hantagri illikdunya.biz sohpat
لاچىن
دەرىجىسى : تۆھپىكار ئەزا


UID نۇمۇرى : 2611
نادىر تېما : 1
يازما سانى : 312
شۆھرىتى: 3150 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 3409 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 396 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 121(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-03-20
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-22
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

سامساق  سۈينى قانداق تەييارلايدۇ
تېما تەستىقلىغۇچى : شاھ تائام
تەستىقلانغان ۋاقىت : 2011-04-18, 10:35

تېمىنى تەۋسىيە قىلىڭ:   

( لاچىن )-يوللىغان بۇتىمىنى   دوستىڭىزغا يوللىسىڭىز بىر تۆھپە قوشۇلۇپ ،دەرىجىڭىز تېز ئۆسىدۇ
چوققا [باش يازما] ۋاقتى : 2011-04-18 18:12 | ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( لاچىن ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

56tori
شاھ تائام
ماڭا بىرنى ئويلىساڭ، اللا ساڭا ئوننى بەرسۇن.
دەرىجىسى : مۇنبەرباشقۇرغۇچى


UID نۇمۇرى : 882
نادىر تېما : 1
يازما سانى : 561
شۆھرىتى: 5805 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 5359 دوللار
تۆھپە: 3 ھەسسە
ياخشى باھا: 613 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 175(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-08-03
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-22
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

ئەڭ ئاددى ئۇسۇلى سىامساقنى ئۇششاق چاناپ مۇۋاپىق مىقداردا سۇقۇيسىڭىز سامساق سۈيى تەييارلىنىدۇ،
مەن شۇنداق ئىشلىتىمەن.
udum
چوققا [1 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-04-18 18:38 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( شاھ تائام ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

ئېرا
دەرىجىسى : يېڭى ئوگەنگۇچى


UID نۇمۇرى : 2899
نادىر تېما : 0
يازما سانى : 6
شۆھرىتى: 60 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 60 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 6 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 0(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-04-17
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-04-18
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

سامساق سۈيىنى نېمىگە ئىشىلتىسىز؟؟شۇنىڭغا قارىتا جاۋاب بەرسەم بولاتتى..سامساق سۈيىنى تەييارلاشتا ئەڭ ئاۋال سامساقنى پاكىز ئادالاپ ئاندىن پاكىز دۈشىگە قويۇپ ئاۋۋال ئوتتورىدىن باشلاپ توغرايسىز.ئاندىن چاناپ قاينىتىپ بولغان سوغۇق قايناقسۇغا چىلاپ تەييارلايسىز.سامساقنىڭ تەركىبىدە ئاقسىل،ماي،قەنىت،خولىتسىرىن،كالىتسى،تۆمۈر،فوسفور،كالىي،ناترى،مىس،ماگىنى،سىنىك،سېلىن،كاروتېن،پولىك كىسلاتا،پانتوتېنىك كىسلاتا،نىكوتېنىك كىسلاتا،ۋىتامىن A, b, b1 ,b2 ,b6,c,e,قاتارلىقلار بار بۇلۇپ.راك كېسىلىگە ئەڭ پايدا قىلىدۇ.
http://bilimzar.com
چوققا [2 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-04-18 21:02 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئېرا ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

56tori
زەمزەم
دەرىجىسى : ئوت يۈرەك


UID نۇمۇرى : 2642
نادىر تېما : 0
يازما سانى : 179
شۆھرىتى: 1790 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 1330 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 179 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 25(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-03-22
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-09
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

رەھمەت
چوققا [3 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-04-19 10:01 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( زەمزەم ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

لاچىن
دەرىجىسى : تۆھپىكار ئەزا


UID نۇمۇرى : 2611
نادىر تېما : 1
يازما سانى : 312
شۆھرىتى: 3150 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 3409 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 396 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 121(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-03-20
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-22
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

رەخمەت  لازا نان  قىلىپ  يەي دىگەن   
چوققا [4 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-04-20 18:48 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( لاچىن ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

كۆرۈلگەن تېما خاتىرىسى كۆرۈلگەن سەھىپە خاتىرىسى
ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى » ياردەم مەركىزى...
ئۇيغۇرچە كۇنۇپكا