oznur.cn vip
شەخلا

دەرىجىسى : مۇنبەرباشقۇرغۇچى


UID نۇمۇرى : 311
نادىر تېما : 15
يازما سانى : 879
شۆھرىتى: 214748364 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 2147483647 دوللار
تۆھپە: 2147483647 ھەسسە
ياخشى باھا: 8388607 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 674(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2009-04-18
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-12-18
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

چۆچۈرە ئېتىش ئۇسۇلى
ماتىرىياللىرى:گۆش(ياغلىق بولسۇن،كالا،قوي گۆشلىرى بولسا بولىۋىرىدۇ)،باش پىياز،تۇز، زىرە، ئاشكۆكى
1.چىڭ قىلىپ خېمىر يۇغىرىمىز، ئۆزىگە كەلگۈچە قىيما قىلىمىز.
2.گۆشنى ، باش پىيازنى ئۇششاق توغراپ قىيما قىلىمىز، ئاندىن تۇز، زىرە سېلىپ  ئارىلاشتۇرىمىز.
3.خېمىرنى نۇغۇچ بىلەن ئاشتاختىغا مۇۋاپىق كەلگۈدەك قىلىپ يۇمىلاق قىلىمىز،نېپىز قىلىپ يايىمىز، ئاندىن كۇۋادىرات شەكلىدە كېسىپ جىلتە ئاچىمىز،چوڭ-كىچىكلىكى كىچىك قىزبالىنىڭ ئالقىنىدەك بولسا بولار( چوڭ-كىچىكلىكىنى ئاسانلا تەڭشىۋالىسىز،مەن ئۆلچەم بىلەن دەي دېسەم ئۇقماي قالدىم).

4.تەييارلانغان قىيمىدىن جىلتىگە مۇۋاپىق مىقداردا سېلىپ قاتلايمىز،قاتلاقنىڭ ئۈستىنى يەنە بىر قاتلاپلا ئىككى بېشىنى ئۇلاشتۇرۇپ قويساق بولىدۇ.
5.شورپىسىنى تەييارلايمىز،سۇ بىلەن قىلساقمۇ، ئۇستىخان بىلەن قاينىتپ تەييارلىساقمۇ بولىدۇ.
6،تۈگۈلۈپ بولۇنغان چۆچۈرىلەرنى سېلىپ پىشۇرىمىز،بەش مىنۇتتىن ئارتۇقراق قاينىسلا پىشىدۇ.
7. ئۇسۇش ئالدىدا ئاشكۆكى سېلىپ بىر قاينىتىپلا  ئالىمىز.

دېققەت قىلىدىغان ئىشلار : خېمىرنىڭ ئېزىلىپ كەتمەسلىكى ئۈچۈن چىڭ يۇغىرىش كېرەك،لېكىن يايالمىغۇدەك چىڭ بوپ كەتسىمۇ بولمايدۇ،تۇزىنى ئوبدان تېتىتىپ سېلىش كېرەك،تۇزى تېتىسىلا خېمىر سۇغا چۈشكەندە ئېزىلىپ كەتمەي تىرىك چىقىدۇ.
بۇنىڭغا ئۆزىڭىز ئايرىم قىزىل مۇچ قىيامى تەييارلىسىڭىز تېخىمۇ تەملىك.
تەييارلاش ئۇسۇلى ناھايىتى ئاددى،سوقۇلغان لازا، ئۇششاق توغرالغان سامساق ئۈستىگە تازا چۈچۈتۈلگەن ئىسسىق ياغنى مۇۋاپىق قۇيسىڭىزلا ئىش پۈتىدۇ، ئاندىن ئاچچىقسۇغا سامساق چىلاپ بىردەم تۇرغۇزۇپ تەمى چىققاندا ئىككىسىنى بىرلەشتۈرۈپ ئىشلەتسەك  بولىدۇ.
بۇ يازمىنىڭ يېقىنقى باھالىنىش ئەھۋالى :
  • مۇنبەرپۇلى:+20(تۇز) مۇنبەرئۈچۈن ..
  • چوققا [باش يازما] ۋاقتى : 2011-09-27 12:49 | ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( شەخلا ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    شەخلا

    دەرىجىسى : مۇنبەرباشقۇرغۇچى


    UID نۇمۇرى : 311
    نادىر تېما : 15
    يازما سانى : 879
    شۆھرىتى: 214748364 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 2147483647 دوللار
    تۆھپە: 2147483647 ھەسسە
    ياخشى باھا: 8388607 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 674(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2009-04-18
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-12-18
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    پىشمىدى تېخى ،،،، ئاچ  
    چوققا [1 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-09-27 14:41 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( شەخلا ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    شەخلا

    دەرىجىسى : مۇنبەرباشقۇرغۇچى


    UID نۇمۇرى : 311
    نادىر تېما : 15
    يازما سانى : 879
    شۆھرىتى: 214748364 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 2147483647 دوللار
    تۆھپە: 2147483647 ھەسسە
    ياخشى باھا: 8388607 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 674(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2009-04-18
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-12-18
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    مەنمۇ شۇنداق قىلىمەن ، بۇنىڭدا شۇنداق دەپتۇ .
    رۇڭگېي ئالوي مەھسۇلاتلىرىغا قىزىقامسىز!!!
    چوققا [2 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-09-27 15:03 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( شەخلا ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    كۆرۈلگەن تېما خاتىرىسى كۆرۈلگەن سەھىپە خاتىرىسى
    ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى » ئائىلىدە بۈغداي ئۇن تائاملىرىنى تەييارلاش
    ئۇيغۇرچە كۇنۇپكا


    '; ShowAd(); /**/