نەقىل
بۇ مەزمونگۈزەلنىڭ2011-08-12 15:04دە يوللىغان يازمىسى ئېرىسنى قانداق تەييارلايدۇ؟ :
مەن ئېرىس تەييارلاشنى ئۈگىنەي دىگەن ئىدىم ،بىلىدىغان دۇسىتلارنىڭ ئىيتىپ بېرىشىنى ئۈمىد قىلىمەن ،،رەھمەت .
كېتىدىغان خۇرۇچلار : ئۈچتىن بىر ئىستاكان قايناقسۇ ، 4 چوڭ قوشۇق سېرىق ماي ، تۆتتەن ئۈچ ئىستاكان شېكەر ، يېرىم چاي قوشۇقى پۇراقلىق ۋالىنا ، 1 ئىستاكان سۈت پاراشوكى ،
Ketidighan Huruchlar:
1/3 istakan khaynitilghan su
4 chong khoshukh serikh may
3/4 istakan shiker
1/2 chay khoshukh purakhlikh khilidighan Vanilla
1 istakan sut parshogi
Yasilishi: ياسىلىشى : سۇ ، شېكەر ، سېرىق ياغ ، ۋانىلانى ئىلىكترۇنلۇق ماشىنىغا سېلىپ چالىسىز ، ئاندىن سۈت پارۇشۇكىنى سېلىپ قويۇقلاشقانغا قەدەر ئېلەشتۈراۈپ ، توڭلاتقۇغا سېلىپ ھەپتە تۇرغۇزۇسىز .
Suni, serikh mayni, shikerni andin Vanillani selip eliktorunlukh mashinida chalisiz. Andin sut parshugini khoshup khoyukhlashkhangha kheder ileshturup, tonglatkhugha selip 1 hepte turghuzisiz.
Yene bir hil yasash usuli tovendikiche
يەنە بىر خىل ياساش ئۇسۇلى تۆۋەندىكىچە :
Huruchlar:
خۇرۇچلار : ئىستاكان ئاق شېكەر ، ئىستاكان سۇ . سەككىزدەنبىر ئىستاكان سۈت پاراشوكى ،
¾ istakan akh shiker
½ istakan su
1 1/8 istakan sut parshugi
ياساش ئۇسۇلى
Yasash usuli:
خۇرۇچلارنى قازانغا سېلىپ قويۇقلاشقانغا قەدەر قاينىتىسىز ، تەخمىنەن 15-20 مىنۇتلاردا تەييار بولىدۇ .
Huruchlarni khazangha selip khoyukhlashkhangha kheder khaynitisiz. tehminen 15-20 minute larda teyyar bolidu
[ بۇ يازماaxtuziتەرپىدىن2011-08-13 21:35دە قايتا تەھ ]