oznur.cn vip
خوشامەت
دەرىجىسى : چولپان ئەزا


UID نۇمۇرى : 3224
نادىر تېما : 3
يازما سانى : 1270
شۆھرىتى: 13180 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 13390 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 1448 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 384(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-06-02
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-12-16
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

باشقۇرۇش ئەسكەرىتمىسى :
بۇ يازمىنى يۈسۈپجان ئاشپەزلەر ئارخىۋى دىن بۇ سەھىپىگە يۆتكەپ كەلدى(2011-08-21)
رەسىم:
چۈشەندۈرىلىشى:ئېقىنى ئايرىۋېلىڭ
رەسىم:
رەسىم:
چۈشەندۈرىلىشى:شىكەرسېلىڭ
رەسىم:
رەسىم:
رەسىم:
چۈشەندۈرىلىشى:يەنە شىكەر سېلىڭ
رەسىم:
رەسىم:
چۈشەندۈرىلىشى:3قوشۇق ئۇن.3قوشۇق شىكەر.3قوشۇق سۈت  قوشۇڭ
رەسىم:
رەسىم:
رەسىم:
رەسىم:
رەسىم:
رەسىم:
رەسىم:
ئائىلىدە تورت پۇشۇرۇش
تېما تەستىقلىغۇچى : axtuzi
تەستىقلانغان ۋاقىت : 2011-08-19, 05:08

تېمىنى تەۋسىيە قىلىڭ:   

( خوشامەت )-يوللىغان بۇتىمىنى   دوستىڭىزغا يوللىسىڭىز بىر تۆھپە قوشۇلۇپ ،دەرىجىڭىز تېز ئۆسىدۇ
چوققا [باش يازما] ۋاقتى : 2011-08-19 10:30 | ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( خوشامەت ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

نائىلە

دەرىجىسى : چولپان ئەزا


UID نۇمۇرى : 3090
نادىر تېما : 10
يازما سانى : 616
شۆھرىتى: 6590 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 7461 دوللار
تۆھپە: 10 ھەسسە
ياخشى باھا: 777 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 211(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-05-17
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-12-13
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

خوشامەتكا تەپسىلاتىنى ، ئۇنى قىرىق مېنوت ، بۇنى 15 مېنوت دىگەنلەرنىمۇ قوشۇپ يوللىۋەتسىڭزىچۇ !
چوققا [1 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-08-19 14:26 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( نائىلە ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

نائىلە

دەرىجىسى : چولپان ئەزا


UID نۇمۇرى : 3090
نادىر تېما : 10
يازما سانى : 616
شۆھرىتى: 6590 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 7461 دوللار
تۆھپە: 10 ھەسسە
ياخشى باھا: 777 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 211(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-05-17
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-12-13
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

