hantagri illikdunya.biz sohpat
گۈزەل
دەرىجىسى : دائىملىق ئەزا


UID نۇمۇرى : 3333
نادىر تېما : 0
يازما سانى : 3
شۆھرىتى: 30 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 30 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 4 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 4(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-06-15
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-24
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

مەن ئېرىس تەييارلاشنى ئۈگىنەي دىگەن ئىدىم ،بىلىدىغان دۇسىتلارنىڭ ئىيتىپ بېرىشىنى ئۈمىد قىلىمەن ،،رەھمەت .
تېما تەستىقلىغۇچى : axtuzi
تەستىقلانغان ۋاقىت : 2011-08-12, 08:48

تېمىنى تەۋسىيە قىلىڭ:   

( گۈزەل )-يوللىغان بۇتىمىنى   دوستىڭىزغا يوللىسىڭىز بىر تۆھپە قوشۇلۇپ ،دەرىجىڭىز تېز ئۆسىدۇ
چوققا [باش يازما] ۋاقتى : 2011-08-12 15:04 | ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( گۈزەل ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

56tori
فائىزە
دەرىجىسى : تۆھپىكار ئەزا


UID نۇمۇرى : 1185
نادىر تېما : 0
يازما سانى : 86
شۆھرىتى: 860 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 960 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 88 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 83(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-09-28
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-22
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

  داشۆدە ئوقۇۋاتقان چېغىمدا مايتاغلىق ياتاقداشلىرىم دائىم ئۆيىدىن ئىرىس ئەكىلەتتى . ئۇلارنىڭ دىيىشىچە بىر كىلوگىرام سۈتكە بىر كىلوگىرام شىكەرنى ئارىلاشتۇرۇپ ، سۇس ئوتتا 1،2 سائەت قاينىتىدۇ ، دىگەندەك قىلغان . تازا يادىمدا قالماپتۇ . مەن بەك ئامراق بۇنداق تاتلىقلارغا . قېنى باشقا دوستلارمۇ بىلگەنلىرىنى دەپ باقسۇن !
udum
چوققا [1 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-08-13 00:20 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( فائىزە ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

ورۇك
دەرىجىسى : قىزىققۇچى ئەزا


UID نۇمۇرى : 3790
نادىر تېما : 0
يازما سانى : 4
شۆھرىتى: 40 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 40 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 5 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 17(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-08-11
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-24
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

نەقىل
بۇ مەزمونگۈزەلنىڭ2011-08-12 15:04دە يوللىغان يازمىسى ئېرىسنى قانداق تەييارلايدۇ؟ :
مەن ئېرىس تەييارلاشنى ئۈگىنەي دىگەن ئىدىم ،بىلىدىغان دۇسىتلارنىڭ ئىيتىپ بېرىشىنى ئۈمىد قىلىمەن ،،رەھمەت .

كېتىدىغان خۇرۇچلار : ئۈچتىن بىر ئىستاكان قايناقسۇ ، 4 چوڭ قوشۇق سېرىق ماي ، تۆتتەن ئۈچ ئىستاكان شېكەر ، يېرىم چاي  قوشۇقى پۇراقلىق ۋالىنا ، 1 ئىستاكان سۈت پاراشوكى ،  

Ketidighan Huruchlar:

1/3 istakan khaynitilghan su
4 chong khoshukh serikh may
3/4 istakan shiker
1/2 chay khoshukh purakhlikh khilidighan Vanilla
1 istakan sut parshogi

Yasilishi: ياسىلىشى :  سۇ ، شېكەر ، سېرىق ياغ ، ۋانىلانى ئىلىكترۇنلۇق ماشىنىغا سېلىپ چالىسىز ، ئاندىن سۈت  پارۇشۇكىنى سېلىپ قويۇقلاشقانغا قەدەر ئېلەشتۈراۈپ ، توڭلاتقۇغا سېلىپ ھەپتە  تۇرغۇزۇسىز .

Suni, serikh mayni, shikerni andin Vanillani selip eliktorunlukh mashinida chalisiz. Andin sut parshugini khoshup khoyukhlashkhangha kheder ileshturup, tonglatkhugha selip 1 hepte turghuzisiz.

