oznur.cn abduheni
يۇلتۇز217
دەرىجىسى : يېڭى ئوگەنگۇچى


UID نۇمۇرى : 4035
نادىر تېما : 0
يازما سانى : 4
شۆھرىتى: 40 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 40 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 5 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 3(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-09-10
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-10-31
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

جىددىي ياردەم سورايمەن!!

كىم ئا لما مۇرابباسى قىلىشنى ئۆگىتىپ قويىدۇ؟!
تېما تەستىقلىغۇچى : شاھ تائام
تەستىقلانغان ۋاقىت : 2011-10-08, 13:43

تېمىنى تەۋسىيە قىلىڭ:   

( يۇلتۇز217 )-يوللىغان بۇتىمىنى   دوستىڭىزغا يوللىسىڭىز بىر تۆھپە قوشۇلۇپ ،دەرىجىڭىز تېز ئۆسىدۇ
چوققا [باش يازما] ۋاقتى : 2011-10-08 21:36 | ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( يۇلتۇز217 ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

نىفىت
دەرىجىسى : ئوت يۈرەك


UID نۇمۇرى : 4131
نادىر تېما : 0
يازما سانى : 82
شۆھرىتى: 820 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 870 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 86 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 13(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-09-17
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-11-05
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

مەن ئانامدىن سوراپ باقاي ، كىچىكىمىزدە ئالما ، ئەنجۇر مۇرابباسى قىلىپ بىرەتتى !!
رۇڭگېي ئالوي مەھسۇلاتلىرىغا قىزىقامسىز!!!
چوققا [1 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-10-08 21:53 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( نىفىت ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

ئابلەت
دەرىجىسى : ئوت يۈرەك


UID نۇمۇرى : 3959
نادىر تېما : 0
يازما سانى : 196
شۆھرىتى: 1980 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 1980 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 214 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 23(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-09-02
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-11-12
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

ئا لما مۇرابباسى  مەن ئەجەپ ئاڭلاپ باقماپتىكەنمەن غۇ
چوققا [2 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-10-09 00:18 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئابلەت ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

بودەك
ئوماق بودەك
دەرىجىسى : ئالىي ئەزا


UID نۇمۇرى : 457
نادىر تېما : 9
يازما سانى : 668
شۆھرىتى: 214748364 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 2147483647 دوللار
تۆھپە: 2147483647 ھەسسە
ياخشى باھا: 8388607 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 127(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2009-05-03
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-11-17
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

مەنمۇ ئاڭلاپ باقماپتىكەنمەن ، بېھى مۇرابباسى بىلەن ئەنجۈر مۇرابباسىنىلا يەپ بېقىپتىكەنمەن  
چوققا [3 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-10-09 14:48 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( بودەك ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

خوشامەت
دەرىجىسى : چولپان ئەزا


UID نۇمۇرى : 3224
نادىر تېما : 3
يازما سانى : 1222
شۆھرىتى: 12490 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 12700 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 1369 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 339(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-06-02
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-11-19
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

نەقىل
بۇ مەزمون3قەۋەتتىكىبودەكنىڭ2011-10-09 14:48دە يوللىغان يازمىسى  :
مەنمۇ ئاڭلاپ باقماپتىكەنمەن ، بېھى مۇرابباسى بىلەن ئەنجۈر مۇرابباسىنىلا يەپ بېقىپتىكەنمەن  

چوڭ بولغىچە مۇراببا ،بۇلىماققا تويىسىز موندىكىم
رۇڭگېي ئالوي مەھسۇلاتلىرىغا قىزىقامسىز!!!
چوققا [4 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-10-09 17:25 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( خوشامەت ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

شەخلا

دەرىجىسى : مۇنبەرباشقۇرغۇچى


UID نۇمۇرى : 311
نادىر تېما : 15
يازما سانى : 855
شۆھرىتى: 214748364 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 2147483647 دوللار
تۆھپە: 2147483647 ھەسسە
ياخشى باھا: 8388607 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 658(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2009-04-18
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-11-19
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

