oznur.cn abduheni
مەمەتجان88

دەرىجىسى : چولپان ئەزا


UID نۇمۇرى : 3514
نادىر تېما : 11
يازما سانى : 398
شۆھرىتى: 4420 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 4851 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 575 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 211(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-07-09
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-12-12
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

كېرەكلىك خام ئەشيالار:قوي ياكى ئۆچكىنىڭ قېرىنى 1دانە؛قوينىڭ،ئۆپكە،يۈرەك،بۆرەك،تال،جىگىرى،بىردىن ،قوينىڭ ياغلىق ئۈچۈيى،ۋە چاۋا يېغى،بىر يۈرۈش؛
پىياز؛500گىرام،        زىرە:2.5گىرام.   تۇز:مۇۋاپىق.كاۋاۋىچىن 5گىرام.  سامساق 4چىش.

  تەييارلاش ئۇسۇلى:قېرىننىڭ باش تەرىپىدىن كىچىكرەك تۈشۈك ئېچىپ.تەتۈر ئۆرۈپ،سوغۇق سۇ بىلەن بىر نەچچە قېتىم پاكىز يۇيۇپ،ئىسسىق سۇدا چايقايمىز.ئاندىن ئىچى-تېشىنى تۇز سۈيدە يۇيۇپ،شىلىمشىق تىرپىللىرىنى چىقىرۋېتىمىز.ئاندىن بىر تەرەپنى پىششىق يىپ بىلەن چىگىپ قويمىز.
2>ئۆپكە،جىگەر،يۈرەك،بۆرەك،ياغلىق ئۈچەي،چاۋا ياغلارنى چوڭ-چوڭ توغراپ،ئۇنۇڭغا تۇز،سوققان زىرە،كاۋاۋىچىن.ئۇششاق چانالغان سامساق.پىيازلارنى ئارلاشتۇرۇپ،قىيما قىلىمىز.
3>قىيمىنى قېرىننىڭ بىر تەرىپىدىن سېلىپ.قېرىننىڭ ئاغىزىنى بۇغۇپ،تۇنۇر ياكى دوخوپكىغا سېلىپ پىشۇرىمىز.قاسقانغا سېلىپ ھوردا پىشۇرساقمۇ بۇلىدۇ.دوخوپكىدا پىشۇرساق پات-پات ئۈرۈپ ،ئۈستىگە سۇ سېپىپ تۇرۇش كېرەك.
4>قېرىن پىشقاندىن كېيىن،ئىچىدىكى خۇرۇچلارنى لېگەنگە ياكى تەخسىگە ئېلىپ،داستىخانغا كەلتۈرمىز. قېرىننىڭ ئىچىدىكى شورپىسى ئىستىمال قىلىنمايدۇ.
تېما تەستىقلىغۇچى : شاھ تائام
تەستىقلانغان ۋاقىت : 2011-08-12, 20:24

تېمىنى تەۋسىيە قىلىڭ:   

( مەمەتجان88 )-يوللىغان بۇتىمىنى   دوستىڭىزغا يوللىسىڭىز بىر تۆھپە قوشۇلۇپ ،دەرىجىڭىز تېز ئۆسىدۇ
چوققا [باش يازما] ۋاقتى : 2011-08-12 23:49 | ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( مەمەتجان88 ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

مەمەتجان88

دەرىجىسى : چولپان ئەزا


UID نۇمۇرى : 3514
نادىر تېما : 11
يازما سانى : 398
شۆھرىتى: 4420 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 4851 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 575 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 211(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-07-09
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-12-12
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

نەقىل
بۇ مەزمون1قەۋەتتىكىaxtuziنىڭ2011-08-13 10:59دە يوللىغان يازمىسى  :
رەھمەت  ، ئۆزگۈچە  تاماق  ئىكەن .  
خوتەندە   قېرىن كاۋاپ  دەپ  بىر خىلى  باركەن ،   قوينىڭ گۆشىنى  پارچىلاپ  دارى دەرمان بىلەن  تەمىنى  تەڭشەپ  قېرىننىڭ ئىچىگە  سېلىپ   ئېغىزىنى تىكىپ  7-8 - ئايلاردا  چۈشتىن كېيىن قۇملۇققا  ئېلىپ چىقىپ  قۇمغا كۆمۈپ پىشۇرىدىكەن ،  بۇ  كاۋاپتىن كۈنىگە  بىرە  يۈزى ئىچكىرىگە ئايروپلان بىلەن  ماڭىدىكەن .

ھە.قۇمغا كۆمسىمۇ پىشىدىغان ئىسسىقتا ئۇلار قانداق ماڭىدىغاندۇ ھە؟بۇ بىر يېڭى پىشۇرۇش ئۇسۇلىكەن،ئۆگۈنۈپ قويسام بولغۇدەك.رەھمەت.
چوققا [1 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-08-13 21:48 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( مەمەتجان88 ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

مەمەتجان88

دەرىجىسى : چولپان ئەزا


UID نۇمۇرى : 3514
نادىر تېما : 11
يازما سانى : 398
شۆھرىتى: 4420 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 4851 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 575 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 211(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-07-09
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-12-12
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

نەقىل
بۇ مەزمون4قەۋەتتىكىمەمەتۋاقىنىڭ2011-08-13 21:09دە يوللىغان يازمىسى  :
رەھمەت ،بۇبىر يىڭىلىقكەن،ئۆپكىنى خام ھالەتتە سالامدۇق؟

شۇنداق.ھەممە نەرسىلەرنى خام پېتى توغراپ سالساق بۇلىدۇ
رۇڭگېي ئالوي مەھسۇلاتلىرىغا قىزىقامسىز!!!
چوققا [2 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-08-14 01:19 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( مەمەتجان88 ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

كۆرۈلگەن تېما خاتىرىسى كۆرۈلگەن سەھىپە خاتىرىسى
ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى » قوي گۆشى قورىمىلارنى تەييارلاش
ئۇيغۇرچە كۇنۇپكا


'; ShowAd(); /**/