oznur.cn abduheni
نىفىت
دەرىجىسى : ئوت يۈرەك


UID نۇمۇرى : 4131
نادىر تېما : 0
يازما سانى : 82
شۆھرىتى: 820 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 870 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 86 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 13(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-09-17
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-11-05
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

ئاشپەز تورىدىكى تۇخۇ قوردىقى(大盘鸡)قۇرۇش ئۇسۇلىنى كۆرگەندىن كىيىن مەن ئۆزەمنىڭ ئۇسۇلىنى سۆزلەپ باقاي :
كىرەكلىك ماتىرىياللار توربەتتە دىيىلگەندەك :
http://axpaz.cn/bbs/read.php?tid-3-fpage-2.html
قورۇش ئۇسۇلى : ئالدى بىلەن قازانغا موۋاپىق مىقدار دا ماي قۇيۇپ ، ماي قىزىغاندىن كىيىن توخۇنى قىزارغۇچە مايدا زالا قىلىمىز ، موۋاپىق مىقتاردا تۇز سىلىنىدۇ . گۆش قىزىرىپ بولغاندىن كىيىن گۆشنى سۇزۇپ ئىلىپ بەرەڭگە بىلەن يۇقىرى بىسىملىق قاران ياكى كۆرىغا سىلىپ بەرەڭگە پىشقۇچە قاينىتىمىز ، بۇنىڭدا بەرەڭگە ئىزىلىپ كەتمەيدۇ .
گۆش ۋە بەرەڭگە پىشقاندىن كىيىن ئۇنى چويلا بىلەن سۇزۇپ ئىلىپ  قازانغا مۇۋاپىق ماي قۇيۇپ ماي قىزىغان ھامان تەييارلىۋالغان شۇنداقلا  چانالغان قىزىلمۇچ ،
زەنجىۋىل،كاۋۋاچىن،شاكال بەدىيان،ئاچچىق قىزىلمۇچ،ئاقمۇچ،.تۇز،غولپىياز،بەك ئاز مىقتاردا شىكەر ، سامساقلارنى بىراقلا سىلىپ 1-2 مىنۇت ئەتىراپىدا قورۇپلا سوزىۋالغان توخۇ گۆشى ۋە بەرەڭگىنى سىلىپ بىر ئارلاشتۇرۋىتىپ توخۇ ۋە بەرەڭگىنى قاينىتىپ پىشىۇرغان شورپىلىق سۇدىن قويىىمىز شۇنىڭ بىلەن شۇنداق ئىسىل توخۇ قورۇمىسى چىقىدۇ


، بۇنى مەن ئوغۇرلۇقچە ئۇگىنۋالغان .
تېما تەستىقلىغۇچى : ئاشپەز
تەستىقلانغان ۋاقىت : 2011-09-17, 13:51

تېمىنى تەۋسىيە قىلىڭ:   

( نىفىت )-يوللىغان بۇتىمىنى   دوستىڭىزغا يوللىسىڭىز بىر تۆھپە قوشۇلۇپ ،دەرىجىڭىز تېز ئۆسىدۇ
بۇ يازمىنىڭ يېقىنقى باھالىنىش ئەھۋالى :
  • مۇنبەرپۇلى:+50(axtuzi) ئەجرىڭىزگە ب ..
  • چوققا [باش يازما] ۋاقتى : 2011-09-17 21:49 | ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( نىفىت ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    خوشامەت
    دەرىجىسى : چولپان ئەزا


    UID نۇمۇرى : 3224
    نادىر تېما : 3
    يازما سانى : 1223
    شۆھرىتى: 12500 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 12710 دوللار
    تۆھپە: 0 ھەسسە
    ياخشى باھا: 1370 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 340(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-06-02
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-11-19
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    خوتۇنغا بىر ئۈگىتەي ئىگەكىم
    رۇڭگېي ئالوي مەھسۇلاتلىرىغا قىزىقامسىز!!!
    چوققا [1 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-09-17 23:48 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( خوشامەت ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    ھۇزۇر
    دەرىجىسى : چولپان ئەزا


    UID نۇمۇرى : 2254
    نادىر تېما : 0
    يازما سانى : 690
    شۆھرىتى: 6970 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 7170 دوللار
    تۆھپە: 0 ھەسسە
    ياخشى باھا: 724 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 217(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-02-09
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-11-19
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    قارامتۇل چىققىنىغا قارىغاندا يەرلىك تۇخۇدەك قىلامدۇ نېمە ؟ فىنتۇزىسى قىنى
    چوققا [2 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-09-18 00:13 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ھۇزۇر ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    نائىلە

