مۇنبەر ئۇسلۇبىنى ئالماشتۇرۇشكەڭ ئېكران

  • 8ئىنكاس
  • 494كۇرىلىشى

يەل قازان شورپىسى (火锅)تەييارلاشتىن ياردەم [ئۇلىنىشنى كوپىيەلەش]

 
ئەزا ئۇچۇرى ئەزا نومۇرى: 9277
جىنسى : ئايال (قىزچاق)
نادىر تېمىسى: 0
ئومۇمىي يازما: 24
ئۇنۋان:رەسمىي ھازىرغىچە24دانە
شۆھـرىتـــــى: كىشلىك
مۇنبەرپۇلـــى: 144 دوللار
تۆھپــــــــــە: 6 ھەسسە
توردىكى :15(سائەت)
ھازىر:
تىزىملىتىش: 2012-10-11
ئاخىرقى: 2012-11-12
    يەل قازان شورپىسى (火锅)نى ئۆيدە قىلىپ يەيلى دىگەنتۇق،لېكىن ماگزىندىكى ئۇنىڭ شورپىسىنى تەييارلايدىغان خالتىلىق تەييار خۇرۇچقا تازا ئىشەنچ قىلالمىدىم.ئۇنى ئۆيدە تەييارلىغىلى بولارمۇ؟ مۇنبەردىكى ئاشپەز ئۇستاملارنىڭ ياردەم قىلىپ ئۆگىتىپ قويىشىنى تۆۋەنچىلىك بىلەن سورايمەن.

تېما تەستىقلىغۇچى: مۇتتەقې
تەستىق ۋاقتى: 2012-10-13, 00:24

مەزكۇريازماغا بولغان كۆز - قارىشىڭىزنى يوللاپ بېقىڭ

ھەيران

تەسرلىك

خوشال

رەنجىش

ئالامەت

ياخشى

رەھمەت
 
ئەزا ئۇچۇرى ئەزا نومۇرى: 2733
جىنسى : ئايال (قىزچاق)
نادىر تېمىسى: 1
ئومۇمىي يازما: 521
ئۇنۋان:تېرىشچان ھازىرغىچە521دانە
شۆھـرىتـــــى: كىشلىك
مۇنبەرپۇلـــى: 7383 دوللار
تۆھپــــــــــە: 40 ھەسسە
توردىكى :209(سائەت)
ھازىر:
تىزىملىتىش: 2011-03-30
ئاخىرقى: 2012-11-13
مۇشۇ ئاپتورنىڭكىنىلا كۆرۈش 1 ئېلان قىلىنغان: 10-13
火锅دېسە ھەممەيلەن ئامراق شۇڭا بىلگەنلىرىمنى يوللاپ تۇردۇم
خۇرچى:ھەر خىل سەي كۆكتاتلار ۋە پىشۇرۇپ يېيىشكە بولىدىغان يېمەكلىكلەر.
شورپىسىنى تەييارلاش ئۇسۇلى : ئالدى بىلەن بىز بازاردىن 火锅底料،خوگو دىلىيۋنى سېتىۋالايلى ئاندىن قىزىلمۇچ، سۇڭپىياز
زەنجىۋىل، چانىغان قىزىل مۇچ ،خۇاجىياۋ يۇ ، مالا يۇ، قاتارلىقلارنى تەييارلايمىز. ئاندىن قازانغا ماي قۇيۇپ قىزىلمۇچ يەنى 朝天椒
نى سېلىپ چانىغان قىزىل مۇچنى سالىمىز . ئاندىن خوگو دىلياۋ نى سېلىپ قورىيمىز. ئاندىن شورپا قۇيۇپ ،خۇاجىياۋ يۇ ، مالا يۇ، قاتارلىقلارنى مۇۋاپىق مىقداردا قۇيىمىز. تۇز ، تۇخۇ تەملىك تېتىتقۇ، تېتىتقۇ قاتارلىقلارنى سالىمىز.بۇۋاقىتتا شورپا قىزىل ھالەتكە كېلىدۇ.
ئاندىن سۇڭپىياز زەنجىۋىل نى سېلىپ تەمىنى تېتپ باقسىڭىز بولىدۇ .ئاچچقنى خالاپ كەتمەيدىغانلار 火锅底料نىڭ ئاچچىق
ئەمەس تىپىنى تاللاپ خۇاجىياۋ يۇ ، مالا يۇ قاتارلىقلارنى سالمىسىڭىز بولىدۇ . ئاندىن قانداق كۆكتاتلارنى يېسىڭىز شۇنى
سېلىپ پىشۇرۇپ يېسىڭىز بولىدۇ.ئۆيدە ئېتىپ يېيىشكە ئەپلىك

