گۈلسامساق بىلەن قورۇلغان بېلىق 百合炒鱼丁
خۇرچى: گۈلسامساق ، يېسى پۇرچاق ،قىزىل كۆك قىزىلمۇچ ،بېلىق
تەييارلاش ئۇسۇلى ئالدى بىلەن كۆكتاتلارنى پاكىز يۇيىمىز.ئاندىن دان-دان< 丁>قىلىپ توغرايمىز. بېلىقنىىمۇ دىڭ قىلىپ توغرايمىز.
ئاندىن قازانغا سۇ قۇيۇپ توغراۋالغان كۆكتاتلارنى سۇدا چالا پۇشۇرىمىز .بېلىقنىمۇ مۇشۇ ئۇسۇلدا قىلسىڭىز بولىدۇ.ئاسكەرتىش بېلىقنى قاينىغان سۇغا سېلىپ پۇشىرىمىز ، بېلىقنى قازانغا سېلىپ بولغاندىن كېيىن چۈمۈچ بىلەن قوچىماڭ بولمىسا بېلىق ئېزىلىپ
كېتىدۇ.ئەمدى ھەممىنى سۇدىن ئۆتكۆزىۋالدۇق .ئەمدى قازانغا ئازراق ماي قۇيۇپ كۆكتاتلارنى سېلىپ قورۇپ ئاندىن مۇۋاپىق سۇقۇيۇپ بېلىقنى سېلىپ ئىككى ئۆرۈپ تۇز ،(تېتىقۇ)،توخۇ گۆشى تەملىك تېتىتقۇ سالىمىز.كىراخمال بىلەن سۈيىنى قۇيۇلدۇرۇپ تەخسىگە ئالساق بولىدۇ.

ئالاھىدىلىكى:يېيىشلىك ئىشتاھنى ئاچىدۇ. شۇنىڭ ئۈچۈن بۇسەينى رېستۇرانلاردا بولسۇن ئالدىدا چىقىرىدۇ. بۇ سەي 东方美食تورىدا چىقىرىلدى.