oznur.cn abduheni
axtuzi
باينىڭ  ياتقۇسى  كەلمەيدۇ ، گاداينىڭ  قوپ ..

دەرىجىسى : مۇنبەرباشقۇرغۇچى


UID نۇمۇرى : 64
نادىر تېما : 36
يازما سانى : 2816
شۆھرىتى: 214748364 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 2147483647 دوللار
تۆھپە: 2147483647 ھەسسە
ياخشى باھا: 8388607 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 826(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2009-02-18
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-12-13
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

باشقۇرۇش ئەسكەرىتمىسى :
بۇ يازمىنى شاھ تائام نادىرلىدى .(2011-08-23)

红烧鱼   قىزارتىلغان بېلىق
مېتېريالى :    بېلىق ، كەرەپشى ، سامساق كۆكى ،  سامساق ، قىزىلمۇچ ، زەنجىۋىل ، تۇز ، ئاقمۇچ ، كۈنجۈت يېغى  ، جاڭيۇ ، شېكەر ، ئاچچىقسۇ ، پۇرچاق قىزىلمۇچ  مۇرابباسى ( 豆瓣 )
1.   بېلىق پاكىز  تازلانغاندىن كېيىن  ئىككى تەرىپىگە  پىچاقنى يانتۇ قىلىپ  ئىز چىقىرىلىدۇ . ئاندىن ئىچى تېشىغا تۇز ، ئاقمۇچ ، كۈنجۈت يېغى  سۈركەپ تەم كىرگۈزۈپ قويۇلىدۇ .
2.  كۆكتاتلار  ئۇششاق چانىلىدۇ .
    
   

    3.   تاۋىنى قىززىتىپ  ياغ قۇيۇپ قىززىغاندا  بېلىقنى سېلىپ   تەككۈزۈپ ئىككى تەرىپىنى  قاتۇرۇپ  ئېلىۋالىمىز .
4.  قازانغا ئاز ياغ قۇيۇپ  توغرالغان كۆكتاتلارنى قورۇپ  خۇشپۇراق چىقىرىۋالىمىز .

 
5.  پۇرچاق قىزىلمۇچ مۇرابباسى  سېلىپ  قورۇپ قىزارتىسىز .
  
6.   شورپا ياكى قايناقسۇ قۇيۇپ  جاڭيۇ ، شېكەر ، ئاچچىقسۇ ، تېتىتقۇ  قۇيۇپ تەمىنى تەڭشەيسىز.
 
7.   بېلىقنى  سېلىپ  پەس ئوتتا  15 مىنۇت قاينىتىسىز . 

  。
8.  بېلىقنىڭ  شورپىسى  قويۇقلاشقاندا  ئازراق ھۆلكراخمال سېلىپ  تەخسىگە ئالىسىز

 


  ئالاھىدىلىكى  :  رەڭگى قىزىل  ، پارقىراق ،  تەمى ئاچچىق چۈچۈك ،  تاتلىق ، مەززىلىك ،    شورپىسى قويۇق  ، ئوزۇقلۇقى مول  بولىدۇ .
چوققا [باش يازما] ۋاقتى : 2011-08-23 13:08 | ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( axtuzi ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

كۇياش
دەرىجىسى : يېڭى ئوگەنگۇچى


UID نۇمۇرى : 3933
نادىر تېما : 0
يازما سانى : 2
شۆھرىتى: 20 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 20 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 2 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 0(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-08-28
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-10-06
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

ئەسسالامۇئەلەيكۇم!سالام قېرىنداشلار،مئەن روزا ھېيتلئېك كات كات پۇشۇرمئاكچئى قانداق پۇشۇرۇشنى بئىلمىىدىم،تئەلئىم بەرگەن بولساڭلار،
چوققا [1 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-08-28 18:46 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( كۇياش ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

كۆرۈلگەن تېما خاتىرىسى كۆرۈلگەن سەھىپە خاتىرىسى
ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى » بېلىق گۆشى تەييارلىندىغان قورىمىلار
ئۇيغۇرچە كۇنۇپكا


'; ShowAd(); /**/