illikdunya.biz abduheni
axtuzi
باينىڭ  ياتقۇسى  كەلمەيدۇ ، گاداينىڭ  قوپ ..

دەرىجىسى : مۇنبەرباشقۇرغۇچى


UID نۇمۇرى : 64
نادىر تېما : 36
يازما سانى : 2819
شۆھرىتى: 214748364 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 2147483647 دوللار
تۆھپە: 2147483647 ھەسسە
ياخشى باھا: 8388607 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 817(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2009-02-18
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-09-23
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

باشقۇرۇش ئەسكەرىتمىسى :
بۇ يازمىنى ئاشپەز ئىلگىرلەتتى .(2010-08-19)
  [attachment=1054]




ئاساسى ماتېريالى  :  قوي  گۆشى   200 گرام ،   كەرەپشىي  150 گرام  
قوشۇمچە  ماتېريالى  :  قىزىلمۇچ  يېرىمتال
تەمخۇرۇچلار  :   تۇز ، تۇخۇم  يېرم دانە  ،  تېتىتقۇ ، كراخمال  ، توخۇ  شورپىسى ،  سۇ يېغى  قاتارلىقلار .
تەييارلاش جەريانى :
1. گۆش  ياپراقچە  توغرۇلۇپ  ، تۇز ، تۇخۇم ، كراخمال ئارىلاشتۇرۇپ ، مەلھەملىنىدۇ .
2. كەرەپشىي قىيپاش ئۇزۇنچاق  توغرىلىدۇ ،  قىزىلمۇچ  كىچىك  كۆز شەكلىدە  توغرۇلىدۇ  . ئاندىن  قايناقسۇغا  بېسىلىپ ، سوغسۇدا  مۇزلۇتۇپ  قويۇلىدۇ .  
3. بىر  پىيالىگە  ئازمىقداردا  شورپا قۇيۇپ  تۇز ، تېتىتقۇ ، كىراخمال بىلەن  تەمى  تەڭشىلىپ قويۇلىدۇ .
4.  قازانغا  گۆش چىلاشقىدەك  ياغ  قۇيۇلۇپ  ،  5  ئۈلۈش ( 150 گرادۇس )  قىززىغاندا  گۆش  سېلىنىپ  ساغارغاندا سۈزۈۋېلىنىپ ، قۇرۇق قازانغا  سېلىپ ، كەرەپشى ، قىزىلمۇچلار بىلەن  ئىككى قورۇپ ئارىلاشتۇرۇپ ، تەڭشەلگەن شورپىنى قۇيۇپ  ،  پاقىرتىش مېيى  سىپىپ  ، تەخسىگە ئېلىنىدۇ .
ئالاھىدىلىكى :    رەڭگى  يېشىل سارغۇچ  ،  گۆش  يۇمشاق ، كەرەپشى  گىرت - گىرت ،  پارقىراق  ،  تەمى مەززىلىك  تۇزلۇق ،  شورپىسىز ياغلىق  بولىدۇ .
[ بۇ يازماaxtuziتەرپىدىن2010-06-05 15:46دە قايتا تەھ ]
چوققا [باش يازما] ۋاقتى : 2009-04-15 19:25 | ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( axtuzi ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

56tori
ئاشپەز
ئويغۇر تائاملىرىنى دۇنياغا يۇزلەندۇرەيلى

دەرىجىسى : مۇنبەرباشلىقى


UID نۇمۇرى : 2
نادىر تېما : 69
يازما سانى : 1794
شۆھرىتى: 214748364 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 2147483647 دوللار
تۆھپە: 2147483647 ھەسسە
ياخشى باھا: 8388607 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 1235(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2009-02-12
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-09-24
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

كەرەپشە قېرىشنى كىچىكتۇرۇپ ئادەمنى رۇھلۇق قىلىدۇ
ياشانغانلارنىڭ ئىستىمال قىلىشىغا بەك ماس كىلىدۇ
چوققا [1 - قەۋەت] ۋاقتى : 2009-04-16 02:28 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئاشپەز ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

nuzugum

دەرىجىسى : ئالىي ئەزا


UID نۇمۇرى : 15
نادىر تېما : 8
يازما سانى : 2102
شۆھرىتى: 21484 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 26320 دوللار
تۆھپە: 123 ھەسسە
ياخشى باھا: 2485 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 387(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2009-02-13
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-07-13
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

شۇ كەرەپشە دىگەن نىمە زادى مەن پەكەتلا بىلەلمىدىم
چوققا [2 - قەۋەت] ۋاقتى : 2009-04-18 19:00 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( nuzugum ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

56tori
karmalika
دەرىجىسى : ئالىي ئەزا


UID نۇمۇرى : 217
نادىر تېما : 2
يازما سانى : 134
شۆھرىتى: 1425 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 6535 دوللار
تۆھپە: 13 ھەسسە
ياخشى باھا: 150 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 30(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2009-04-05
ئاخىرقى كىرگىنى:2010-05-29
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

كەرەپشە  يەنە قان بېسىمنى  چۈشۈرىدۇ ..
udum
چوققا [3 - قەۋەت] ۋاقتى : 2009-04-18 21:42 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( karmalika ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

184
دەرىجىسى : *


UID نۇمۇرى :
نادىر تېما : *
يازما سانى : *
شۆھرىتى: * كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: * دوللار
تۆھپە: * ھەسسە
ياخشى باھا: 60 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : (سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:*
ئاخىرقى كىرگىنى:*
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

نەقىل
بۇ مەزمون2قەۋەتتىكىnuzugumنىڭ2009-04-18 19:00دە يوللىغان يازمىسى  :
شۇ كەرەپشە دىگەن نىمە زادى مەن پەكەتلا بىلەلمىدىم

  

  芹菜نىڭ ئۇيغۇرچە ئاتىلىشى
چوققا [4 - قەۋەت] ۋاقتى : 2009-04-25 16:33 | 新疆乌鲁木齐市

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( 184 ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

axtuzi
باينىڭ  ياتقۇسى  كەلمەيدۇ ، گاداينىڭ  قوپ ..

دەرىجىسى : مۇنبەرباشقۇرغۇچى


UID نۇمۇرى : 64
نادىر تېما : 36
يازما سانى : 2819
شۆھرىتى: 214748364 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 2147483647 دوللار
تۆھپە: 2147483647 ھەسسە
ياخشى باھا: 8388607 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 817(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2009-02-18
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-09-23
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

كەرەپشە  دىگەن  مانا  !

[attachment=503]
چوققا [5 - قەۋەت] ۋاقتى : 2009-04-25 17:30 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( axtuzi ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

مۇقام
دەرىجىسى : ئاشپەز ئۇستام


UID نۇمۇرى : 552
نادىر تېما : 0
يازما سانى : 687
شۆھرىتى: 7015 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 7210 دوللار
تۆھپە: 8 ھەسسە
ياخشى باھا: 722 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 300(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2009-05-18
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-09-08
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

گۆش بىلەن كەرەپشىنىڭ توغىرلىشى بولماپتۇ. گۆشنىمۇ كەرەىپشىگە ئوخشاش قەلەمچە قىلىپ توغراش كېرەك.
چوققا [6 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-08-19 16:50 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( مۇقام ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

كۆرۈلگەن تېما خاتىرىسى كۆرۈلگەن سەھىپە خاتىرىسى
ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى » قوي گۆشى قورىمىلارنى تەييارلاش
ئۇيغۇرچە كۇنۇپكا