oznur.cn abduheni
axtuzi
باينىڭ  ياتقۇسى  كەلمەيدۇ ، گاداينىڭ  قوپ ..

دەرىجىسى : مۇنبەرباشقۇرغۇچى


UID نۇمۇرى : 64
نادىر تېما : 36
يازما سانى : 2816
شۆھرىتى: 214748364 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 2147483647 دوللار
تۆھپە: 2147483647 ھەسسە
ياخشى باھا: 8388607 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 826(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2009-02-18
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-12-13
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

باشقۇرۇش ئەسكەرىتمىسى :
بۇ يازمىنى شاھ تائام نادىرلىدى .(2011-08-23)

红烧鱼   قىزارتىلغان بېلىق
مېتېريالى :    بېلىق ، كەرەپشى ، سامساق كۆكى ،  سامساق ، قىزىلمۇچ ، زەنجىۋىل ، تۇز ، ئاقمۇچ ، كۈنجۈت يېغى  ، جاڭيۇ ، شېكەر ، ئاچچىقسۇ ، پۇرچاق قىزىلمۇچ  مۇرابباسى ( 豆瓣 )
1.   بېلىق پاكىز  تازلانغاندىن كېيىن  ئىككى تەرىپىگە  پىچاقنى يانتۇ قىلىپ  ئىز چىقىرىلىدۇ . ئاندىن ئىچى تېشىغا تۇز ، ئاقمۇچ ، كۈنجۈت يېغى  سۈركەپ تەم كىرگۈزۈپ قويۇلىدۇ .
2.  كۆكتاتلار  ئۇششاق چانىلىدۇ .
    
   

    3.   تاۋىنى قىززىتىپ  ياغ قۇيۇپ قىززىغاندا  بېلىقنى سېلىپ   تەككۈزۈپ ئىككى تەرىپىنى  قاتۇرۇپ  ئېلىۋالىمىز .
4.  قازانغا ئاز ياغ قۇيۇپ  توغرالغان كۆكتاتلارنى قورۇپ  خۇشپۇراق چىقىرىۋالىمىز .

 
5.  پۇرچاق قىزىلمۇچ مۇرابباسى  سېلىپ  قورۇپ قىزارتىسىز .
  
6.   شورپا ياكى قايناقسۇ قۇيۇپ  جاڭيۇ ، شېكەر ، ئاچچىقسۇ ، تېتىتقۇ  قۇيۇپ تەمىنى تەڭشەيسىز.
 
7.   بېلىقنى  سېلىپ  پەس ئوتتا  15 مىنۇت قاينىتىسىز . 

  。
8.  بېلىقنىڭ  شورپىسى  قويۇقلاشقاندا  ئازراق ھۆلكراخمال سېلىپ  تەخسىگە ئالىسىز

 


  ئالاھىدىلىكى  :  رەڭگى قىزىل  ، پارقىراق ،  تەمى ئاچچىق چۈچۈك ،  تاتلىق ، مەززىلىك ،    شورپىسى قويۇق  ، ئوزۇقلۇقى مول  بولىدۇ .
چوققا [باش يازما] ۋاقتى : 2011-08-23 13:08 | ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( axtuzi ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

مەمەتجان88

دەرىجىسى : چولپان ئەزا


UID نۇمۇرى : 3514
نادىر تېما : 11
يازما سانى : 398
شۆھرىتى: 4420 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 4851 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 575 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 211(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-07-09
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-12-12
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

مەنمۇ شۇنى دەيمەن،دۇبەنجىياڭنى ئاساسەن ھالال دەپ قاراپ ئىشلىتىۋىردىكەنمىز.بۇنىمۇ ھالال.ھارام دەپ ئارىش كىتەرمۇ.؟بۇنۇڭغا ھىچقانداق ھايۋان مېيى ئىشلىتىلمەيدۇ.پەقەت ئۈسۈملۈك مېيدا ئىشلەپ چىقىردىغان تۇرسا،
چوققا [1 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-08-23 15:25 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( مەمەتجان88 ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

كۆرۈلگەن تېما خاتىرىسى كۆرۈلگەن سەھىپە خاتىرىسى
ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى » بېلىق گۆشى تەييارلىندىغان قورىمىلار
ئۇيغۇرچە كۇنۇپكا


'; ShowAd(); /**/