oznur.cn abduheni
مەمەتجان88

دەرىجىسى : چولپان ئەزا


UID نۇمۇرى : 3514
نادىر تېما : 11
يازما سانى : 398
شۆھرىتى: 4420 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 4851 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 575 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 211(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-07-09
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-12-12
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

باشقۇرۇش ئەسكەرىتمىسى :
بۇ يازمىنى axtuzi نادىرلىدى .(2011-09-26)
چۈشەندۈرىلىشى:ناۋات ئۇششاق پارچىلىندۇ
رەسىم:
چۈشەندۈرىلىشى:گۈلسامساق ناۋات سۈيگە چىلىندۇ
رەسىم:
چۈشەندۈرىلىشى:تەخسىگە ئېلىندۇ
رەسىم:
چۈشەندۈرىلىشى:گۈلسامساقنىڭ پۈتۈن ھالىتى
رەسىم:
رەسىم:
چۈشەندۈرىلىشى:گۈلسامساقنىڭ ھۆل يېڭى قىياپىتى
رەسىم:
خۇرۇچى:
يۇمران گۈلسامساق450گىرام، ناۋات60گىرام، ئاق شېكەر 15گىرام، ئاپلىسىن چىشى.ياكى كاۋا،مۇۋاپىق يىتەرلىك.
سۇ مۇۋاپىق مىقداردا.

تەييارلاش ئۇسۇلى:
پاكىز يۇيۇلغان گۈلسامساق ناۋات سۈيگە مىلىنىپ،ئاندىن قازانغا سېلىنىپ پىشۇرلۇپ،تەخسىدىكى توغراپ تىزىلغان پىششىق كاۋا ئۈستىگە ،قالغىنى ئوتتۇرغا قۇيۇلدۇ.

ئالاھىدىلىكى:تاتلىق.يۇمشاق.تەملىك.زىياپەتلەردىكى ئىسىل قورۇمىلارنىڭ بىر تۈرى،


ئەسكەرتىش:تەخسىگە ئېلىپ بولغاندىن كېيىن ئۈستىگە ناۋات شىرنىسىدە شىرە تارتىپ ئۈستىگە قۇيۇپ ئاندىن ئۈستىگە بىر نەچچە تال ئالقات.يەنى:گۇجىزا؛تاشلانسا چىرايلىق چىقىدۇ.
تېما تەستىقلىغۇچى : ئاشپەز
تەستىقلانغان ۋاقىت : 2011-09-25, 22:10

تېمىنى تەۋسىيە قىلىڭ:   

( مەمەتجان88 )-يوللىغان بۇتىمىنى   دوستىڭىزغا يوللىسىڭىز بىر تۆھپە قوشۇلۇپ ،دەرىجىڭىز تېز ئۆسىدۇ
بۇ يازمىنىڭ يېقىنقى باھالىنىش ئەھۋالى :
  • مۇنبەرپۇلى:+20(تۇز) تىلى گۈزەل ئ ..
  • چوققا [باش يازما] ۋاقتى : 2011-09-25 22:45 | ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( مەمەتجان88 ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    بۇلبۇلمسەن
    دەرىجىسى : ئوت يۈرەك


    UID نۇمۇرى : 4195
    نادىر تېما : 0
    يازما سانى : 72
    شۆھرىتى: 740 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 740 دوللار
    تۆھپە: 0 ھەسسە
    ياخشى باھا: 74 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 47(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-09-22
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-12-13
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    نىمىدىگەن ھەرخىل-سەرخىل تائاملار بۇ، ئەمدى قايسى بىرىنى سىناپ ئۇلگۇرەمە  
    چوققا [1 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-09-26 09:05 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( بۇلبۇلمسەن ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    كۆرۈلگەن تېما خاتىرىسى كۆرۈلگەن سەھىپە خاتىرىسى
    ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى » گۆشسىز قورىمىلار
    ئۇيغۇرچە كۇنۇپكا


    '; ShowAd(); /**/