oznur.cn abduheni
كاپىتان
دەرىجىسى : ئاشپەز ئۇستام


UID نۇمۇرى : 2663
نادىر تېما : 1
يازما سانى : 32
شۆھرىتى: 340 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 340 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 48 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 15(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-03-24
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-09-04
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

باشقۇرۇش ئەسكەرىتمىسى :
بۇ يازمىنى axtuzi نادىرلىدى .(2011-06-07)
رەسىم:
ئىسمى؛دىېھقانچە چىلىغان تۇرۇپ پوستى          <农家罗卜皮>
ئاساسلىق ماتىريال؛ 1-. ئاق لوبو يەنى<水罗卜>ئككى كىلو
قوشۇمچە ماتىريال1؛-يۇمغاق سۇت50 گىرام  2- .كەرەپشە <青菜>    .
100 گىرام 3-.كىچىك قىزىل لازا <小米椒>  
100 گىرام.4-سامساق 200  گىرام
تېتىتقۇلار؛  1-تۇز مۇۋاپىق مىقتاردا   2-تىتىتـقۇ  50 گىام 3-ئاچىغسۇ300
گىرام 4-دىڭىز مەخسۇلات جاڭيۇسى<蒸鱼豉油>
400 گىرام

                            تەييارلاش ئۇسۇلى
ئالدى بىللەن لوبونى شەكىل قىلىپ تۇغرىۋالمىز ئاندىن لوبوغا چۆكىدەك سۇقۇيىمىز  تەيارلانغان ماتىريالدىن؛ يۇمغاخ سۇت. كەرەپشە. كىچىك لازا. سامساقلارنى،توغراپ  سىلىپ ئارلاشتۇرمىز   ئاندىن؛ تىتىتقۇ. ئاچىقسۇ . دىڭىز مەخسۇلات جاڭيۇسى. نى قۇيۇپ ئارلاشتۇرمىز .دىقەت.تۇزنى ئەڭ ئاخىردا سا لىىمىىز  .بولمىسا سەي تۇزلۇق چىقىپ قالىدۇ .چۇنكى تىتىتقۇلارنىڭ ھەممىسىدە تۇز بار.
تەيارلانغان سەينى مۇۋاپىق نەرسىگە قاچىلاپ سۇغاق ساقلاش تۇڭلاتقۇ دا .ئىككى كۇن ئەتراپىدا تۇر سا پىشىدۇ .
پىشقان سەينىڭ رەڭگى قارامتۇل پۇرقى كۇشلۇك  تەمى ئاچىق چۇچۇك  بولىدۇ.
دىقەت قىلدىغان ئىشلار؛بۇ سەيگە قەتئى ماي ئارلىشىپ قالمىسۇن يەنى چۇقۇم سۇغاق ساغلاش تۇڭلاتقۇسڭدا تۇرسۇن
چۇنكى بۇسەي سۇغاق بولغاندىلا ھەقىقى تەمىنى يىيەلەيسىز  
سەينڭ .ئالاھىدىلىكى؛    قانبىسىمنى چۇشۇرىدۇ . ئىشتەينى ئاچىدۇ. كەيپىياتنى كۇتۇرىدۇ.
                                 چۇقۇم ياختۇرۇپ قاللىسىز سىناپ بىقىڭ ........................
چوققا [باش يازما] ۋاقتى : 2011-06-06 18:47 | ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( كاپىتان ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

خوشامەت
دەرىجىسى : چولپان ئەزا


UID نۇمۇرى : 3224
نادىر تېما : 3
يازما سانى : 1232
شۆھرىتى: 12800 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 13010 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 1406 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 373(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-06-02
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-12-13
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

مەن قىلالمىسام قانداق قىلارمەن       
چوققا [1 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-06-06 23:46 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( خوشامەت ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

خوشامەت
دەرىجىسى : چولپان ئەزا


UID نۇمۇرى : 3224
نادىر تېما : 3
يازما سانى : 1232
شۆھرىتى: 12800 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 13010 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 1406 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 373(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-06-02
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-12-13
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

نەقىل
بۇ مەزمون17قەۋەتتىكىگۇلخاننىڭ2011-06-08 12:44دە يوللىغان يازمىسى  :
ۋىجىڭ،جاڭيۇ دىگەن نەرسىنى يىمەك-ئىچمەك دىگەن تېمىدا ھالال ئەمەس دەپ ئوقۇغان ئىدىم.

بۇنى ياسىغان خەنزۇلار ھالال-ھارامنى بىلمەيدۇ-دە
رۇڭگېي ئالوي مەھسۇلاتلىرىغا قىزىقامسىز!!!
چوققا [2 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-06-24 00:25 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( خوشامەت ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

كۆرۈلگەن تېما خاتىرىسى كۆرۈلگەن سەھىپە خاتىرىسى
ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى » سوغۈق يىمەكلىكلەرنى تەييارلاش
ئۇيغۇرچە كۇنۇپكا


'; ShowAd(); /**/