باشقۇرۇش ئەسكەرىتمىسى :
بۇ يازمىنى axtuzi نادىرلىدى .(2011-09-26)
چۈشەندۈرىلىشى:ناۋات ئۇششاق پارچىلىندۇ
رەسىم:
چۈشەندۈرىلىشى:گۈلسامساق ناۋات سۈيگە چىلىندۇ
رەسىم:
چۈشەندۈرىلىشى:تەخسىگە ئېلىندۇ
رەسىم:
چۈشەندۈرىلىشى:گۈلسامساقنىڭ پۈتۈن ھالىتى
رەسىم:
رەسىم:
چۈشەندۈرىلىشى:گۈلسامساقنىڭ ھۆل يېڭى قىياپىتى
رەسىم:
خۇرۇچى: يۇمران گۈلسامساق450گىرام، ناۋات60گىرام، ئاق شېكەر 15گىرام، ئاپلىسىن چىشى.ياكى كاۋا،مۇۋاپىق يىتەرلىك. سۇ مۇۋاپىق مىقداردا.
تەييارلاش ئۇسۇلى: پاكىز يۇيۇلغان گۈلسامساق ناۋات سۈيگە مىلىنىپ،ئاندىن قازانغا سېلىنىپ پىشۇرلۇپ،تەخسىدىكى توغراپ تىزىلغان پىششىق كاۋا ئۈستىگە ،قالغىنى ئوتتۇرغا قۇيۇلدۇ.
ئالاھىدىلىكى:تاتلىق.يۇمشاق.تەملىك.زىياپەتلەردىكى ئىسىل قورۇمىلارنىڭ بىر تۈرى،
ئەسكەرتىش:تەخسىگە ئېلىپ بولغاندىن كېيىن ئۈستىگە ناۋات شىرنىسىدە شىرە تارتىپ ئۈستىگە قۇيۇپ ئاندىن ئۈستىگە بىر نەچچە تال ئالقات.يەنى:گۇجىزا؛تاشلانسا چىرايلىق چىقىدۇ.
|