hantagri
  • «
  • 1
  • 2
  • »
  • Pages: 1/2     Go
ئۇيغۇرئاي
دەرىجىسى : تۆھپىكار ئەزا


UID نۇمۇرى : 957
نادىر تېما : 1
يازما سانى : 630
شۆھرىتى: 6380 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 7280 دوللار
تۆھپە: 8 ھەسسە
ياخشى باھا: 684 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 130(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-08-18
ئاخىرقى كىرگىنى:2010-10-25
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

خۇرۇچلىرى:ئاق ئۇندىن بىر كىلوگىرام،سىمىز گوشتىن 300گىرام،ئەبجەش ياغدىن60گىرام،تۇخۇمدىن بىرتال،پىيازدن بىر باش،قىزىل،سىرىق سەۋزىدىن بىر تالدىن،چىلانغان قېرىنقۇلاقتىن 200گىرام،غولكۇدىدىن 100گىرام،كاللەك يىسىۋېلەكتىن 100گىرام،شوخلىدىن ئىككى دانە،قىزىل كۆكمۇچتىن 1تالدىن،تۇز ،ئاقمۇچ،ئاقچەشكە،كاۋاۋېچىن مۇۋاپىق مىقتاردا.
ئېتىش ئۇسۇلى:ئاق ئۇنغا بىر تال تۇخۇم چېقىپ،تۇزىنى كۇچلۇكرەك قىلىپ،چىڭراق خىمىر يۇغۇرۇپ تىندۇرىمىز،گوشنى پۇرچاقتەك توغراپ،ئازراق تۇز ۋە سۇ قۇيۇپ  ئارلاشتۇرىمىز،قالغان ماتىرىياللارنى ئايرىم-ئايرىم  بۇغدايدەك ئۇششاق توغراپ ئارلاشتۇرۇپ،ئازراق تۇز،ئاقمۇچ،كاۋاۋېچىن،ئاقچەشكە،ئەبجەش ياغ سىلىپ،تەكشى ئارلاشتۇرۇپ،گوشكە قوشوپ قىيما تەييارلايمىز.تىنغان خىمىرغا قايتا ئىشلەپ،زۇۋۇلا ئۇزۇپ،چۆرىىسى نىپىز،ئوتتۇرىسى قىلىن جىلتا ئېچىپ،پىتىر مانتا شەكلىدە تۇگۇپ،ياغلانغان قاسقانغا سىلىپ،كۇچلۇك ئوتتا 20 مىنۇت دۇملەپ پىشۇرۇپ لىگەنگە ئالساق بولىدۇ.
تەبىئتى:موتىدىل.
بۇ يازمىنىڭ يېقىنقى باھالىنىش ئەھۋالى :
  • شۆھرىتى:+20(ئاشپەز) مۇنبەرئۈچۈن ..
  • مۇنبەرپۇلى:+20(axtuzi) مۇنبەرئۈچۈن ..
  • چوققا [باش يازما] ۋاقتى : 2010-09-14 22:34 | ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئۇيغۇرئاي ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    كۇلكە
    دەرىجىسى : پىشقەدەم ئەزا


    UID نۇمۇرى : 1019
    نادىر تېما : 0
    يازما سانى : 74
    شۆھرىتى: 765 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 885 دوللار
    تۆھپە: 3 ھەسسە
    ياخشى باھا: 96 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 3(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-08-23
    ئاخىرقى كىرگىنى:2010-10-18
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    مەن تەييارلاپ باقاي بەك ئوخشاپ كەتسە سىلەرنى ئويگگە چاقىرىمەن
    چوققا [1 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-09-15 10:06 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( كۇلكە ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    axtuzi
    باينىڭ  ياتقۇسى  كەلمەيدۇ ، گاداينىڭ&nb ..

    دەرىجىسى : مۇنبەرباشقۇرغۇچى


    UID نۇمۇرى : 64
    نادىر تېما : 27
    يازما سانى : 1500
    شۆھرىتى: 214748364 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 2147483647 دوللار
    تۆھپە: 2147483647 ھەسسە
    ياخشى باھا: 8388607 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 347(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2009-02-18
    ئاخىرقى كىرگىنى:2010-10-25
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    2006-يىلى  غولجىدىكى  «  نورۇز »  ئاشپۇزۇلىدا   «  رەڭلىك  كاۋاپ  ،  رەڭلىك  مانتا  »  دىگەنلەر  ئىجات
     قىلىنغان  ئىدى بۇ  رەڭلىك  مانتا  ئاساسەن  شۇنىڭغا  ئوخشاپ  كېتىدىكەن .  لېكىن غولجىدا
     تەييارلانغىنىغا سەۋزە  سېلىنمىغان .  
    تاماقلارنى  ئاساسىي  ئېقىم ( خاسلىق ) نى  يوقۇتىۋەتمىگەن  ئاساستا  ئىسلاھ  قىلسا  ، ئۆزگەرتسە  بولىدۇ
    چوققا [2 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-09-15 10:20 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( axtuzi ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    ئاشپەز
    ئويغۇر تائاملىرىنى دۇنياغا يۇزلەندۇرەيلى

    دەرىجىسى : مۇنبەرباشلىقى


    UID نۇمۇرى : 2
    نادىر تېما : 50
    يازما سانى : 1043
    شۆھرىتى: 214748364 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 2147483647 دوللار
    تۆھپە: 2147483647 ھەسسە
    ياخشى باھا: 8388607 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 789(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2009-02-12
    ئاخىرقى كىرگىنى:2010-10-25
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    مەنمۇ بىر نەچچە ئاشپۇزۇللاردا كۆك پۇرچاق قىزىلمۇچلارنى ئارلاشتۇرۇپ تەييارلانغانلىقىنى
    كورگەن ئىدىم
    چوققا [3 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-09-15 10:47 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئاشپەز ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    Ali_Telak