    دەرىجىسى : چولپان ئەزا


    UID نۇمۇرى : 3090
    نادىر تېما : 8
    يازما سانى : 598
    شۆھرىتى: 6290 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 7161 دوللار
    تۆھپە: 10 ھەسسە
    ياخشى باھا: 736 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 201(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-05-17
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-11-18
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    مەن ئۆيدە قىلسام تېتىتقۇلىرىنى سېلىپ بولۇپ ، ئاندىن توك قازىنىغا يۆتكەپ پىشۇرۇپ ، پىشىپ بولغاندا سۇڭپىياز ، كۆكمۇچ ،  سامساق سېلىپ ، بىردەم دۈملەپلا ئېلەشتۈرۈپ تەخسىگە ئۇسىمەن  .
    تەمى سىڭىشىپ  شۇنداق  ئوبدان  پىشىدۇ .  
    چوققا [3 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-09-18 00:30 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( نائىلە ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    axtuzi
    باينىڭ  ياتقۇسى  كەلمەيدۇ ، گاداينىڭ  قوپ ..

    دەرىجىسى : مۇنبەرباشقۇرغۇچى


    UID نۇمۇرى : 64
    نادىر تېما : 36
    يازما سانى : 2813
    شۆھرىتى: 214748364 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 2147483647 دوللار
    تۆھپە: 2147483647 ھەسسە
    ياخشى باھا: 8388607 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 819(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2009-02-18
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-11-18
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    توخۇ قوردىقىغا جاڭيۇ قۇيۇلسا  ۋاقىت  ئۇزارغانسېرى  قارىداپ  كېتىدۇ !
    چوققا [4 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-09-18 10:51 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( axtuzi ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    زايىدە
    دەرىجىسى : تۆھپىكار ئەزا


    UID نۇمۇرى : 3497
    نادىر تېما : 0
    يازما سانى : 132
    شۆھرىتى: 1340 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 1240 دوللار
    تۆھپە: 0 ھەسسە
    ياخشى باھا: 142 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 136(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-07-08
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-11-19
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    ئىتىپ سىناپ باقساق بولغۇدەك.بۇ ئۇسۇلدا قورۇلغىنىدىنمۇ تىتىپ باقۇلۇق
    چوققا [5 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-09-18 15:44 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( زايىدە ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    نائىلە

    دەرىجىسى : چولپان ئەزا


    UID نۇمۇرى : 3090
    نادىر تېما : 8
    يازما سانى : 598
    شۆھرىتى: 6290 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 7161 دوللار
    تۆھپە: 10 ھەسسە
    ياخشى باھا: 736 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 201(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-05-17
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-11-18
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    نەقىل
    بۇ مەزمون4قەۋەتتىكىaxtuziنىڭ2011-09-18 10:51دە يوللىغان يازمىسى  :
    توخۇ قوردىقىغا جاڭيۇ قۇيۇلسا  ۋاقىت  ئۇزارغانسېرى  قارىداپ  كېتىدۇ !

    خوشامەتنىڭ جاڭيو توغرىسىدىكى تېمىنى كۆرگەندىن كىيىن ئۇ نرسىنى ئىشلەتمەسلا بولدۇن ، بۇرۇنمىغۇ كۆپ ئىشلەتمەيدىغان بىلىپ قويىدىغان گەپكەن بۇمۇ لېكىن .  
    چوققا [6 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-09-19 11:33 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( نائىلە ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    خسلەتلىك تىۋىپ
    ساغلام تەندە ساپ ئەقىل
    دەرىجىسى : ئالىي ئەزا


    UID نۇمۇرى : 563
    نادىر تېما : 2
    يازما سانى : 137
    شۆھرىتى: 1455 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 1749 دوللار
    تۆھپە: 3 ھەسسە
    ياخشى باھا: 173 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 10(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2009-05-21
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-09-20
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    جياڭيونىڭ تەبىئىتى قۇرۇق سۇغۇق بۇلۇپ تەركىبىدە مىس،يود،مانگان،سىنىڭ قاتارلىق مىكرۇ ئىلمىنىتلار بار.
    رۇڭگېي ئالوي مەھسۇلاتلىرىغا قىزىقامسىز!!!
    چوققا [7 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-09-19 12:22 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( خسلەتلىك تىۋىپ ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    كۆرۈلگەن تېما خاتىرىسى كۆرۈلگەن سەھىپە خاتىرىسى
    ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى » توخۇ گۆشىدە تەييارلىندىغان قورىمىلار
    ئۇيغۇرچە كۇنۇپكا