ئاساسلىق ماتىريالى: ئۇن ، تۇخۇم ،ئېچىتقۇ، سۇ ،قارا مۇچ. سۈزۈك ياغ، پەمىدۇر بىردانە، پىياز، كۆك پۇرچاق، سۈزمە. قۇناق كونسىرۋاسى، ئۇزىڭىز ياخشى كۈرىدىغان كۆكتاتلاز، قوي گۈشى، كۆك مۇچ ، تۇز قىزىل لازا
تەييارلاش ئۇسۇلى: ئۇن ، تۇخۇم، ئېچىتقۇ، پايدىلنىپ سەل قاتتىق قىلىپ خېمىر يۇغۇرىمىز ،پەمىدۇر،پىياز،سۈزمە، قىزىل لازا
قاتارلىقلارنى دىڭ-دىڭ قىلىپ توغرايمىز، قازانغا ياغ قۇشۇپ پەمىدۇز پىياز لازىنى قورۇپ ئازراق قارمۇچ قۇيۇپ قا چىغا ئېلۋالىمىز،قوي گۈشىنى پىيەر توغرايمىز .كۆك پۇرچاق،قۇناق كونسىرۋاسى، يۇيۇپ تەييارلايمىز، خېمىرنى ئىشلەپ تومناق ھالىتىگە ئەكىمىز ئاندىن ئوتتۇرىنى تۈكۈش بىلەن تىشىمىز ئاندى قورۇپ ئېلۋالغان پەمىدۇر پىياز لازىنى ئۇۈستىگە يېيىتىمىز ئاندىن ئۇستىگە سۈزمىنى سېپىمىز ئاندىن گۈشنى تىزىمىز ئاندىن كۆك پۇرچاق، قۇناق كونسىرۋاسى،قىزىل لازا نى سېپىمىز يەنە ئۈستىگە كۆك چىچەك تىز سىڭىز تېخىمۇ كۆركەم چىقىدۇ،ئۇستىگە يەنە 3تال پىياز سالىسىز يەنە ئاندىن مۇۋاپىق تۇزسېپىمىز ئاندىن ئۇستىگەيەنە سۈز سالىمىز ئاندىن قاقلاپ پۇشۇرغۇچتا نە نى烤箱دا 15-20مىنۇت تۇرغۇزساق بۇلىدۇ
披萨 پىسا قاتلىمىسىنى ئىتىش ئۇسۇلى ناھايىتى كۆپ بۇلۇپ مەن ئادەتتكى ئاسان ئېتىش ئۇسۇلى نى يوللاپ قويدۇم ياخشى قىلالمىغان تەرەپلىىرى بولسا باشقا ئۇستاملارنىڭ تۈزۈپ قۇيىشىنى سۇرايمەن
[ بۇ يازمائازاپتەرپىدىن2011-09-27 15:41دە قايتا تەھر ]