسۇلى: قازانغا ئازراق ياغ قويۇپ ، ياغ قىزىغاندىن كىيىن قوي گۆشىنى سالىمىز ئاندىن جاڭيۇ تېمىتىپ ، سامساق غولپىيازنى سىلىپ تەمى چىققۇچە قۇرۇيمىز .ئاندىن پەمىدۇرنى سېلىپ تەمى چىققۇچە قورۇپ ئاندىن پەمىدۇر قىيامى سېىلىپ كۆكمۇچ بىلەن قىزىلمۇچ ،غولىپىياز سىېلىپ يېرىم چۆمۈچ سۇ قۇيمىز.ئاندىن ئىيالىيە چۆپنى سېلىپ ئارلاشتۇرۇپ قورۇيمىز.تۇز تېتىتقۇ،توخۇ تەم جەۋھىرى،ئاقمۇچ،ئاچچىقسۇ، يەنە كەينىدىن كۆك پىيازنى سېلىپ تەمىنى تېتىپ بولغاندىن كىيىىن تەخسىگە ئىلىپ ئېستىمال قىلسىڭىز بولىدۇ.
- c4 U4 }0 ]* o+ |" k
2 C W9 f" p, R: Q7 J! d7 b/ C
: V( R2 |& E( V; s2 Tتەپسىلىي تەييارلاش ئۇسۇلىنى تۆۋەندىكى فېلىمدىن كۆرۈڭ !
, r0 Z( O4 r9 q# m# r: t
, P+ ^+ v ~9 B) i, c7 i" A/ G' Q. I, ] L( w. y; C/ a
يانفۇندا ئېچىپ كۆرمەكچى بولسىڭىز ياكى نورمال قويۇلمىسا بۇ ئادېرىستىن كۆرۈڭ :
/ e* ]. U* i5 Y7 U# r3 ]6 G http://v.qq.com/page/q/7/b/q0156alrg7b.html/ Z% F9 J1 [, E+ K8 q0 W