Yene bir hil yasash usuli tovendikiche
يەنە بىر خىل ياساش ئۇسۇلى تۆۋەندىكىچە :
Huruchlar:
خۇرۇچلار :         ئىستاكان ئاق شېكەر ، ئىستاكان سۇ . سەككىزدەنبىر ئىستاكان سۈت پاراشوكى ،
¾ istakan akh shiker
½ istakan su
1 1/8 istakan sut parshugi
   ياساش ئۇسۇلى
Yasash usuli:
خۇرۇچلارنى قازانغا سېلىپ  قويۇقلاشقانغا قەدەر قاينىتىسىز ، تەخمىنەن 15-20 مىنۇتلاردا تەييار بولىدۇ .
Huruchlarni khazangha selip khoyukhlashkhangha kheder khaynitisiz. tehminen 15-20 minute larda teyyar bolidu
[ بۇ يازماaxtuziتەرپىدىن2011-08-13 21:35دە قايتا تەھ ]
http://bilimzar.com
چوققا [2 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-08-13 00:21 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ورۇك ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

56tori
خوشامەت
دەرىجىسى : چولپان ئەزا


UID نۇمۇرى : 3224
نادىر تېما : 3
يازما سانى : 819
شۆھرىتى: 8290 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 8450 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 905 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 177(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-06-02
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-25
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

قايسىڭلا ئنگىلىسچى  بىلىسىلە باللا؟
چوققا [3 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-08-13 20:26 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( خوشامەت ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

halmurat
دەرىجىسى : ئوت يۈرەك


UID نۇمۇرى : 2842
نادىر تېما : 1
يازما سانى : 64
شۆھرىتى: 660 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 980 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 77 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 73(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-04-09
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-24
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

نەقىل
بۇ مەزمون1قەۋەتتىكىفائىزەنىڭ2011-08-13 00:20دە يوللىغان يازمىسى  :
  داشۆدە ئوقۇۋاتقان چېغىمدا مايتاغلىق ياتاقداشلىرىم دائىم ئۆيىدىن ئىرىس ئەكىلەتتى . ئۇلارنىڭ دىيىشىچە بىر كىلوگىرام سۈتكە بىر كىلوگىرام شىكەرنى ئارىلاشتۇرۇپ ، سۇس ئوتتا 1،2 سائەت قاينىتىدۇ ، دىگەندەك قىلغان . تازا يادىمدا قالماپتۇ . مەن بەك ئامراق بۇنداق تاتلىقلارغا . قېنى باشقا دوستلارمۇ بىلگەنلىرىنى دەپ باقسۇن !

ئالى مەكتەپتە ئوقۇۋاتقاندا دىسلە
چوققا [4 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-08-13 22:55 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( halmurat ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

فائىزە
دەرىجىسى : تۆھپىكار ئەزا


UID نۇمۇرى : 1185
نادىر تېما : 0
يازما سانى : 86
شۆھرىتى: 860 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 960 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 88 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 83(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-09-28
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-22
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

نەقىل
بۇ مەزمون4قەۋەتتىكىhalmuratنىڭ2011-08-13 22:55دە يوللىغان يازمىسى  :

ئالى مەكتەپتە ئوقۇۋاتقاندا دىسلە

ھەئە ، ئالى مەكتەپتە ئوقۇۋاتقان چاغدا .....، بۇندىن كىيىن دىققەت قىلاي . رەھمەت تەلىم بەرگىنىڭىزگە !
چوققا [5 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-08-13 23:19 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( فائىزە ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

گۈلقەنىت
كۈڭۈلنىڭ كەينىگە كىرمەڭ كۈڭۈل ھەرجايغا باشلايدۇ ..

دەرىجىسى : ئالىي ئەزا


UID نۇمۇرى : 737
نادىر تېما : 9
يازما سانى : 2373
شۆھرىتى: 24515 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 35880 دوللار
تۆھپە: 123 ھەسسە
ياخشى باھا: 2512 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 856(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-07-07
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-20
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

ئىستاكان ئاق شېكەر ، ئىستاكان سۇ . سەككىزدەنبىر ئىستاكان سۈت پاراشوكى

ماگەپنى قانداق چۈشەنسەك بۇلا ئەمدى
چوققا [6 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-08-16 01:27 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( گۈلقەنىت ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

كۆرۈلگەن تېما خاتىرىسى كۆرۈلگەن سەھىپە خاتىرىسى
ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى » ئائىلىدە گۇرۇچ تائاملىرىنى تەييارلاش
ئۇيغۇرچە كۇنۇپكا