 
ئەزا ئۇچۇرى ئەزا نومۇرى: 2733
جىنسى : ئايال (قىزچاق)
نادىر تېمىسى: 1
ئومۇمىي يازما: 521
ئۇنۋان:تېرىشچان ھازىرغىچە521دانە
شۆھـرىتـــــى: كىشلىك
مۇنبەرپۇلـــى: 7383 دوللار
تۆھپــــــــــە: 40 ھەسسە
توردىكى :209(سائەت)
ھازىر:
تىزىملىتىش: 2011-03-30
ئاخىرقى: 2012-11-13
مۇشۇ ئاپتورنىڭكىنىلا كۆرۈش 2 ئېلان قىلىنغان: 10-13
مانا بۇ ئىرا خانىمنىڭ ئۇسۇلى

 
ئەزا ئۇچۇرى ئەزا نومۇرى: 2733
جىنسى : ئايال (قىزچاق)
نادىر تېمىسى: 1
ئومۇمىي يازما: 521
ئۇنۋان:تېرىشچان ھازىرغىچە521دانە
شۆھـرىتـــــى: كىشلىك
مۇنبەرپۇلـــى: 7383 دوللار
تۆھپــــــــــە: 40 ھەسسە
توردىكى :209(سائەت)
ھازىر:
تىزىملىتىش: 2011-03-30
ئاخىرقى: 2012-11-13
مۇشۇ ئاپتورنىڭكىنىلا كۆرۈش 3 ئېلان قىلىنغان: 10-13
ئۆتكەندە  ئائىلىدە ساماۋەرنىڭ ئاچچىق شورپىسىنى تەييارلاشنى سۆزلەپ ئۆتكەن ، بۈگۈن ھاۋا قاتتىق سوغاق  باشقا تاماق ئىتىشكە  ئىرىنىپ قالدىم شۇنىڭ بىلەن  ساماۋەر شورپىسى تەييارلايچۇ  دەپ  ،ئەزەناراق سەي كۆكتاتلاردىن  ئىككى ئادەمگە يەتكىدەك  ئاز ئازدىن ئېلىپ  ساماۋەر شورپىسى قىلغان  ، بەزىلەر ئەلۋەتتە قانداق قىلىشنى ئۇقىدۇ  ئۇقمايدىغانلار ئۈچۈن پايدىلانسۇن دەپ يوللاپ قويدۇم  .
بىرىنچى قىلدىغان ئىشىمىز  ئەكىرگەن توخا گۈشىنى ئىككى ئۈچ قېتىم چاقىۋېتىپ سماۋەر قازىنىغا  سۇقۇيۇپ  تۇخۇ گۈشىنى قاينىتىۋالىمىز  ،تۇخۇ گۈشى قاينىغاندا  ئۈستىدىكى كۈپۈكلىرىنى ئېلىۋېتىپ  ،ئادەمگىياھ ، زەنجخۋىل يالپاغچىسى  ،ئىككىتال چىلان ۋە  ئالقانىتنى سېلىپ  شورپا قاينىتىمىز  شورپىغا مىزلىك پۇراق كىرگىچە  ، ياڭيونى ئاقلاپ  يالپاقداب توغرايمىز  سەي كۆتاتلارنى يۇيۇپ تەييارلايمىز  ، سامساقنى ئىزىپ  كۈنجىت مېيى ،جاڭيۇ، ئاچچىق سۇلار بىلەن تېتىتقۇ تەييارلىۋالىمىز   ، شورپا تەييار بولغاندىن كىيىن  غول پىيازنى  بەش سانتىمىتىر چوڭلىقتا توغراپ  سېلىپ  جوزىغا ئەكىلىپ  گازنى ئېچىپ يىيىشنى باشلىسىڭىز بۇلىدۇ  . ئاساسلىق  يەيدىغان سەيلىرىمىز  ، يېسىۋېلەك ،مايلىق يېسىۋېلەك ،ياڭيو ، دۇفۇ ،چوڭ راك ، موگو ، تۇڭخاۋ ، نىپىز توغرالغان  گۆش  
ئاچچىق يىمەكچى بولسىڭىز ئۆتكەندە مەن سۆزلەپ ئۆتكەن ئاچىق ساماۋەر يېغىنى سېلىپ   تەڭشىۋالغان تەم كىرگۈزگۈچكە  چىلاپ يىسىڭىز بۇلىدۇ  ، قانداق  سىلەېگە يارىغان چىرايمۇ يە  
ماۋۇسى گۈلقەنىتنىڭ

 
ئەزا ئۇچۇرى ئەزا نومۇرى: 8698
جىنسى : ئايال (قىزچاق)
نادىر تېمىسى: 0
ئومۇمىي يازما: 285
ئۇنۋان:ياخشى ھازىرغىچە285دانە
شۆھـرىتـــــى: كىشلىك
مۇنبەرپۇلـــى: 310 دوللار
تۆھپــــــــــە: 22 ھەسسە
توردىكى :248(سائەت)
ھازىر:
تىزىملىتىش: 2012-08-03
ئاخىرقى: 2012-11-05
مۇشۇ ئاپتورنىڭكىنىلا كۆرۈش 4 ئېلان قىلىنغان: 10-13
تەييارلاش ئۇسۇلىنى چۈشىنىشلىك قىلىپ يوللاپ بەرگىنىڭىزگە كۆپ رەھمەت.
مەنمۇكۆپىنچە ئائىلىدە تەييارلايمەن،سىرىتنىڭكىگە ئادەم تازا ئىشەنچ قىلالمايدىكەن.
جاپا چەكتىڭىز.