    دەرىجىسى : ئالىي ئەزا


    UID نۇمۇرى : 494
    نادىر تېما : 0
    يازما سانى : 705
    شۆھرىتى: 7195 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 16258 دوللار
    تۆھپە: 16 ھەسسە
    ياخشى باھا: 715 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 90(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2009-05-08
    ئاخىرقى كىرگىنى:2010-10-25
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    ئايالىم داۋاملىق ئىتىپ بىرىدۇ  قىىل مۇچ باقلا ھەم پىدىەەن ئارلاشتۇرغان مانتىلارنى .
    dital
    چوققا [4 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-09-15 12:53 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( Ali_Telak ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    مۇبارەك
    دەرىجىسى : پىشقەدەم ئەزا


    UID نۇمۇرى : 1098
    نادىر تېما : 0
    يازما سانى : 38
    شۆھرىتى: 385 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 480 دوللار
    تۆھپە: 3 ھەسسە
    ياخشى باھا: 20 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 3(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-09-07
    ئاخىرقى كىرگىنى:2010-10-12
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    بىر يەپ كۆرسەك بەك ياخىشى بۇلاتى.   
    katip
    چوققا [5 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-09-15 23:06 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( مۇبارەك ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    خانتەڭرى
    دەرىجىسى : پىشقەدەم ئەزا


    UID نۇمۇرى : 1157
    نادىر تېما : 0
    يازما سانى : 29
    شۆھرىتى: 290 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 290 دوللار
    تۆھپە: 0 ھەسسە
    ياخشى باھا: 30 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 5(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-09-20
    ئاخىرقى كىرگىنى:2010-10-25
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    سۆرىتىنى چىقارغان بولسا ياخشى بۇلاتتىكەن.
    چوققا [6 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-09-25 00:04 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( خانتەڭرى ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    مۇقام
    دەرىجىسى : ئاشپەز ئۇستام


    UID نۇمۇرى : 552
    نادىر تېما : 0
    يازما سانى : 393
    شۆھرىتى: 3975 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 4100 دوللار
    تۆھپە: 8 ھەسسە
    ياخشى باھا: 414 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 147(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2009-05-18
    ئاخىرقى كىرگىنى:2010-10-25
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    مەن يەپ باقماپتىكەنمەن
    چوققا [7 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-09-25 21:10 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( مۇقام ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    گىلاس
    دەرىجىسى : يېڭى ئوگەنگۇچى


    UID نۇمۇرى : 648
    نادىر تېما : 0
    يازما سانى : 1
    شۆھرىتى: 15 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 110 دوللار
    تۆھپە: 3 ھەسسە
    ياخشى باھا: 4 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 0(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-06-18
    ئاخىرقى كىرگىنى:2010-09-25
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    ئەسالام-ئەلەيكۇم
    چوققا [8 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-09-25 22:52 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( گىلاس ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    aqqik
    دەرىجىسى : پىشقەدەم ئەزا


    UID نۇمۇرى : 950
    نادىر تېما : 0
    يازما سانى : 74
    شۆھرىتى: 745 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 889 دوللار
    تۆھپە: 3 ھەسسە
    ياخشى باھا: 72 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 2(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-08-16
    ئاخىرقى كىرگىنى:2010-10-22
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    ئۈرۈمچىدىكى تۇققانلار، دوستلارنىڭ ئۆيلىرىدە قىيمىلىق تاماقلارغا كۆكتاتنى جىق ئارلاشتۇرۇپ ئېتىدۇ، ئەگەر گۆش كۆپرەك بولۇپ قالسا تازا ئوخشىماپتۇ دەيدۇ تېخى... دېمىسىمۇ گۆش قىيمىلىق مانتىغا قارىغاندا كۆكتات ئارلاشتۇرۇلغىنى يىيىشلىك ھەم سىڭىشلىك بولىدىكەن، ئەمما ئەنئەنىۋىي ئېتىش ئۇسۇلىدا ئەتكەن قىيمىلىق تاماقلارنىڭ ئۆزىگە ىاس ئالاھىدىلىكلىرى بار. ئۇزاق تارىخىي تەقرىبىلەردىن ئۆتكەن ئىلمىيلىكلىرى بار. پەقەت ئىستىمالىمىزدىكى تەڭشەشكە ئەھمىيەت بېرەلىسەكلا ئەنئەنىۋىي تائاملىرىمىزغا يىتىدىغان ئوزۇقلۇق يوق دېسەكمۇ بولىدۇ.
       ئاشتۇزىنىڭ پىكرىنى قۈۋەتلەيمەن. تائام مەدىنىيىتىمىزدە تەرەققى قىلساق ياخشى لېكىن خاسلىقنى يوقاتمىغان ئاساستا تەرەققىلاشتۇرساق بولىدۇ.
    چوققا [9 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-09-25 23:58 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( aqqik ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    كۆرۈلگەن تېما خاتىرىسى كۆرۈلگەن سەھىپە خاتىرىسى
    • «
    • 1
    • 2
    • »
    • Pages: 1/2     Go
    ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى » ئۇيغۇر ئىسىل قورىمىلىرىنى تاييارلاش
    
    ئۇيغۇرچە كۇنۇپكا