oznur.cn vip
مەمەتجان88

دەرىجىسى : چولپان ئەزا


UID نۇمۇرى : 3514
نادىر تېما : 11
يازما سانى : 398
شۆھرىتى: 4420 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 4851 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 575 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 211(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-07-09
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-12-12
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

رەسىم:
رەسىم:
خۇرۇچى: ئاغىچە3تال،    پەمىدۇر1تال،     غولپىياز،سامساق مۇۋاپىق،تۇز.      تېتىتقۇ،كۈنجۈت مېيى،


                      قۇرۇش ئۇسۇلى:
ئالدى بىلەن  ئاغىچەنى خالىغان شەكىلدە توغرىۋالىسىز. پەمىدۇرنى گۈلىنىڭ چوڭلۇقىدا توغرايسىز.سامساق،غولپىيازلارنىمۇ مۇۋاپىق توغرايسىز،
قازانغا قازانغا ماي ياكى سۇ قۇيۇپ ئاغىچەنى بىر قېتىم ئۆتكۈزۋېتىمىز،مايدا بىر قېتىم ئۆتكۈزۋالساق سۇدا  پىشۇرغانغا قارىغاندا ياخشىراق بۇلىدۇ.سۇدا پىشۇرساق،قۇرۇغاندا سۈيى كۆپ چىقۋالىدۇ،
قازانغا ماي قۇيۇپ،سامساق،غولپىيازلارنى سېلىپ،پەمىدۇرنىمۇ سېلىپ،ئۈستىگە ئاغىچەنى سېلىپ،ئىككى ئۆرۈپلا كۈنجۈت مېيدىن ئازراق تېمىتىپلا ئالساق بۇلىدۇ.
ئاستىدىكى خەنزۇچە ئېلاننى تور بېكىتىمىزنىڭ تەرەققىياتى ئۇچۇن چىكىپ قۇيۇشنى ئۇنۇتماڭ !

ئەسلى مەنبەسى ؛تائاملار مۇنبىرى









www.taamlar.com
[ بۇ يازمامەمەتجان88تەرپىدىن2011-09-17 22:53دە قايتا ]
تېما تەستىقلىغۇچى : ئاشپەز
تەستىقلانغان ۋاقىت : 2011-09-16, 02:30

تېمىنى تەۋسىيە قىلىڭ:   

( مەمەتجان88 )-يوللىغان بۇتىمىنى   دوستىڭىزغا يوللىسىڭىز بىر تۆھپە قوشۇلۇپ ،دەرىجىڭىز تېز ئۆسىدۇ
چوققا [باش يازما] ۋاقتى : 2011-09-16 10:20 | ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( مەمەتجان88 ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

مەمەتجان
دەرىجىسى : ئوت يۈرەك


UID نۇمۇرى : 3034
نادىر تېما : 2
يازما سانى : 377
شۆھرىتى: 3890 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 3970 دوللار
تۆھپە: 10 ھەسسە
ياخشى باھا: 419 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 39(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-05-08
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-12-09
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

丝瓜 نى تەرجىمە قىلساق ئاغىچە، قازان يۇغۇچ دەپ تەرجىمە قىلىدىكەنمىز. ئادەتتە ئاغىچەنى پىشقىچە تۇرغۇزساق ئۇنى قازان يۇغۇچ ئورنىدا ئىشلەتكىلى ياكى قۇرۇتۇپ ،ئېغىرراق نەرسىگە باستۇرۇپ ،ئۇنى پۇتى پۇرايدىغانلار پىتەك قىلىپ ئىشلەتسە سىسىق پۇراقنى يوق قىلىدۇ دەپ ئاڭلىغانتىم. يىگىلى بۇلىدۇ دىگەننى ئەمدى ئاڭلاۋاتىمەن .قارىغاندا ئاغىچەنى يۇمران ،پىشمىغان ۋاقتىدا يىگىلى بۇلىدىغان ئوخشايدۇ .لىكىنغۇ سەي قورىسا بەك چىرايلىق چىقىدىكەن
چوققا [1 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-09-16 16:56 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( مەمەتجان ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

كۆرۈلگەن تېما خاتىرىسى كۆرۈلگەن سەھىپە خاتىرىسى
ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى » گۆشسىز قورىمىلار
ئۇيغۇرچە كۇنۇپكا


'; ShowAd(); /**/