oznur.cn abduheni
ئازاپ

دەرىجىسى : ئاشپەز ئۇستام


UID نۇمۇرى : 897
نادىر تېما : 22
يازما سانى : 255
شۆھرىتى: 3235 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 3920 دوللار
تۆھپە: 23 ھەسسە
ياخشى باھا: 432 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 77(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-08-07
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-11-18
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

باشقۇرۇش ئەسكەرىتمىسى :
بۇ يازمىنى ئاشپەز ساغلاملىق بىلىملىرى دىن بۇ سەھىپىگە يۆتكەپ كەلدى(2011-09-18)
رەسىم:
رەسىم:
رەسىم:
رەسىم:
رەسىم:
رەسىم:
  ئاساسلىق ماتىريالى :  ياڭيۇ ئۇنى، زەنجىۋىل سۈيى، سامساق، ئاچچىىقسۇ، تۇز ،شىكەر، قىزىلمۇچ يېغى، كاۋاۋىچىن يېغى،كۈنجۈت يېغى، يۇمغاقسۇت.، تەرخەمەك،لامگەنما老干妈  ياكى ،黑豆豉 ئۇششاق سۇپپىياز香葱
تەييارلاش ئۇسۇلى: 1 ،ياڭيۇ ئۇنىنى ئازراق سۇغا تۇكۈپ ئىلەشتۇرىمىز، ئادەتتە شىرە تەڭشىگەن ھالەتكە كەلسە بۇلىدۇ.2، قازانغا مۇۋاپىق سۇ قۇيۇپ ئازراق تۇز سالىمىز سۇ قاينىغاندا شىرە ھالەتتە تەڭشەلگەن ياڭيۇ   ئۇنىنى قازانغا ئاستا قۇيۇپ تىز قۇچۇيمىز ئۇماچ ئەتكەنگە ئوخشاش قۇيالغاندا داسقا قۇيۇپ 2-4سائەت تۇرغۇزساق قاتتسا بۇلىدۇ        3قىزىلمۇچ يېغى تەييارلاش .سۇزۈك ماي 1كىلو ئەتراپىدا بولسا بۇلىدۇ  ماينى ئالدى بىلەن چۈچۈتۈپ تەييارلايمىز چۈ چەي دىگەن مايغا سامساق زەنجىۋىل سۇپپىياز سالىمىز ،سامساق زەنجىۋىل سۇپپىياز سارغيىپ كۈيۈپ      پۇرقى چىققاندا ئېلىىۋېتىمىز ئاندىن 8قۇلاق يەنى قوۋزاق دارچىن  سېلىپ تە مى چىقىش بىلەن تەڭ قىزىلمۇچ ئۇنىنى بىر قۇشۇپ-بىرقۇشۇقتىن سېلىپ تەمىنى چىقىرىپ ئۈستىگە كۈجۈت سېپىپ  ،تەييارلىساق قىزىلمۇچ يېغى تەيياربۇلىدۇ  
     جىزىسىنى  تەييارلاش ئۇسۇلى:كىچىك كۇرىغا  ئالدى بىلەن لاۋ گەنمانى ياكى قارا دۇجىنى تۈكىمىز 1قۇشۇپ بولسا بۇلىدۇئاندىن سامساق تۇز شىكەر سالىمىز ئاندىن ئارزاق قىزىلمۇچ يېغى قۇشۇپ  ئىلەشتۇرىمىز،زەنجۋىل  سۈيىنى مۇۋاپىق قۇشىمىزئاندىن يەنە مۇۋاپىق مىقداردا ئاچىقسۇ قۇيۇپ كاۋاۋىچىن يېغى1تىمتىم بولسا بۇلىدۇ ئەڭ ئاخىرىدا كۈنجۈت يېغىنىمۇ1-2تېمتىم تېمىتىپ قۇشىمىز ئاندى يۇمغاقسۇتنى ئۇششاق چاناپ ئۇشتىگەسالساق بۇلىدۇ،تەرخەماكنى نىپىز پىيەر توغراپ لەمپۈڭنىڭ ئاستغا سالىمىز،ئاندىن قاتقان لەمپۇڭنى تىياۋ توغراپ تەخسىگە سېلىپ ئۇستىگە جىزىنى قۇيۇپ ئىستىماق قىلساق بۇلىدۇ
[ بۇ يازمائازاپتەرپىدىن2011-09-18 21:34دە قايتا تەھر ]
چوققا [باش يازما] ۋاقتى : 2011-09-18 21:25 | ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئازاپ ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

نازۇنېمەت
دەرىجىسى : دائىملىق ئەزا


UID نۇمۇرى : 3495
نادىر تېما : 0
يازما سانى : 21
شۆھرىتى: 220 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 320 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 22 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 3(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-07-08
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-11-04
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

مەن قايسى كۈنى 粉面子 نى ئۇيۇتقان، بەك پەيزى بوپتىكەن، بىرىنچى قېتىمدىلا ياخشى قىلالىغىنىمدىن بەك خۇش بوپ كەتتىم، بۇنىمۇ سىناپ باقسام بولغۇدەك، رەھمەت!
چوققا [1 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-09-19 18:51 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( نازۇنېمەت ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

كۆرۈلگەن تېما خاتىرىسى كۆرۈلگەن سەھىپە خاتىرىسى
ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى » سوغۈق يىمەكلىكلەرنى تەييارلاش
ئۇيغۇرچە كۇنۇپكا


'; ShowAd(); /**/