پەمىدۇرنى قانداق قىلىپ ئۇزۇق مۇددەت ساقلىغىلى بولىدۇ؟
پەمىدۇرنى بەزىلەر مۇنداق ساقلايدىكەن :
پەمىدۇرنى قىزىق قايناقسۇغا بىسىپ ، پوستىنى سويىۋىتىپ ، ئۇنى 3-4 پارچە قىلىپ پارچىلاپ، ئاغزى مىتال بولغان پاكىزە شىشىگە سىلىپ ،قاسقاندا 40مىنۇت دۈملەيدىكەن . دۈملىنىپ بولغاندىن كىيىن ئاغزىنى يەنە بىر قىتىم مەھكەم ئىتىپ ،بىر نەچچە ئاي ساقلاپ يەيدىكەن .
ئاشپەز ئۇستازلاردىن سورايدىغىنىم ، سىلەرنىڭ پەمىدۇرنى ساقلاشتا قانداق ئۇسۇلۇڭلار بار؟ مۇنبەر ئەھلىمۇ ئۆگىنىپ قالسا...
[ بۇ يازماتامچەتەرپىدىن2011-09-12 18:33دە قايتا تەھر ]