ئەزا ئۇچۇرى ئەزا نومۇرى: 8698
جىنسى : ئايال (قىزچاق)
نادىر تېمىسى: 0
ئومۇمىي يازما: 285
ئۇنۋان:ياخشى ھازىرغىچە285دانە
شۆھـرىتـــــى: كىشلىك
مۇنبەرپۇلـــى: 310 دوللار
تۆھپــــــــــە: 22 ھەسسە
توردىكى :248(سائەت)
ھازىر:
تىزىملىتىش: 2012-08-03
ئاخىرقى: 2012-11-05
مۇشۇ ئاپتورنىڭكىنىلا كۆرۈش 5 ئېلان قىلىنغان: 10-13
ساماۋەرشورپىسى بىلەن يەل قازان شورپىسى ئىككىسى ئوخشاش ئەمەسما؟

ئەزا ئۇچۇرى ئەزا نومۇرى: 8511
جىنسى : ئەر (ئوغۇل)
نادىر تېمىسى: 0
ئومۇمىي يازما: 260
ئۇنۋان:ياخشى ھازىرغىچە260دانە
شۆھـرىتـــــى: كىشلىك
مۇنبەرپۇلـــى: 530 دوللار
تۆھپــــــــــە: 59 ھەسسە
توردىكى :208(سائەت)
ھازىر:
تىزىملىتىش: 2012-07-17
ئاخىرقى: 2012-11-15
مۇشۇ ئاپتورنىڭكىنىلا كۆرۈش 6 ئېلان قىلىنغان: 10-15
تىمىڭزغا  كوپ  رەخمەت

ئوغۇل   بالا   .ئەركەك
ئەزا ئۇچۇرى ئەزا نومۇرى: 731
جىنسى : يوشۇرۇن
نادىر تېمىسى: 0
ئومۇمىي يازما: 399
ئۇنۋان:ياراملىق ھازىرغىچە399دانە
شۆھـرىتـــــى: كىشلىك
مۇنبەرپۇلـــى: 3955 دوللار
تۆھپــــــــــە: 8 ھەسسە
توردىكى :404(سائەت)
ھازىر:
تىزىملىتىش: 2010-07-06
ئاخىرقى: 2012-11-09
شەرەپ مىدالى

مۇشۇ ئاپتورنىڭكىنىلا كۆرۈش 7 ئېلان قىلىنغان: 10-16
خوگو دىلياۋ- بۇنىمە دىگەن گەپ مەن چۇشەنمىدىم
بولسا ئامال بار ئانا تىلى قوللانساق
مەن نۇرغۇن يەرلىرنى چۇشەنمىدىم

ئەزا ئۇچۇرى ئەزا نومۇرى: 9277
جىنسى : ئايال (قىزچاق)
نادىر تېمىسى: 0
ئومۇمىي يازما: 24
ئۇنۋان:رەسمىي ھازىرغىچە24دانە
شۆھـرىتـــــى: كىشلىك
مۇنبەرپۇلـــى: 144 دوللار
تۆھپــــــــــە: 6 ھەسسە
توردىكى :15(سائەت)
ھازىر:
تىزىملىتىش: 2012-10-11
ئاخىرقى: 2012-11-12
مۇشۇ ئاپتورنىڭكىنىلا كۆرۈش 8 ئېلان قىلىنغان: 10-16
مەن شۇ  火锅底料 غا ئىشەنچ قىلالمىغان. قوي مىيىغا ئوخشاش توڭلاپ قالدىكەن ئۇ. نېمىنىڭ مايلىرى ئۇ بىلگىلى  بولمايدۇ. گۈلقەنتنىڭ ئۇسۇلىنى سىناپ باقسام بولغۇدەك.رەھمەت سىزگە.

تىز سۈرئەتئىنكاس
چەكلىك250 بايت
ئىنكاس يوللىغاندا تىما بىلەن مۇناسىۋەتسىز ئىنكاسلارنى يوللىماڭ ، خاسلىقنى ساقلاڭ،  بىزنى قوللاڭ !!!
 
ئالدىنقىسى كېيىنكىسى