oznur.cn abduheni
  • «
  • 1
  • 2
  • »
  • Pages: 2/2     Go
مەمەتجان
دەرىجىسى : ئوت يۈرەك


UID نۇمۇرى : 3034
نادىر تېما : 2
يازما سانى : 377
شۆھرىتى: 3890 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 3970 دوللار
تۆھپە: 10 ھەسسە
ياخشى باھا: 419 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 39(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-05-08
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-12-09
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

پەمىدۇر قىيامىنى قانىداق قىلىدىغانىدۇ؟بۇنى بىلىدىغانىلار بولسا ياردىمىڭىلارىنى ئايىمىغان بولساڭىلار
چوققا [10 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-09-14 18:14 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( مەمەتجان ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

تامچە
دەرىجىسى : ئوت يۈرەك


UID نۇمۇرى : 2712
نادىر تېما : 0
يازما سانى : 38
شۆھرىتى: 390 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 290 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 43 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 27(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-03-28
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-12-12
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

نەقىل
بۇ مەزمون10قەۋەتتىكىمەمەتجاننىڭ2011-09-14 18:14دە يوللىغان يازمىسى  :
پەمىدۇر قىيامىنى قانىداق قىلىدىغانىدۇ؟بۇنى بىلىدىغانىلار بولسا ياردىمىڭىلارىنى ئايىمىغان بولساڭىلار

خەنزۇچە تور بەتتە كۆرىشىمچە پەمىدۇر قىيامىنى  مۇنداق ياسايدىكەن .پەمىدۇرنى قايناقسۇغا بىسىپ ،پوستىنى سويىۋىتىپ ،ئۇششاق .پارچىلاپ توغراپ ، قازاندا قاينىتىمىز ،تاكى ئۇنىڭ يىرىمى قالغىچە ، بۇنىڭغا 5سائەت ئەتراپىدا ۋاقىت كىتىدۇ ، ئاندىن مۇۋاپىق مىقداردا  تۇز قۇشىدۇ .  
[/quote]
چوققا [11 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-09-15 22:32 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( تامچە ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

ئابلەت
دەرىجىسى : ئوت يۈرەك


UID نۇمۇرى : 3959
نادىر تېما : 0
يازما سانى : 193
شۆھرىتى: 1980 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 1980 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 214 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 23(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-09-02
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-11-12
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

               مەن پەمىدۇرنى مونداق ساقلىغاننى  ئاڭلىغان ئىدىم
15كىلو سۇ پاتىدىغان چىلەككە يېرىمدىن كۆپرەك سۇقۇيۇپ ئۇنىڭغا 3خالتا تۇزقۇيۇپ پۈتۈنلەي ئىرىگەندىن كىيىن  پاكىز يۇيۇلغان پەمىدۇرنى چىلەككە توشقۇزۇپ سالىدىكەنمىز پەمىدۇرنىڭ زىدىسى بولماسلىقى ھەم پەمىدۇرنىڭ بەك پىشىپ كەتمەسلىكى كىرەككەن   ئېغىزى مەھكەم يېپىلىپ سالقىن ئۇرۇندا ساقلىنىدىكەن  
ئاڭلىسام بۇنى 2-ئايلارغىچە شۇپېتى
يىيىشكە بولغىدەك
رۇڭگېي ئالوي مەھسۇلاتلىرىغا قىزىقامسىز!!!
چوققا [12 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-10-10 00:26 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئابلەت ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

ئابلەت
دەرىجىسى : ئوت يۈرەك


UID نۇمۇرى : 3959
نادىر تېما : 0
يازما سانى : 193
شۆھرىتى: 1980 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 1980 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 214 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 23(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-09-02
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-11-12
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

بونداق ساقلانغان پەمىدۇر قاتتىق سۇغۇقتىمۇ مۇزلاپ قالمايدۇ
چوققا [13 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-10-10 00:28 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئابلەت ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

مېراسخورئاشپەز
دەرىجىسى : ئوت يۈرەك


UID نۇمۇرى : 3703
نادىر تېما : 0
يازما سانى : 270
شۆھرىتى: 2720 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 2720 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 300 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 33(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-08-01
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-11-11
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

ئۇزۇن مۇددەت ساقلاپ يىگۇچە  بازاردېن يىڭلاپ سېتېۋېلېپ  يىىسىلا بولمىدىمۇ
چوققا [14 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-10-10 02:35 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( مېراسخورئاشپەز ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

ئىنتىزار0998
دەرىجىسى : ئوت يۈرەك


UID نۇمۇرى : 3876
نادىر تېما : 1
يازما سانى : 151
شۆھرىتى: 1560 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 1620 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 169 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 28(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-08-22
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-10-28
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

قىشتىمۇ بازاردا يىڭى پەمىدۇرلار بارغۇ ..... بىزمۇ نەچچەيىل بولدى ساقلىمىغىلى . كۈزدىكى شىخىدا  ئاپتاپ يەپ پىشقانغا يەتمىسىمۇ ، ھەر ھالدا بۇلىدۇ .
چوققا [15 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-10-10 15:28 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئىنتىزار0998 ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

manzhl
دەرىجىسى : قىزىققۇچى ئەزا


UID نۇمۇرى : 2105
نادىر تېما : 0
يازما سانى : 13
شۆھرىتى: 160 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 160 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 19 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 26(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-01-15
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-12-10
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

يازدا قۇرۇتۇلغان پەمىدۇر قىقىنى سوقۇپ ئشلەتسە بولىدىغۇ ، ساقلاشقا ئەپلىك ، تاماقمۇ شۇنداق ئوخشايدۇ . قىشتىكى يۆل پەمىدۇرلارنىڭ تەمىمۇ يوق ، تاماقمۇ قىزارمايدۇ ، باھاسىمۇ ھەم قىممەت ، قۇرۇتقان پەمىدۇر بىلەن قاق لازىنى قايناق سۇغا چىلاپ قويۇپ يۇمشىغاندا چاناپ ئىشلەتسىڭىز تامىغىڭىز شۇنداق ئوخشايدۇ .
چوققا [16 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-10-10 23:04 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( manzhl ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

نەفىسە
دەرىجىسى : ئوت يۈرەك


UID نۇمۇرى : 4634
نادىر تېما : 0
يازما سانى : 71
شۆھرىتى: 710 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 710 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 71 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 36(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-10-30
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-12-09
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

رەخمەت
چوققا [17 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-10-31 01:19 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( نەفىسە ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

كۆرۈلگەن تېما خاتىرىسى كۆرۈلگەن سەھىپە خاتىرىسى
  • «
  • 1
  • 2
  • »
  • Pages: 2/2     Go
ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى » تەم خۇرۇچلار,كوكتاتلار بىلەن تۇنۇشۇش
ئۇيغۇرچە كۇنۇپكا


'; ShowAd(); /**/