oznur.cn vip
ھۇزۇر
دەرىجىسى : ئالىي ئەزا


UID نۇمۇرى : 2254
نادىر تېما : 0
يازما سانى : 742
شۆھرىتى: 7560 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 7760 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 784 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 230(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-02-09
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-12-22
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

قۇناق چۆچۈرىسىنىڭ تۈرى كۆپ بۇلۇپ،قىيمىسىنىڭ ئۇخشاشماشلىغىغا قاراپ قۇي گۆشى قىيمىلىق،كالاگۆشى قىيمىلىق،كەپتەر گۆشى قىيمىلىق،ياڭاق قىيمىلىق،ئۆچكە قىيمىلىق ۋە كەندىر قىيمىلىق دەپ ئايرىلدۇ.
        قىيما تەييارلاش ئۇسۇلى:
گۆش قىيما قىلىندىغان قۇناق چۆچۈرسىگە ئالدى بىلەن قايسى خىل گۆش قىيما قىلىنماقچى بۇلسا شۇ گۆش ئۇششاق تۇغرۇلىدۇ.ئاندىن پىياز چانىلىپ زىرە، قارمۇچ ئارلاشتۇرلۇپ تۇز قۇيۇپ قىيما تەمى تەڭشىلدۇ ھەمدە ئاز مىقتاردا سۇ قۇيۇلىدۇ.
ياڭاق قىيمىلىق قۇناق چۆچۈرسىگە ياڭاق بىلەن پىياز ئارلاشتۇرلۇپ يۇمشاق سۇقۇلىدۇ ۋە تۇز قۇيۇپ قىيما تەمى تەڭشىلدۇ،زىرە خىمىرغا سېلىندۇ.
بېدە كۆكى قىيمىلىق قۇناق چۆچۈرسىگە بېدە ئۇششاق تۇغرىلىپ قىيما قىلىندۇ،زىرە خىمىرغا سىلىندۇ.
   ئىتىش ئۇسۇللىرى:
ئالدى بىلەن قۇناق ئۇنىغا قايناقسۇ تۇز قۇيۇپ خىمىر يۇغۇرلىدۇ.ئاندىن خىمىر ياڭاق چۇڭلۇقتا يۇملاقلىنىپ ئۇتتۇرسى باش بارماق بىلەن كاۋاك قىلىنىپ مۇۋاپىق قىيما سىلىنغاندىن كېيىن ئېغىزى ھىملەشتۇرلۇپ سۇس ئۇتتا 10 مىنۇت ئەتىراپىدا قاينىتىپ پىشۇرلىدۇ.ئادەتتە تۈگۈلگەن قۇناق چۆچۈرىسى كۆكتات شۇرپىسىغا سىلىپ پىشۇرلسىمۇ بۇلىدۇ.ئۇنىڭ تەمى ئۆزگىچە مەززىلىك بۇلۇپ.يۇقىرى قان بېسىمى جىگەرنى ماي قاپلاپ كېتىش،قەنىت كېسىلى،ئىشتھاسىزلىق زىيادە سېمىزلىك قاتارلىق كېسەللەرگە شىپا بۇلىدۇ.
شۇڭا بىزنىڭ پاراسەتلىك خەلىقىمىز ھېلھەم بۇ تاماقنى جۇمۇلدىن قۇناق تائاملىرىنى مۇۋاپىق ئىستىمال قىلىشنى ئۇزۇن ئۆمۇر كۆرۇشنىڭ ئەڭگۈشتەرى سۇپىتىدە داۋاملاشتۇۇپ ئىتىپ يەپ كىلۋاتماقتا.
                 قىنى سىزمۇ ئىتىپ يەپ باقامسىز،
تېما تەستىقلىغۇچى : شاھ تائام
تەستىقلانغان ۋاقىت : 2011-04-18, 01:25

تېمىنى تەۋسىيە قىلىڭ:   

( ھۇزۇر )-يوللىغان بۇتىمىنى   دوستىڭىزغا يوللىسىڭىز بىر تۆھپە قوشۇلۇپ ،دەرىجىڭىز تېز ئۆسىدۇ
بۇ يازمىنىڭ يېقىنقى باھالىنىش ئەھۋالى :
  • مۇنبەرپۇلى:+40(axtuzi) ئېسىل
  • چوققا [باش يازما] ۋاقتى : 2011-04-18 01:58 | ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ھۇزۇر ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    گۇلخان
    دەرىجىسى : چولپان ئەزا


    UID نۇمۇرى : 1288
    نادىر تېما : 2
    يازما سانى : 461
    شۆھرىتى: 4870 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 5101 دوللار
    تۆھپە: 0 ھەسسە
    ياخشى باھا: 526 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 149(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-10-09
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-12-09
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    بەك يىيىشلىك بۇ قوناق چۆچىرىسى بىز تەرەپتە قىيما جىڭموللەك دەپ ئاتايمىز.
    چوققا [1 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-04-18 18:08 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( گۇلخان ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    كۆرۈلگەن تېما خاتىرىسى كۆرۈلگەن سەھىپە خاتىرىسى
    ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى » ئائىلىدە قوناق ئۇن تائاملىرىنى تەييارلاش
    ئۇيغۇرچە كۇنۇپكا


    '; ShowAd(); /**/