oznur.cn vip
مەمەتۋاقى
دەرىجىسى : تۆھپىكار ئەزا


UID نۇمۇرى : 2256
نادىر تېما : 4
يازما سانى : 754
شۆھرىتى: 7830 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 7970 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 852 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 104(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-02-09
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-11-26
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

ماتىرىيالى:كالا گۆشى،سوڭپىياز.

خۇرۇچلىرى:تۇز،تىتىتقۇ،سىڭجاڭ سۈيى،كىراخمال،تۇخۇم ئىقى\ خاجاۋ،جەن لازا(كەسكەن داپەنجى لازىسى)شىكەر،خۇڭيۇ.

تەييارلاش ئۇسۇلى:كالاگۆشىنى ئۈچ قىرلىق شەكىلدە توغراپ تۇز،تىتىتقۇ،سىڭجاڭ سۈيى،تۇخۇم ئىقى،كىراخمال بىلەن ،
گۆشنى دەملەندۈرۈپ يىنىك قىزىغان مايغا گۆشنى سىلىپ بەكرەك پىشۇرىمىز ياكى زالە قىلىمىز.  ساپلىققا ئازراق ماينى،
قالدۇرۇپ سوڭپىياز،سىڭجاڭ سۈيى،خاجاۋ،(كۆپرەك)جەن لازا،شىكەر،سىلىپ داغلاپ گۆشنى  سىلىپ تاڭ تۇز بىرىپ بىربقاينىتىىپ.
خۇڭيۇ قۇيۇپ تەخسىگە ئىلىپ بەرسەك بولىدۇ




بۇقورىما رىتسىپى مەكتەپتە ئۈگەنگەنلىرىمگە ئاساسەن يىزىلدى .
تېما تەستىقلىغۇچى : axtuzi
تەستىقلانغان ۋاقىت : 2011-06-22, 12:46

تېمىنى تەۋسىيە قىلىڭ:   

( مەمەتۋاقى )-يوللىغان بۇتىمىنى   دوستىڭىزغا يوللىسىڭىز بىر تۆھپە قوشۇلۇپ ،دەرىجىڭىز تېز ئۆسىدۇ
چوققا [باش يازما] ۋاقتى : 2011-06-22 19:38 | ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( مەمەتۋاقى ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

گۇلخان
دەرىجىسى : چولپان ئەزا


UID نۇمۇرى : 1288
نادىر تېما : 2
يازما سانى : 461
شۆھرىتى: 4870 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 5101 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 526 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 149(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-10-09
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-12-09
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

رەھمەت،بىلىۋالدىم
چوققا [1 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-06-23 12:06 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( گۇلخان ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

كۆرۈلگەن تېما خاتىرىسى كۆرۈلگەن سەھىپە خاتىرىسى
ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى » كالا گۆشى قورىمىلارنى تەييارلاش
ئۇيغۇرچە كۇنۇپكا


'; ShowAd(); /**/