ئالمىنى پاكىز ئاقلاپ توغراپ لەيلىتىپ سۇ قۇيۇپ ، باشتا ئۇلۇغ ئوتتا قاينىتىۋىلىپ ئاندىن سۇس ئۇتتا قاينىتىمىز ، بىر كېلۇ ئالمىغا يېرىم كېلۇ شىكەر سالساق بولىدۇ ، قاينىتىۋارسەك سېرىق رەڭگە كىرىدۇ ، سۈيى تىرپى بىرلىشىپ كەتكەندەك بولغاندا ئېلىۋالساق بولىدۇ .
چوققا [5 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-10-10 13:07 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( شەخلا ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

archa
دەرىجىسى : ئالىي ئەزا


UID نۇمۇرى : 435
نادىر تېما : 3
يازما سانى : 796
شۆھرىتى: 8485 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 9575 دوللار
تۆھپە: 8 ھەسسە
ياخشى باھا: 874 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 198(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2009-05-01
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-11-18
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

مېنىڭ تەجرىبەم: ئاۋال سۇغا شېكەر سېلىپ ئۇزاق قاينىتىمەن، قىيامى سەل سارغۇچ رەڭگە كىرگەندە بىر تامچە ئېلىپ تىرنىقىمغا تىمىتسام يىيىلىپ كەتمەي شۇ پېتى تۇرغاندا ئاندىن ئاقلاپ توغرالغان ئالمىنى سېلىپ يەنە قاينىتىمەن، مۇراببانىڭ رەڭگە سۇس سېرىققا مايىل بولغاندا بۇژبۇژ قاينايدۇ، شۇ چاغدا ئوتنى ئۆچۈرۈپ توۋاقنى ياپماي بىر كىچە قويۇپ ئەتىسى يەنە 15 مىنۇت قاينىتىمەن، بىر نەچچە كۈندىن كېيىن يەنە بىر قېتىم قاينىتىپ ئالسام ئۇزاققىچە بۇزۇلماي تۇرىدۇ.
رەڭگى پارقىراق چىقسۇن دېسەم ئازراق ناۋات ياكى لىمۇن پاراشۇگى قوشىمەن.
چوققا [6 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-10-10 13:14 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( archa ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

مەمەتجان88

دەرىجىسى : چولپان ئەزا


UID نۇمۇرى : 3514
نادىر تېما : 11
يازما سانى : 383
شۆھرىتى: 4250 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 4681 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 558 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 204(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-07-09
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-11-17
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

چۈشەندۈرىلىشى:ئالمىنڭ سۈپەتلىك تاتلىق،سورتىدىن ئېلىپ،پوستىنى ئېلۋېتىپ،نىپىز يالپاق كىسىمىز.ئاندىن مىس قاچا ،ياكى سىرلىق قاچىغا ئالمىنىڭ مىقدارىغا قاراپ،ئۆلچەملىك سۇ ئېلىپ.ئۇنىڭغا تەييارلانغان ئالمىنى سېلىپ،5-10مىنۇت قاينىتىپ ،سۈزۈپ ئالىمىز.ئاندىن ئالما قاينىتىلغان سۇغا مۇۋاپىق مىقداردا شېكەر سېلىپ،قىيام بولغۇچە قاينىتىمىز،ئاندىن قىيام بولغانداسۈزۋېلىنغان ئالمىنى سېلىپ،سۇس ئوتتا يالتىراق تۈسكە كىرگۈچىلىك قاينىتىمىز.مۇراببا تەييار بولغاندا ئۇنىڭغا لىمون جەۋھىرى،(يەنى،ۋانىلىن)قوشىمىز،ئادەتتە 1كىلوگىرام ئالمىغا 2-3كىلوگىرام شېكەر ،ئالمىلاردىن ئۈچ ئىلىك ئىگىزلىكتە سۇ،يېرىم بال قۇشۇق لىمون جەۋھىرى ئىشلىتىلسە مۇۋاپىق،
رەسىم:
رەسىم:
رەسىم:
رەسىم:
رەسىم:
ئالما مۇرابباسى تۆۋەندىكىچە،
رۇڭگېي ئالوي مەھسۇلاتلىرىغا قىزىقامسىز!!!
چوققا [7 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-10-10 22:18 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( مەمەتجان88 ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

خوشامەت
دەرىجىسى : چولپان ئەزا


UID نۇمۇرى : 3224
نادىر تېما : 3
يازما سانى : 1222
شۆھرىتى: 12490 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 12700 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 1369 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 339(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-06-02
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-11-19
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

يەنىلا ئۇستامنى ئاۋارە قىپتۇق مانا
چوققا [8 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-10-10 23:38 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( خوشامەت ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

كۆرۈلگەن تېما خاتىرىسى كۆرۈلگەن سەھىپە خاتىرىسى
ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى » ياردەم مەركىزى...
ئۇيغۇرچە كۇنۇپكا