oznur.cn vip
مەمەتجان88

دەرىجىسى : چولپان ئەزا


UID نۇمۇرى : 3514
نادىر تېما : 11
يازما سانى : 397
شۆھرىتى: 4420 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 4851 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 575 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 211(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-07-09
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-12-12
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

.


.



كېرەكلىك خام ئەشيالار: گۆش600گىرام،{ئۈچ ئۈلۈش سىممىز يەتتە ئۈلۈش ئۇرۇق}

سوڭپىيازنىڭ بېشى 150گىرام، تىيەنمىيەنجاڭ 30گىرام
تۇز مۇۋاپىق. جاڭيۇ 5گىرام
ئاق شېكەر 20گىرام سېرىق ھاراق 25گىرام
تېتىتقۇ مۇۋاپىق ھۆل پۇرچاق ئۇنى 35گىرام
چۈچۈتۈلگەن ماي 150ەىرام.


تەييارلاش ئۇسۇلى:1>گۆشنى ئۇزۇنلىغى 5سانتامىتىر كىلىدىغان ئىنچىكە سىر قىلىپ توغرايمىز.پىيازنىمۇ 5سانتمېتىر ئۇزۇنلۇقتا توغراپ ،سوغاق سۇغا چىلاپ قۇيۇمىز.
2>جىياڭيۇ،تۇز،سېرىق ھاراق،10گىرام سېلىپ گۆشنى ئارلاشتۇرۇپ بەنلە قىلىۋالىمىز.
3>ساپلىققا ماي قۇيۇپ،ماي قىزىغاندا گۆشنى تاشلاپ قۇرۇپ،ئېلەشتۈرۈپ،سېرىق ھاراق،مىيەنجاڭ،جاڭيۇ،ئاق شېكەر قۇشۇپ قورۇپ، تېتىتقۇ،سېلىپ تەكشى ئېلەشتۈرۈپ،تەخسىدىكى تەييارلىۋالغان پىيازنىڭ ئۈستىگە سالىمىز.

ئالاھىدىلىكى:بۇ سەينىڭ رەڭگى سارغۇچ قىزىل،گۆشلىرى يۇمشاق،پىيازلىرى پۇراقلىق،(تاتلىق ئۇن بوتقىسى)   تىيەنمىيەنجاڭ پۇرۇقى كۈشلۈك.ئېغىزغا تېتىشلىق
[ بۇ يازمامەمەتجان88تەرپىدىن2011-09-20 21:36دە قايتا ]
تېما تەستىقلىغۇچى : ئاشپەز
تەستىقلانغان ۋاقىت : 2011-09-20, 04:16

تېمىنى تەۋسىيە قىلىڭ:   

( مەمەتجان88 )-يوللىغان بۇتىمىنى   دوستىڭىزغا يوللىسىڭىز بىر تۆھپە قوشۇلۇپ ،دەرىجىڭىز تېز ئۆسىدۇ
چوققا [باش يازما] ۋاقتى : 2011-09-20 02:18 | ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( مەمەتجان88 ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

مەمەتجان88

دەرىجىسى : چولپان ئەزا


UID نۇمۇرى : 3514
نادىر تېما : 11
يازما سانى : 397
شۆھرىتى: 4420 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 4851 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 575 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 211(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-07-09
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-12-12
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

نەقىل
بۇ مەزمون2قەۋەتتىكىaxtuziنىڭ2011-09-20 15:53دە يوللىغان يازمىسى  :
تېمىڭىزغا كۆپ رەھمەت  .     جاڭيۇ  پۇرىقى  ئەمەس،   تاتلىق ئۇن بوتقىسى ( تىيەنمىيەن جىياڭ ) تەمى كۈچلۈك بولىدۇ .

چۈشەندىم ئۇستاز.
چوققا [1 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-09-20 21:33 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( مەمەتجان88 ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

مەمەتجان88

دەرىجىسى : چولپان ئەزا


UID نۇمۇرى : 3514
نادىر تېما : 11
يازما سانى : 397
شۆھرىتى: 4420 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 4851 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 575 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 211(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-07-09
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-12-12
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

كەسىپداشلارنىڭ پىكىرىگە رەھمەت.
رۇڭگېي ئالوي مەھسۇلاتلىرىغا قىزىقامسىز!!!
چوققا [2 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-09-20 21:37 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( مەمەتجان88 ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

مەمەتجان88

دەرىجىسى : چولپان ئەزا


UID نۇمۇرى : 3514
نادىر تېما : 11
يازما سانى : 397
شۆھرىتى: 4420 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 4851 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 575 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 211(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-07-09
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-12-12
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

نەقىل
بۇ مەزمون9قەۋەتتىكىئابدىرىشىتنىڭ2011-09-21 10:32دە يوللىغان يازمىسى  :
بۇ سە ينڭ ئۇ يغۇر چە ئىسمىنى  نېمىە دەپ ئاتا يمىز

بۇ سەينىڭ ئۇيغۇرچە ئىسمىنى تەرجىمە قىلساق،تاتلىق ئۇنبوتقىسى تەملىك گۆش ئۈگرىسى بۇلدىغۇ دەيمەن.مىنىڭچە يەنىلا مۇنبەردىكى ئۇستاز ئاشتۇزى ياكى ئاشپەز سەمەتجاندىن ياردەم سورايمەن.ھەقىقى ئۆلچەملىك مەنىسىنى شۇلار دەپ بەرسە.
چوققا [3 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-09-21 21:54 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( مەمەتجان88 ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

كۆرۈلگەن تېما خاتىرىسى كۆرۈلگەن سەھىپە خاتىرىسى
ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى » كالا گۆشى قورىمىلارنى تەييارلاش
ئۇيغۇرچە كۇنۇپكا


'; ShowAd(); /**/