     توك   قازىنىدا  تورىت  پۇشۇرۇش
كېرەكلىك  ماتېرىياللار :  ئۇن  ،  سۈت  ، تۇخۇم  ،  تۇز  ، شېكەر ، سۇ ماي  
مەشغۇلاتلار   تۆۋەندىكىچە  :
1.ئالاھىدە   دىققەت  قىلىدىغان  ئىشلار  :مەشغۇلات  جەريانىدا  بىر  تېىمىمىمۇ
سۇ تېىگىپ  قالمىسۇن ، توك  قازىنىنىڭ  ئىچى  ۋە سىرتىنى  پاكىز  سۈرتۈپ  قۇرۇتقاندىن  كېيىن  ئاندىن ئىشلىتىڭ .
2. مىىقدارىغا  قاراپ   تۇخۇم  چېقىڭ  ،بۇ  يەردە  4   تۇخۇم ئىشلىتىلدى ، تۇخۇم  ئېىقنى ئايرىۋېلىڭ .
.3 تال  چۇكا  بىلەن  تۇخۇم  ئېقىنى  تازا  قوچۇڭ .
4. بىردەم   قوچىغاندىن  كېىيىن  ئۈستىدىكى  رەسىمدىكىدەك  مۇشۇنداق  ھالەتكە   كېلىدۇ . ئازراق   تۇز  سېلۋېتىڭ بىر  قۇشۇق  شىكەر  سېلىڭ . بۇ  ئەڭ  ھالقىلىق  باسقۇچ  بۇلۇپ ، توختىماي  قوچۇيسىز  ، سەل  قۇيۇق بوپ قالغۇدەك  بولسا   .
يەنە  بىر  قۇشۇق  شىكەر  سېلىپ  داۋاملىق  قوچۇيسىز  ..... دىققەت :  تەخمىنەن  15 مىنۇت  توختىماي  قوچىغاندىن  كېيىن ، قايماق  شەكلىگە كىرىدۇ  ،ھەمدە  چوكىغا  چاپلىشىپ  تۇرىدۇ  چۈشۈپ  كەتمەيدۇ . ئەمدى   تۇخۇم سېرىقىغا  ئىكىكى  قۇشۇق  شىكەر  سالىمىز . ئاندىن   دۆۋە   ئۈچ  قۇشۇق   ئۇن  سالىمىز .ئۈچ  قۇشۇق  سۈت  قۇيىمىز .ياخشى  قوچۇيمىز .ئەمدى  بايا   قايماق  شەكلىگە  ئەكىلۋالغان   تۇخۇم  ئېىقىنىڭ  يېرىمىنى  ئۈستىگە تۈكىۋالىمىز ، ۋە   يەنە   قوچۇيمىز  ( دىققەت : ئاستىن  ئۈستۈن  قوچۇيسىز  ،  چەمبىرەك  شەكلىدە  ئەمەس ) قوچۇپ  تەكشى  ئارلاشتۇرۋالغاندىن  كېيىن  ،ئېشىپ قالغان  قايماق  شەكلىگە  ئەكلىۋالغان)  تۇخۇم  ئېىقىنى  تۆكۈپ  يەنە  ئاسىتىن _ئۈستۈن قوچۇڭ ..
  توك  قازاننىڭ  تاماق  پۇشۇرۇش دىگەن  كۇنۇپكىسىنى بېىسىپ  بىر مىنۇت  قىزىتىغاندىن :كېيىن  ئاندىن  ئېلىڭ  . قازاننىڭ  ئىچىگە  ئازراق  ئىسىق  ئۆتسە  بۇلىدۇ .ئاندىن  ئازراق  مىقداردا سۇ  مېيى  قۇيۇپ  ، قازاننىڭ  ئاستىنى ياغلاڭ  ( قازاننىڭ  ئاستىغا  چاپلىشىپ   قېلىشنىڭ  ئالدىنى ئېلىش  ئۈچۈن )  
بايا  تەييارلىۋالغانلىرىڭىزنى  توك قازانغا   تۆكۈڭ  ۋە  قازاننىڭ  ئاستىنى  بىر  نەچچىنى تىترتىۋېتىپ ،(سۇيۇقلۇقتىكى )شار  پۈۋەكچىلىرىنى  چىقىرىپ  تاشلاڭ .( 震动几下锅,把气泡震出来) تاماق   پىشۇرۇش  كۇنۇپكىسى (煮饭键)نى  بېسىپ  ، لۈڭگە  بىلەن   ھاۋا  ئۆتۈشمەيدىغان  قىلىپ   ئورايمىز .ئىككى  منۇتلار  ئەتراپىدا  ئۆتكەندىن  كېيىن  ئاپتوماتىك ھالدا  ئىسقلىق  ساقلاش (保温档) ھالتىگە ئۆتىدۇ .ئۇ يەردە 20 مىنۇت  تۇرغۇزغاندىن  كېىيىن  يەنە  پىشۇرۇش  كۇنۇپكىسىنى قايتا  باسىمىز  ، يەنە ئالاھىزەل ئىككى  مىنۇتلاردىن كېيىن يەنە  ئاۋالىقىغا ئوخشاش ئىسىقىلىق  ساقلاش  ھالىتىگە  كېلىدۇ .ئاندىن  يەنە  20مىنۇت  تۇرغۇزىمىز .
ئەمدى  قازاننىڭ  ئېغىزىنى  ئاچسىڭىز  بۇلىدۇ .  
دۈم  ئۆرۈپ  ئالسىز  . چۈنكى  بايا  ئاستىغا  سۇ  مېيى  سۈرگەنلىكىمىز  ئۈچۈن ،  ئاستى  
تەرىپى  سەل  سارغۇچراق  چىقىدۇ .
رۇڭگېي ئالوي مەھسۇلاتلىرىغا قىزىقامسىز!!!
چوققا [2 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-08-19 17:06 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( نائىلە ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

كۆرۈلگەن تېما خاتىرىسى كۆرۈلگەن سەھىپە خاتىرىسى
ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى » ئائىلىدە پىچىنە-پىرەنىك تەييارلاش
ئۇيغۇرچە كۇنۇپكا


'; ShowAd(); /**/