oznur.cn vip
axtuzi
باينىڭ  ياتقۇسى  كەلمەيدۇ ، گاداينىڭ  قوپ ..

دەرىجىسى : مۇنبەرباشقۇرغۇچى


UID نۇمۇرى : 64
نادىر تېما : 36
يازما سانى : 2825
شۆھرىتى: 214748364 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 2147483647 دوللار
تۆھپە: 2147483647 ھەسسە
ياخشى باھا: 8388607 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 828(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2009-02-18
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-12-15
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

باشقۇرۇش ئەسكەرىتمىسى :
بۇ يازمىنى شاھ تائام نادىرلىدى .(2011-08-22)

干炸鱼块قۇرغاق داغلانغان بېلىق پارچىسى


 
ماتېريالى :  بېلىق  بىر  دانە  ،   غولپىياز ، زەنجىۋىل ئازراق ،  تۇز ، بەشخىل دورا تالقىنى ( 五香粉) ، ئىككى دانە تۇخۇم ، مۇۋاپىق ئاچچىقسۇ ، ئۇن قاتارلىقلار


 تەييارلاش ئۇسۇلى  :  
1.  بېلىقنى پاكىز يۇيۇپ  پارچە چانايسىز .


2.  غولپىياز ، زەنجىۋىل  توغرالمىسى ، تۇز ، ئاچچىقسۇ ( بېلىقنىڭ  سېسىق تەمىنى باسىدۇ) ،  بەشخىل دورا تالقىنىنى قوشۇپ ئارلاشتۇرۇپ  يېرىم سائەت  تەم كىرگۈزىسىز . قانچە  ئۇزاق بولسا  شۇنچە ياخشى .



3. تۇخمغا ئۇننى  قوشۇپ  ئارلاشتۇرۇپ ئوماچ قىلىپ  بېلىق پارچىلىرىنى چىلايسىز .   تۇخۇمنى بېلىق پارچىلىرىنىڭ  ئۈستىگە بىۋاستە چېقىپ ئۇن ئارلاشتۇرسىڭىزمۇ  بولىدۇ . چوقۇم  بېلىقنىڭ  سىرتى ئورالغۇدەك  قويۇقلۇقتا بولىشى كېرەك .


4.  قازانغا ياغ قۇيۇپ قىززىغاندا  بېلىق پارچىلىرىنى سېلىپ  داغلاپ  ساغارتىپ پىشۇرىسىز .




ئالاھىدىلىكى :  رەڭگى ئالتۇن سېرىق ،  تەمى مەززىلىك ، يۇمشاق ،  سىرتى  چۈرۈك بولىدۇ .

چوققا [باش يازما] ۋاقتى : 2011-08-22 12:37 | ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( axtuzi ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

لاچىن
دەرىجىسى : تۆھپىكار ئەزا


UID نۇمۇرى : 2611
نادىر تېما : 1
يازما سانى : 312
شۆھرىتى: 3280 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 3539 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 411 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 131(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-03-20
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-09-29
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

مەن  بەك  ئۇستا     لىكىن  مە ن  كىراخمالغا  تۇخۇن  چىقىپ  تۇز  سىلىۋىتىپلا    بىلىقنى  مىلەپ  پۇشراتتىم    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بەش  خىل  خۇرۇچ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چوققا [1 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-08-22 22:20 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( لاچىن ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

لاچىن
دەرىجىسى : تۆھپىكار ئەزا


UID نۇمۇرى : 2611
نادىر تېما : 1
يازما سانى : 312
شۆھرىتى: 3280 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 3539 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 411 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 131(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-03-20
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-09-29
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

بەش  خىل   خۇرۇچ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رۇڭگېي ئالوي مەھسۇلاتلىرىغا قىزىقامسىز!!!
چوققا [2 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-08-22 22:22 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( لاچىن ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

كۆرۈلگەن تېما خاتىرىسى كۆرۈلگەن سەھىپە خاتىرىسى
ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى » بېلىق گۆشى تەييارلىندىغان قورىمىلار
ئۇيغۇرچە كۇنۇپكا


'; ShowAd(); /**/