oznur.cn vip
mastana
دەرىجىسى : مۇنبەرباشقۇرغۇچى


UID نۇمۇرى : 908
نادىر تېما : 4
يازما سانى : 52
شۆھرىتى: 735 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 3039 دوللار
تۆھپە: 3 ھەسسە
ياخشى باھا: 91 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 38(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-08-11
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-11-12
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

باشقۇرۇش ئەسكەرىتمىسى :
بۇ يازمىنى axtuzi نادىرلىدى .(2011-09-03)
]

ئىتالىيە چۆپىنى ئىتىش ئۇسۇلى :
1 . پەمىدۇر ، باش پىياز ، سەۋزىلەرنى چاقماق (丁) شەكىلىدە تۆت چاسا قىلىپ تۇغرايمىز .
2 . قازانغا زەيتۇن مېيى قۇيىمىز ، قازان قىزىغاندىن كىيىن پۇراقلىق يۇپۇرماقنى سالىمىز ، سامساقنى سىلىپ تەمى چىققۇچە قۇرۇيمىز .
3 . باش پىياز ، سەۋزە ، كالا گۆشى قىيمىسىنى سىلىپ ئۆرۈيمىز .
4.  ئاخىردا پەمىدۇرنى سالىمىز ، قىزىل ھاراق ، قارىمۇچ تالقىنى ، پەمىدۇر سائۇسې ، تۇز قۇشىمىز ، يەنە كەينىدىن مۇۋاپپىق مىقداردا سۇ قۇيىمىز .
5.  تۇۋاقنى يىپىپ تەخمىنەن 30 مىنۇت ئەتراپىدا قاينىمىز ،  سېرىق ماينى سىلىپ ئىلەشتۈرىمىزۋە ئوتنى ئۆچۈرىمىز .
6. باشقا  قازانغا سۇ قۇيۇپ، بىر نەچچە تېمىم زەيتۇن مېيى تېمىتىمىز ،قازان قاينىغاندىن كىيىن ، ئىتالىيە چۆپىنى سېلىپ پۇشۇرىمىز .
7.  قايناپ پىشقان ئىتالىيە چۆپىنى سۈزۈپ ، سۇغۇق سۇدا چايقايمىز ، ئاسانمىكەن !





تېما تەستىقلىغۇچى : ئاشپەز
تەستىقلانغان ۋاقىت : 2011-09-03, 00:38

تېمىنى تەۋسىيە قىلىڭ:   

( mastana )-يوللىغان بۇتىمىنى   دوستىڭىزغا يوللىسىڭىز بىر تۆھپە قوشۇلۇپ ،دەرىجىڭىز تېز ئۆسىدۇ
چوققا [باش يازما] ۋاقتى : 2011-09-02 20:43 | ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( mastana ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

axtuzi
باينىڭ  ياتقۇسى  كەلمەيدۇ ، گاداينىڭ  قوپ ..

دەرىجىسى : مۇنبەرباشقۇرغۇچى


UID نۇمۇرى : 64
نادىر تېما : 36
يازما سانى : 2825
شۆھرىتى: 214748364 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 2147483647 دوللار
تۆھپە: 2147483647 ھەسسە
ياخشى باھا: 8388607 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 828(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2009-02-18
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-12-15
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

ياۋروپاچە  تاماقلارنڭ  كۆپ ساندىلىكىرىگە  ھاراق  قوشۇدۇ ،  شوڭا  ،  غىزالىنىشتا  ئېھتىيات  قىلىش  كېرەك ،  بەزى  قېرىنداشلىرىمىز  غەرپ  تاماقلىرىنى  ھالال  ،  دەپ ئويلايدىكەن  .  لېكىن ئۇنداق ئەمەس ، ئېھتىيات قىلغان  تۈزۈك .
بۇ  تېما  ناھايىتى  تەپسىلى  چۈشۈنۈشلۈك  يوللىنىپتۇ  ،  رەھمەت  !
چوققا [1 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-09-03 13:25 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( axtuzi ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

كۆرۈلگەن تېما خاتىرىسى كۆرۈلگەن سەھىپە خاتىرىسى
ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى » گۆشسىز قورىمىلار
ئۇيغۇرچە كۇنۇپكا


'; ShowAd(); /**/